doğru valla o zararlı bu zararlı.ne versek acaba.bende yoğurdu kendim mayalıyorum.ama bebe bisküvisi karıştırıp yediriyorum.yoksa yemezki................
ben de öleyim ..hatta dun krıze gırdım ıkı paket cıps ve bır lt kadar kola ıcmısım aylardır ıcmıyordum...sonunda acayıp bulandım ve istikamet wc....sonrada acaba ne yedim diye bakıyor insan..baştan baksana ya..
ben de öleyim ..hatta dun krıze gırdım ıkı paket cıps ve bır lt kadar kola ıcmısım aylardır ıcmıyordum...sonunda acayıp bulandım ve istikamet wc....sonrada acaba ne yedim diye bakıyor insan..baştan baksana ya..
aynen yaa neyicek bu yavrucuklar.. ben evde peynir yaptım doktor verme dedi pastorize olmuyormuş
ayeser bisküvi yapacaktı. yaptımı acaba.. AYESER GERİİ DÖN ÇOK PİŞMANIM BEN DE BİSKÜVİYAPCAM SÖS
valla ben de cips kola yapmayalı çok uzun zaman oldu bazen canım çok istiyor ama kendimi frenliyorum
gözümün önüne kendi halim geldiyeyip içtikten sonra paketin ambalajına bakar o yediklerimi boğazıma durdurturum da ondan, sadece ben yaparım sanıyordum böyle şeyleri :18:
bende çok incelerim.ama ne yapalım.şimdi yediğimiz içtiğimiz herşeyde katkı maddesi var...elimden geldiğince sadece mevsim meyve ve sebzelerini tüketiriz.kaatkı maddeli.sucu,sosis,salam,çorba,kola,meyve suyu,yoğurt almamaya çalışırım.ikiz kızlarım var benim.onlar için ama elimden geleni yapsamda eminim yinede hatalarım vardır.bilinçsizce.bwebeğimi daha iyi beslemek isterm ama şartlar imkanlar bu doğrultuda....................
normalde ben kendim için sonra bile bakmam ama bebeğime almadan mutlaka bakarım.. ama busefer mecburdum etiden başka bebek ekmeği üreten yok.. evde ekmek yapsam da onu kızartıp koysam olmas mı?
Kızlar sizlerle sohbet çok güzeldi tanıştığımıza çok sevindim..yarın yine takılırım sizlere ..kendilerinize be minnaklarınıza çok iyi bakın
ay canım maşallaahh fıstıklaraaonlar abla galiba biz 1 tanesiyle zor geçiniyoruz sen ne yapıyorsun yardımcın falan mı var?
Kızlar sizlerle sohbet çok güzeldi tanıştığımıza çok sevindim..yarın yine takılırım sizlere ..kendilerinize be minnaklarınıza çok iyi bakın
benimki durmuyor ev turumuz başlayacak şimdilik hoşçakalıınn
aslında çok mantıklı ekmek yapma makinası varmı?
bebeklerinizin kilosu nasıl.benim oğlum 3 kg doğdu.boyu 49 cm di.6. ayında 8 kilo boyuda 70 cm di.zayıf diyorlar canım sıkılıyor..................6 ayda 5 kilo aldı daha ne olsun ama kimseye laf anlatamıyorum............
slm kızlar geçmişi okuyamadım valla baya döktürmüşsünüz
bebek bisküvisini denemiştim tambuğday unuyla yapmıştım ama hoşumuza gitmedi hiç
dün kendimize havuçlu cevizli kek yapmıştım yarım kase devam sütüyle ezip yedirdim çok sevdi arada sıla için özel kek çeşitleri yaparım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?