- Konu Sahibi fxuxsfxuxs
-
canım benim olmaz olur musun çok sağol. ben kendi yaptığım bebe bisküvisini veriyordum hazırından biraz daha büyük ve yoğun. 1 taneyi meyve püresiyle karıştırıyordum az oluyo sanırım ben az mı çokmu bilememiştim yarında peynirli kahvltıya falan başlarım artık
bende suyu ne kadar wericeemi bilmiyorum siz ne kadar weriyosunuz kızım 10 15 kaşık anca içiyodur gün içinde az mı yaa
canım benim olmaz olur musun çok sağol. ben kendi yaptığım bebe bisküvisini veriyordum hazırından biraz daha büyük ve yoğun. 1 taneyi meyve püresiyle karıştırıyordum az oluyo sanırım ben az mı çokmu bilememiştim yarında peynirli kahvltıya falan başlarım artık
sabah kahvaltilarinda 4biskuvi ceyrek yumurta 1cay kasigi pekmez peynir koyuyorum devam sutuyle ezilecak hale getiriyorum bazi sabah pekmezin yerine tahin koyuyorum bazen bunu bitiriyor bazen dibinde 4mama kasigi artiyor yaninda mutlaka su veya yarim cay bardagi taze SIKIlmis meyva suyu iciyor saat 11de mama kavanozlarina yaptigim yogurdun yarisini yiyor 1 2 arasi evde hazirladigim sebze purelerini kucuk kasede veriyorum ama genelde bitirmiyor artiyor (kucuk kahvaltilik kaselerin dolusu diyebiliriz)saat 4 5 arasi 3 4 bebe biskuvisi devam sutunde eziyorum icine ceyrek muz rendeliyorum tamamini bitiriyor tabi aralarda su ve kesinlikle emiyorda aksam 7de sebze puresi minik kaseyi bitiriyor uzerineyarim mama kavanozu yogurt yiyor ve saat 10da uyumadan emiyor iki gogsumu saat gece 1de bazen uyanirsa emiyor uyuyor sabah 7ye kadar deliksiz uyuyor
canım ben de internetten buldum tarifi 10 kaşık tepeleme un 1 yumurta, 100 gr tereyağı ve bir çay bardağına yakın pekmezi karıştırıyorsun. merdaneyle yaklaşık 1 cm kalınlığında inceltip bisküvi gibi kesiyorsun. ince olursa kuruyormuş fırında haberin olsun. 15 dk pişiriyorsun al sana ev yapımı şekersiz bebe bisküvisi.ne guzel kendı yaptıgım bıskuvı demıssın tarıfını verebılırmısın bende yapmak ısterım
Canım devam sütü olarak ne kullanıyorsunuz.şimdi milupaya baktım devam sütü 8. aydan itibaren diyor.mamamı alıyorsunuz.yani gerekirse diye hangisi olduğunu bileyim.sevgiler..
maşallah allah nazarlardan korusun afiyet bal şeker olsun bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?