Bebek Beslenmesi ek gıdada neyi ne kadar vereceğiz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ah canım neler kattım, yararı olmadığını bildiğim halde tat versin diye pekmez bile kattım zorla 1-2 kaşık yedi. sanki limon yalamış gibi yüzünü ekşitiyor her kaşıkta. sanırım hazır yoğurdum ekşimtrak tadını sevmiyor. dün tekrar yoğurt yapmayı denedim, tuttu bu sefer. bakalım onu yiyecek mi?

ben yoğurdu pastörize sütle yapıyorum. sütü parmağımı hafifçe yakacak kadar ısıtıyorum. cam kasede mayalıyorum. harika tutuyor. bebeğim severek yiyor. mama vermemek en iyisi. herşeyin doğalı en sağlıklısı. hepinize sevgiler.

Peki babymix denedinmi sadesinin tadı tatlı gibi ...son yaptığınıda yemezse bi dene istersenCADIARZU...

babymixi ilk burda duydum inanır mısın:) burda 1 tane büyük market var ve orda da hiç görmedim (ilçedeyiz biz) belki söylersem getirirler.burda genelde yeni evli ve küçük bebekli çok memur var. çoğu olsa alır heralde.

ineboludayız canım biz, son birkaç sene de az da olsa gelişti. çok fazla memur var onun etkisi olabilir,siz nerdeydiniz

Canım tam olarak ne doğru bilemiyoruz işte ama bir seçim yapıp uyguluyoruz bizde milupa tahıllı mama kullanıyoruz.Doktorumuzda onayladı ben kahvaltı mamasının içine yumurta,pekmez,üzüm suyu,mürdüm eriği,ceviz karıştırıp veriyorum ayrıca ıhlamur içiriyorum sabahları.yumurta vermiceksem peynir bir gün yumurta birgün peynir olarak veriyorum.
Ama öğle yemeği kendim hazırlıyorum hemen hemen hepsini yedi tarhana dışında ben kendi hazırladığımız kemik suyunu biraz ekliyorum bebek için yapmıştık zaten yada kıyma,tavuk ekliyorum.Yoğurdu kendim yapıyorum,muhallebi ise yine milupa kullanıyorum çünkü bebeğim onun tadını çok seviyor ama içine mutlaka en az iki çeşit meyve püresi hazırlayıp ekliyorum zaten sık sık emiyor ayrıca biberon maması vermeme gerek kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…