Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
İnternette okumuştum bebeklerimize yaptığımız sebze pürelerinin geri kalan kısmını derin dondurucuda saklayabilirmişiz genelde günlük yapıyoruz ve geri kalan kısmı dökülüyor yazık oluyor bu konuyu doktorumu da soracağım sizler ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda hem zamandan kazanmış oluruz ve bebişlerimizle daha fazla zaman geçirmiş oluruz sonuçta anne sütü bile derin dondurucuda saklanıyor yorumlarınızı bekliyorum
İnternette okumuştum bebeklerimize yaptığımız sebze pürelerinin geri kalan kısmını derin dondurucuda saklayabilirmişiz genelde günlük yapıyoruz ve geri kalan kısmı dökülüyor yazık oluyor bu konuyu doktorumu da soracağım sizler ne düşünüyorsunuz kızlar bu konuda hem zamandan kazanmış oluruz ve bebişlerimizle daha fazla zaman geçirmiş oluruz sonuçta anne sütü bile derin dondurucuda saklanıyor yorumlarınızı bekliyorum
ek gıdanın derin dondurucuda saklanması bana hiç sıcak gelmiyor. az miktarlarda yapılır. kalan olursada biz yiyelim nolcak yağsız tuzsuz kiloda yapmaz :)
ben gunluk hazırlıyorum ama kalanı zıyan oluyor az da yapsam muhakkak kalıyor
besın degerlerının kaybolmadıgını bılsem koyarım derın dondurucuya arastırmak lazım :uhm: