maşallah memeyi vakumluyor zavallıların şaftı kaydı
bizde bu sene tayinciyiz konyayı yazmayı düşünüyoruz ama ilçe çıkar die korkuyoruz hayırlısı bakalım bende gelirsem konyaya bi buluşma ayarlarız artık
sıla içinde değişik tarifler araştırıyorum yediği bi kaç çeşit bişey var ondanda sıkıldık istediğim gibi yeşillik sebzede bulamıyorum burda offfff
sormayaaaynen.. hani derlerya göğsünün altına kalem koy durursa sarkıktır diye.. benimkinin altına kalem değil kalem kutusu koysan o bile durur inşallah düzelir zamanla
gelin kızlar herkesi beklerim Konyaya biz mevlana torunuyuz konya ya gelen yerleşiyor zaten huzuru buluyorlar:)
2 aylıkken çok gazımız vardı bunu verdikten sonra 4 saat içinde gaz kaka ne varsa bombardımana tutardı ortalığıgerçekten çok faydasını gördüm özellikle sıcak suya rendeleyince yumuşuyor.
biz bu halüsinasyon işini öğrendik eşimle sütün içine nerdeyse yarım yel cevizini doğradım birer bardak içtik kafa bulalım diyeama hoş bir rahatlık dışında başka birşey olmadı
çektir sündür olacağı buydu işte halbuki ne kadar titiz davranıyordum ben onlaraaaa
canım ben o mamayı almayı düşünmüştüm ama ballı diyor ya,aklıma hep 1 yaşından önce balın zararlı olduğu geliyor vazgeçiyorum.sen sadece bu mamayı mı veriyorsun sabahları?8 tahıllı ballı kaşık maması. 6.aydan sonra kullanabiliyorsun. toz şeklinde.. devam maması ya da anne sütüyle hazırlayabiliyorsun..
sormayaaaynen.. hani derlerya göğsünün altına kalem koy durursa sarkıktır diye.. benimkinin altına kalem değil kalem kutusu koysan o bile durur inşallah düzelir zamanla
çektir sündür olacağı buydu işte halbuki ne kadar titiz davranıyordum ben onlaraaaa
Ben hamileyken diyetisyen kontrolündeydim ve bana aşırı gazım olduğu için her sabah bir tatlı kaşığı dolusu rendelenmiş muskat ye demişti.Her gün yedim aksatmadan ve çok keyifli bir hamilelik geçirdim,acaba kafa mı yapıyordu???
canım ben o mamayı almayı düşünmüştüm ama ballı diyor ya,aklıma hep 1 yaşından önce balın zararlı olduğu geliyor vazgeçiyorum.sen sadece bu mamayı mı veriyorsun sabahları?
düzelmesinin 2 yılı alacağı söyleniyor,ben 2.çocuğu da kısmetse 3-4 sene sonra düşünüyorum,göğüsler tam kendine gelmişken yine dağılacak zavallılar
canım ben muzu catalla ezip onu da parmagımla veriyorumkızlar kalabalıkken bişey sormak istiyorum.. benimoğlan yemek yerken aradaelimle de bişiler yedirirsem daha iyi yiyor. peynir veriyorum bazen ama sıkılacak diye korkuyorum.. başka neler yedirebilirm elimle? aklınıza bişi geliyor mu?
evet yaa benim halamlar ankaradaydı kuzenim selçuk veterinerlik kazandı bir gittiler gidiş o gidiş. bu yaz ben hamileyken kuzenime bir de konyalı güzel aldıkdüğüne geldim mevlananın türbesini de gezdik. alaadin tepesinde dondurma yedik annemlerle ayy çok özledim ben onlarıııı
sadece biz titiz davranıyoruz kızlar başka kimsenin umrunda değil. geçen gün biraz kambur oturmusum eşim babannem de senin gibi otururdu dedi
nasıl yani dedim, yoo burdan bakınca yani diyor. Allah Allaaaaaah. sonradan farkına vardı ama ben anladım anlayacagımı
bu arada mrb kızlar nasılsınız? damdan düşer gibi daldım muhabbete
canım ben o mamayı almayı düşünmüştüm ama ballı diyor ya,aklıma hep 1 yaşından önce balın zararlı olduğu geliyor vazgeçiyorum.sen sadece bu mamayı mı veriyorsun sabahları?
düzelmesinin 2 yılı alacağı söyleniyor,ben 2.çocuğu da kısmetse 3-4 sene sonra düşünüyorum,göğüsler tam kendine gelmişken yine dağılacak zavallılar
ben de çorba içirirken sabahtan kalan yarım peyniri bitirtiyorum iyi oluyor.annemin bir önerisini paylaşayım sizlerle aklıma gelmişken,ben genelde çorba vs. ek gıda verirken su vermiyordum,yemeğin üzerine veriyordum,bugün hep 2-3 kaşığa bir su verdim,daha iştahlı yedi sanki,hem su içmeye de alışıyor,ilk kez yarım kase çorba içti oğlumkızlar kalabalıkken bişey sormak istiyorum.. benimoğlan yemek yerken aradaelimle de bişiler yedirirsem daha iyi yiyor. peynir veriyorum bazen ama sıkılacak diye korkuyorum.. başka neler yedirebilirm elimle? aklınıza bişi geliyor mu?
canım bizim doktor verebilirsin dedi. ondaki balfarklı bi işlemden geçiyormuş üzerinde de yazıyor bi sıkıntı yaşamadık.. bu mamadan hazırlıyorum biraz pekmez katıyorum yanında da bir günpeynir birgün yumurta..
sadece biz titiz davranıyoruz kızlar başka kimsenin umrunda değil. geçen gün biraz kambur oturmusum eşim babannem de senin gibi otururdu dedi
nasıl yani dedim, yoo burdan bakınca yani diyor. Allah Allaaaaaah. sonradan farkına vardı ama ben anladım anlayacagımı
bu arada mrb kızlar nasılsınız? damdan düşer gibi daldım muhabbete
ben de çorba içirirken sabahtan kalan yarım peyniri bitirtiyorum iyi oluyor.annemin bir önerisini paylaşayım sizlerle aklıma gelmişken,ben genelde çorba vs. ek gıda verirken su vermiyordum,yemeğin üzerine veriyordum,bugün hep 2-3 kaşığa bir su verdim,daha iştahlı yedi sanki,hem su içmeye de alışıyor,ilk kez yarım kase çorba içti oğlumtabi blenderda çorbayı ezmemim etkisi de vardır bunda,paylaşmak istedim sizlerle
ayyy çok güldüm yaa. sen de dedem gibi olmuşsun deseydin
aynen ben de 3-4 sene içinde istiyorum ikinciyi. ayarlayalım da aynı dönemin anneleri olalım gene
Merhaba kızlar.Birkaç gündür giremedim,evde işlerim vardı.Büyük kızın da doğumgünü var haftasonu,onun hazırlıkları,hediyeler vs fırsat olmadı.Bir haftadır hergün pusetle çıkarıyorum kızımı bahçeye,nasıl sevindim önce,ilk üç gün uyudu pusette inanamadım,15 dk ama olsun bu da birşeydir.Amaaaa,sihirli değneğin etkisi bizde de kısa sürdü veeee dün ve bugün 2 dk durmadı,son ses ağladı ve sonuçta bizim kız bir kolumda ,alışveriş torbası da (ki sadece 1 ekmek ve 1 gazete alabilmiştik bağırdığı için!!!) pusette evin yolunu tuttuk.Dileğim bir an önce alışması arabaya,yoksa baharın güzel günlerinde ne yaparımmmm??