Azönce oğluma tarhana çorbası yedirdim çok güzel yedi bende şaştım koca 1 kaseyi yedi.En sonunda biraz geri kustu ama oda fazla geldi sanırım.suyla tarhanayı pişirdim içinede mama koydum bende tattım çok lezzetli oldu.Süt çorbası gibi oldu.
ooooo kimleri görüyorum hoşgeldin canım ,bebiş nasıl oldu inşallah iyidir
hoşgeldin canım,bebiş nasıl oldu?
oğlum iyice cozuttu kızlar ateşi yok ama çok huzursuz eski arkadaşıma gittik bugün okullar iki gün tatil ya bana bayram tabi oğluma da değişiklik olsun dedim ama hep huzursuzdu:) bide ishal bide uyumuyor aman bosverdim acılar beni daha dinç yapıyor sanırım:))
canım senin doktor neden yoğurt vermedi genelde anne sütü bol emiyorsa o zaman vermiyorlar ondan mı?
oğlum iyice cozuttu kızlar ateşi yok ama çok huzursuz eski arkadaşıma gittik bugün okullar iki gün tatil ya bana bayram tabi oğluma da değişiklik olsun dedim ama hep huzursuzdu:) bide ishal bide uyumuyor aman bosverdim acılar beni daha dinç yapıyor sanırım:))
yok be canım nerde bol süt.. keşke olsa.. sanırım birden yüklenmek istemedi. 10 gün sonra ara konuşalım dedi muhtemelen iyi giderse ekleyecek yoğurdu da..
yok be canım nerde bol süt.. keşke olsa.. sanırım birden yüklenmek istemedi. 10 gün sonra ara konuşalım dedi muhtemelen iyi giderse ekleyecek yoğurdu da..
tabi benimki gitti siziinkiler geldi o yüzden kimscikler yokk neysem sıla da uyumuşkene kendime bi kahve yapayım
canım yumurta sarısı, mısır unu, yoğurt, pekmez, tereyağı yada zeytin yağı ile yapsak?Sonunda en son sayfaya gelebildiiiiiiiiiiiiiim
Aynen ben de hazırım ama çok geç kalmayacağım. Erken yatmayı planlıyorum.
Kahvaltıya başladım sayılır canım, ama bisküvi veriyorum 5 tane bir de 20 gr labne , bugün yumurya sarısı tattırdım leblebi kadar. Değişik değişik kahvaltılıklar tatıracağım bir süre, sonra da hepsini birden. Ama ayrı ayrı, büyük adamlar gibi kahvaltı yapacak. Bir de gazete alırım oğluşuma kahvaltı yaparken okurKahvaltı da ıhlamur vermeyi düşünüyorum kızlar ama doktora soracağım uygun bir zamanda.
Vee bisküvi içime inmiyor, doyurucu başka ne olabilir. Kendim bisküvi yapmayı deneyeceğim. irmik unlu hafif zeytinyağlı. bakalım. Kabartma tozu konur mu siz ce kızlar?
ben 4 ingiliz dili ve edebiyat okudum 2007 de mezun oldum 2007 de atandım 2007 de 4 yıllık flörtüm ile evlendim 2007 bana ugurlu gelmiş. 4 yıldır da evliyim pırasa ve ıspanak hariç her yemegi severim. ha bide 38. haftamda sezeryanla doğum yaptımaha ben çok severdim feni orta okuldayken tabi o lisede biyoloji fizik oldu ama kimyayla kimyam hiç tutmadı
bende açacak pek bişi yok.. ingilizce ekonomi okudum.. 4 yıl bi tekstil firmasında hiçbişey olarak çalıştım sonra size deeeee işinize deeee deyip çıktım yaklaşık 1,5 yıldır ev hanımı sayılırım.. hobilerim arasında bilgisayar oyunları (frp), puzzle, ve fantastik kitaplar bulunmakta.. en sevdiğim yemekler zeytin yağlı yaprak sarması (olsa da yesek), ve mangalda pişen herşey (kim sevmez ki)
siz deaçılın bakam
tam olarak ne zaman ağlamaya başlıyor? küvetyi görür görmez mi ağlıyor mesela yoksa suya girince mi? bence onu saptayıp o konuya biraz eğlence katman faydalı olurdiye düşünüyorum..
canım inan küvetetn korkuyor dedim eşimi banyoya soktum kucağınnada benimkini verdim babasıyla oynuyordu su daha ayağına değer değmez bağırıyor.küvetin içinde 1 2 saat oynattım bişey yok su azıcık değsin yıkıyor ortalığı.ne yapacam bilmiyorum
acaba benim oğlana teeyyümmü yaptırsam: 1:
evet yaakızlar akşam sayfamıza girdiğimizde saat sınırı koysak çok güzel olur ,sizlerin eşleri bilmiyorum ama benim eşim çok bozuluyor hergün saatlerce bilgisayar başında oturmama
aman aman 8 saat doğum sancısı çektim 10 defa kontrol oldum herhalde 2 erkek dr kontrol etti biri çok nazik diğeri çok yakışıklı ama öküzün tekiydi çok utandım ya sonra hop sezeryanalttan muayene korkusuna doğurmak istemiyooooooooooommmmmspiralimide taktırdım umarım bi kaza olmaz :26:
benim kocam da ordakiler kadın değilse sorarım sana diyor:))))oturduğum yerde gülüyorum eşim soracak şimdi ,açıklasam cidden orda böyle mevzuları mı konuşuyorsunuz der heralde
ben de normal isterdimtaaammm 20 sayfa okudum yaaatabi sıkılmadan bu arada aklımda kalanlara cevap verim ben ek gıdaya geçmedim bu ay dr gidicem ozaman sorcam artık:44:bende sezaryanla yaptım mecburi olarak ama normalide yaptım onuda biliyorum
çok adam olmuş annesi masallahEki Görüntüle 155218
asıl benim oğluşuma yakışmışmı kızlar.
hoşgeldin sefa getirdin :)merhaba arkadaşlar topiğinizi tesadüfen gördüm ..benim bebeğim 7 eylül 2010 doğumlu..yani yaklaşık sizlerle aynı zamanda doğum yapmışım..arada sizlerle olmak isterim..beni de alırmısınınz aranıza..birazcık okudum yazdıklarınızı..
canım msjı sonra okudum hiç iyi değil akşama kadar ağladıya kızlar şekerdelisinin bebiş noldu acaba hasta ateşi çıkıyor dedi bir daha giremedi :26:
emel sayfayı açtı ama bayadır görünmüyor ortalıkta :26:
slm canım hoşgeldinselam anneler.................
ben de girecem inşallah o günleri de görecemkızlar face de herkezin adı yazıyor ben sizi nickilerden tanıyorum orda nasıl bilecem sizi.macide happy şekerdelisi tuanas adınız ney sizin yaaaaaa:2::2:
şeker naber yaa bitmedi mi geçmiş okumaları?:97:
Bitti canım 1.30 saat bıkmadan okudum herkes yatmış sanırım hadi biz de yatalım burda yalnız kalma
erken daha yaa bu saatte yatılır mıher akşam burası dolu olurdu :44: beni uyutup siz muhabbet edeceksiniz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?