Ek gıda

Felek Yurttas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Mart 2025
12
2
1
29
Merhaba arkadaşlar biz ek gıdaya başladım oğlum 6 ay 14 günlük çorba tarzı şeyleri yemeye meraklı yiyor ama pütürlü şeyleri sevmiyor ne yapabilirim sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı

Merhaba arkadaşlar biz ek gıdaya başladım oğlum 6 ay 14 günlük çorba tarzı şeyleri yemeye meraklı yiyor ama pütürlü şeyleri sevmiyor ne yapabilirim sizlerde böyle şeyler yaşadınız mı
İlk çorba ile başladıysanız öyle olmuş olabil pütürlü gıda ile başlamalıydınız. Blender kullanmayın çatalla ezin

Çorba vermeyin , sadece pütürlü verin 1-2 ay sonra çorbaya başlarsınız. Seçeneği olmazsa alışması daha kolay olur. Benim ikizlerim neredeyse 1 yaşına girecekler bazen hala kusacak gibi oluyorlar ne rondo kullandım ne püre yaptım ne de süzgeçten geçirdim. Başka türlü alışmazlar.

Blw yapın , en kolay yöntem o biraz temizlik kısmı yoruyor ama en azından hevesleniyorlar kendileri yiyorlar.

Şu an tadım dönemindesiniz 1 kaşık tadına bakması yeterli, amaç doymak değil. Doyma kase kase yeme beklentiniz varsa gözünüze yemiyor sevmiyor gibi görünüyor olabilir

Back
X