zeytin yağlı kısmı ok pırasa yapcam ama ana yemek eksik
benim için zeytinyağlı olsa yeter fazla zahmet etmeay çok cins misafirlerin varmış,biri kırmızı et sevmez biri tavuk ben genelde fırında tavuk ya da güveç yaparım.pasta yapıyormusun pasta ne var bana da misafir gelecek ama yemeğe değil çok şükür,bugünden evi temizledim.pasta yapıp yapmamaya karar veremedim,hazır mı alsam evde mi yapsam:44: eşime bi sürü pastalık malzeme aldırmıştım geçenlerde sanki yapıyorum gibi
mantar sote yap pilav salata seytın yaglından hazırmıs zaten olmazmı?
ozaman evde yaptığımız yoğurtta pastörize olmuyo :44:
canım ayeserde onlarla gidebilir hatırladığım kadarıyla bilet almıştı istanbula gidecem demişti ya
fırın kağıdında balık yap biberi soğanı sarımsağı domatesi kenarına diz limonu üstüne dilim dilim koy ver fırına 5 dk da beşiktaş. yanına da salata tamaaammm..
aynen bende hafta sonu misafir gelecek ne yapacağıma karar veremedim en sonunda tuzlu çörek,yoğurt tatlısı, irmik tatlısı, tavuklu erişte salatası yapıp, kurabiye ve böreği hazır almaya karar verdim.sen ne yapacaksın fikir olsun bari. ben çok becerikli değilimdir menülerim çok kıttır da:78::78:
şöyle bir düşündüm de ne kadar uzun zamandır misafir ağırlamıyorum ben
ne kadar şanslısın benim hiç misafirim bitmedi ya şöyle bir rahat yüzü görmedim gelenler en az 10 kişi oluyor iki haftaya bir misafir ağırlıyorum ben. doğum yaptığımdan beri.....
aynen bende hafta sonu misafir gelecek ne yapacağıma karar veremedim en sonunda tuzlu çörek,yoğurt tatlısı, irmik tatlısı, tavuklu erişte salatası yapıp, kurabiye ve böreği hazır almaya karar verdim.sen ne yapacaksın fikir olsun bari. ben çok becerikli değilimdir menülerim çok kıttır da:78::78:
benim için zeytinyağlı olsa yeter fazla zahmet etmeay çok cins misafirlerin varmış,biri kırmızı et sevmez biri tavuk ben genelde fırında tavuk ya da güveç yaparım.pasta yapıyormusun pasta ne var bana da misafir gelecek ama yemeğe değil çok şükür,bugünden evi temizledim.pasta yapıp yapmamaya karar veremedim,hazır mı alsam evde mi yapsam:44: eşime bi sürü pastalık malzeme aldırmıştım geçenlerde sanki yapıyorum gibi
şöyle bir düşündüm de ne kadar uzun zamandır misafir ağırlamıyorum ben
ne kadar şanslısın benim hiç misafirim bitmedi ya şöyle bir rahat yüzü görmedim gelenler en az 10 kişi oluyor iki haftaya bir misafir ağırlıyorum ben. doğum yaptığımdan beri.....
fena fikir değil aslında :44:
iyi dedin.. gel gör ki doktor onay vermedi
yıkıldım .. şimdi hatırladım 12si felan demişti... umarım istanbuldaki evlerinde bilgisayar vardır :96:
süpersin canım yaa.. sen bunu çık televizyonda anlat, isminin sonuna ana koyarlar meşhur olursun billahi
bende bi tane irmikli şekerpare tarifi var acayip kolay ve garantili ama oyle30 kişilik misafire yetecek kadar bereketli değil. tabi porsiyonları küçültürseniz daha bol olabilir. ilgileniyorsanız tarifini verebilirim.
benim bir de pancar turşulu havuç salatam vardır o da çok pratik ve gösterişli bişi..
biz gelellim canım çok sıkıldıysan
off aynen 10 kişi olmasa da en az 6 geliyorlar.. çoluk çocukderken ayakta derman kafada hal kalmıyor
aynen katılıyorum beni en çokda misafir çocukları yoruyo yapma etme hatta geçen koltuğumun deri kısmını kemirmişler bide ben mutfaktayken tv nin önüne sandalye dayayıp çıkmışlar yetişmesem tv çizilmişti :84:
gelin canım çok güzel olur sizin burdaki tariflerden de bir menü oluştururum oohhh
g
canım tavuklu erişte salatasının tarifini alsaydımmm ben ya kısır yada makarna salatası yapıyom misafirim gelince :26:
ay siz böyle anlatınca gözümde canlandırdım bir an o sahneleri çok komik,tabi normalde benim misafirim geldiğinde de öyle çoluklu çocuklu olmuyor eşimin ve benim arkadaşlarımız geliyor onlarında henüz çocuğu yok öyle yaramazlık yapcak ,ama tabi bende memleketimde yaşasaydım kesin sizin anlattığınız gibi olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?