Kadınlar günümü kutlamayacakmısın dedim, kutladı
eşimde akşam internetten haberleri okurken gördü sanırım o da öyle kutladı hiç kutlamaz diye düşünüyordum oysa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadınlar günümü kutlamayacakmısın dedim, kutladı
Ay b en fosur fosur uyudum
Bu arada kızlar bebeğine bal kabağını sevdirebilen var mı? Aslında çok lezzetli oluyor kabaklı sebze, ama beğenmedi hiç bizimkisi, yemedi :120:
İlk defa mı yedi elma ve havuç? Ara ver ve gözlemle bakalım ne olacak?kızlar oğlumda iki gündür yüzünün birkaç yerinde kırmızılıklar var acaba elma ve havuç verdim bunlardan biri mi dokundu :44:
kızlar bana sebze çorbası tarifi verin acilen,ben patates kabak ya da havuç ve pirinç koyup pişirdim içine aptamil de koydum 2 haftadır 5.kaşıktan sonrasını yemiyor.farklı bir tarif istiyorum
canım patates havuç irmik biraz da soğan koy istersen pişince gaz yapmazmış soğan ayeser koymuştu rahatsız etmemiş. ben de bugün koyacagım. hiç farklı bişey yok ki? ben bide brokoli koyacagım dr koy dedi gaz yapmaz inş. bizimki zaten gaz bombası gibi iğne değse patlayacak gazdan
kızlar ayesere de davet gönderdiniz mi
valla ben 2 haftA içinde yaptırabilirim gaza gelirsem artık giderek hareketleniyor. e aşımızı da olduk geriye bir sünnetimiz kaldı onu her an aradan çıkartabilirim özellikle lokal anesteziyle yaptıracağım çünkü ben. genel anestezi çok fazla riskli basit bir sünnet için. gene de hayırlısı olur inşallahkızlar bu arada sünnet konusu konuşuluyordu,ne zaman düşünüyorsunuz bir de ben sorayım biz nisan mayıs gibi düşünüyoruz en geç.aslında 6 aylıkken yaptırmak daha iyiymiş diye duymuştum.
Kızlar ben de geldim Hayırlı olsun yeni girebildiğim için ilk defa geliyorum.
Nasılsınız?
Birsürü de yazmışsınız okuyacağım şimdi.
asualpin haberi var mı?
Bizimkinin uykusuda değişik bir düzen aldı. Gündüz toplamda 3 saat 45 dk uyuyor. Gecede sorun yok gibi sadece erken kalkıyor. Buna da şükür
Brokoli de yedirdim birşey olmadı. Prasa da vermeyi düşünüyorum kızlar? Sizce. Harpy doktor prasa verilebilir demişmiydi.
İlk defa mı yedi elma ve havuç? Ara ver ve gözlemle bakalım ne olacak?
benımkı cok sevdı canım yada aclıgına geldı yedı baya dun
hayır ayeser_ i almıyoruz buraya çağırmasın kimse lütfen
Ay sağol canım,anladım canım evet ya onsuz olmaz diye düşünüyorum bende
kızlar sünnet işini naptınız bir de burdan sorayımmm:18:
ben havalar biraz ısınsın yaptırmayı düşünüyorum
zaten iki yaşına kadar yaptırmazsak galiba 6 yaşına kadar beklememiz gerekiyor öyle değil mi:44:
Nasıl yaptın canım , anlatsana bir de öyle denerim. Annem köy kabağı getirmiş, sağlıklı sağlıklı yesin yavrum.
bence face açmayın derim face açarsanız buraya pek uğrayan olmaz burası boş kalır bu benim düşüncem
benim face'm yoookburdan gitmeyin
birimizin profiline bakmışlardır orda yazıyor ya bilmem nerde ne yapıyor diye. benimkine girmiş bitanesi
selamlar
ay nekadar kalabalıksınız bende sıkışabilrmiyim aranıza benimde 7 aylık oğlum var