- 5 Kasım 2008
- 1.465
- 3
-
- Konu Sahibi EgeliFatosh
kilosu iyi canim,6 ay bitirince bebekler dogum kilosunu 3 katina cikmasi gerekiyor,sizin daha 1 ayiniz var yani agsa yukara 3 katina yaklasir.merhaba anneler.ben de aranıza yeni katıldım.kızım 5.ayını yeni bitirdi.ek gıdaya henüz başlamadm ama başlasam mı diye kararsız kaldım.6.aydan sonra başlayan bebekler genelde iştahsız oluyor diyorlar doğru mu ne yapsam bilemiyorum.bu arada bir sorum daha olacak.kızım 2300 doğdu şuan 6500 kilo sizce gelişimi iyi mi.şimdiden teşekkürler...
kilosu iyi canim,6 ay bitirince bebekler dogum kilosunu 3 katina cikmasi gerekiyor,sizin daha 1 ayiniz var yani agsa yukara 3 katina yaklasir.
ek gida her gun olmasada azar aza rverebilirsin tek yeni tat tanisin diye.emziriyorsan ve sutun yetiyorsa vercen ek gida cok az olmalidir,gunde bir kez 2-3 er cay kasigi
merhaba anneler.ben de aranıza yeni katıldım.kızım 5.ayını yeni bitirdi.ek gıdaya henüz başlamadm ama başlasam mı diye kararsız kaldım.6.aydan sonra başlayan bebekler genelde iştahsız oluyor diyorlar doğru mu ne yapsam bilemiyorum.bu arada bir sorum daha olacak.kızım 2300 doğdu şuan 6500 kilo sizce gelişimi iyi mi.şimdiden teşekkürler...
canım sanırım yanlış biliyorsun
bir bebek 6.ayın sonunda doğum kilosunun 2 katına ulaşmalıdır. 3 katına ise 1 yaşının sonunda ulaşmalıdır. Dr.umuz öyle söylemişti. Zaten 6ayın sonunda 3katına olsa çok olur 3,5 kilo doğan bir bebek 6ayın sonunda 10,5 kilo olmuş olurdu ozaman ve bu çok fazla