duyduğum ve gözlemlediğim kadarıyla erken tanıtanlarda daha güzel yeme alışkanlığı oluşmuş. 6. ayı bekleyenler çok sıkıntı yaşıyor çoğunluğu diyeyim. ben de az az yiyecekleri tattırmak niyetindeyim. asla anne sütünü kesmem. zaten emmesi çok iyi şükür.Neden bu kadar erken?
"Ne yapmalıyım" kısmına cevap veriyorum,başlamamalısınız. Çok erken, sizin verdiğniiz anne sütü dışındaki her şey çocuğunuzun bağırsak florasını dolaylı olarakta bağışıklık sistemini yerle bir edecek. Eskiler hep der "ben verdim birşey olmadı" diye ama o hemen olmuyor işte. Yıllllaaaar yılllaaaar sonra tiroid hastası oluyorsunuz, temelinde bozulan bağırsak florası var, yılllaaaarr sonra bilmem ne hastası oluyorsunuz temeli burada.SELAMLAR ARKADAŞLAR. DÖRT AYLIK BEBİŞİM ŞU AN VE BEN EK GIDAYA BAŞLAMAK İSTİYORUM NE YAPMALIYIM NASIL VERMELİYİM.
Ben de aynı sebepten 5. ayda tattırmaya başladım. Ama sadece tadım, o da bebeğe uygun olanları. Ne yapmalı, nasıl vermeli diye soruyorsanız siz bayağı yedireceksiniz herhalde. Anne sütü yeterli şimdilik.duyduğum ve gözlemlediğim kadarıyla erken tanıtanlarda daha güzel yeme alışkanlığı oluşmuş. 6. ayı bekleyenler çok sıkıntı yaşıyor çoğunluğu diyeyim. ben de az az yiyecekleri tattırmak niyetindeyim. asla anne sütünü kesmem. zaten emmesi çok iyi şükür.
duyduğum ve gözlemlediğim kadarıyla erken tanıtanlarda daha güzel yeme alışkanlığı oluşmuş. 6. ayı bekleyenler çok sıkıntı yaşıyor çoğunluğu diyeyim. ben de az az yiyecekleri tattırmak niyetindeyim. asla anne sütünü kesmem. zaten emmesi çok iyi şükür.
Sanıp sanmamakla olmuyor işte, araştırmayla bilimle oluyor.Doktorlar 5. ayda başlatiyor ama yavaş yavaş. Çok öyle ileri derecede hastaliga neden olacagini sanmiyorum.
Yogurtan başlaya bilirsin ama iki tatlı kaşıgı yeter içinde bebe bisküvisini de ekle Birtane içinde ez ve ver cnm
Tok tutuyorBebe biskuvisinin faydası nedir 5 aylık bebeğe
ÇokTok tutuyor
Çok komikTok tutuyor
Niye gülüyosun ne kadar saçmasınBebe biskuvisinin faydası nedir 5 aylık bebeğe
Anne sütü alması gereken 4-5 aylık bebeğe katkı ve koruyucu maddeli paketli gıda vermek bence de komik değil.Niye gülüyosun ne kadar saçmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?