ek gıdalar nezaman vereyim

74umut

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
479
0
116
İstanbul
arkadaşlar oglum 3. ayını bitiriyor emmiyor aptamil kullanıyorum ama meyve sularına yada piriniç ununa ne zaman başlamam lazımyada hangi markayı kullanıyorsunuz ve ne zamanlar vermem gerek tavsiyleri olan varsa bekliyorum kızlaropuyorumnanaktan

Marka konusunda birsey soyleyemem ama5- 6 aydan itibaren ek gidaya baslaniyor bence doktorunuzla gorusmeden hareket etmeyin bebeginiz henuz cok kucuk ek gida icin henuz cok erken bence...

daha bebeğiniz çok küçük.6 ayını beklemelisiniz bence.meyve sularına 6 ayında azar azar hergün biraz daha arttırarak başlayın.ilk önce elme suyunu deneyin derim ben.önümüz kış portakal suyu bebeğinizi gaz yapabilir asitli olduğu için onu vermenizi önermem.pirinç ununu da 6 ayda başlayabilirsiniz.ben muhallebisini pirinç unuyla yapıyorum.bazı markalar var sadece suyla yapılan onlardan alabilirsiniz 1 yaşından önce sütle yapmayı düşünmüyorsanız.markasını tam hatırlayamadım şimdi.marketlerden bakabilirsiniz.kolay gelsin

5 ayını doldurduktan sonra öğün olarak değilde tattırmak amaçlı çocuğa ek gıda verebilirsiniz ilk zamanlar az olmak şartıyla...çocuğunuzun vereceği tepkiye göre zamanla çoğaltıp azaltabilirsiniz..çünkü kimi bebeğe yediği dokunuyor..doktorların önerdiği bu yönde.. kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…