- 14 Haziran 2022
- 353
- 788
- 23
- Konu Sahibi yildizperisii
Yeğenim 7 aylık. Kardeşim bebeğine yalnız bakıyor. İki ailede uzakta. Daha önce yakından bebek büyüten birisine şahit olmadık. Sürekli kumanda,telefon ağzında. Eli ağzından hiç çıkmıyor. Bazen havuç ya da salatalık soyup onu eline veriyor. Diş için bişey (adını unuttum) almışlar aslında ama onu da hiç ağzına almıyor bebek. Acaba o yumuşak mi geldi, başka birini mi almamız lazım. Onu öyle görünce üzülüyorum.
Diğer sorun da ek gıda; şuana kadar pek su vermedi bazen çay kaşığıyla falan veriyor ama bana sanki çocuk susuzluktan ölecek gibi geliyor ek gıda içinde hala bişey yapmış değil tam olarak. Yanında olmadığım için çok emin değilim ama düzenli olarak bı yiyecek verilmiyor. Ne yapmamız gerekiyor, bunun normali nedir?
Kilosu boyu yerinde.
Hatta 7 ay bile bitmek üzere
Diğer sorun da ek gıda; şuana kadar pek su vermedi bazen çay kaşığıyla falan veriyor ama bana sanki çocuk susuzluktan ölecek gibi geliyor ek gıda içinde hala bişey yapmış değil tam olarak. Yanında olmadığım için çok emin değilim ama düzenli olarak bı yiyecek verilmiyor. Ne yapmamız gerekiyor, bunun normali nedir?
Kilosu boyu yerinde.
Hatta 7 ay bile bitmek üzere
Son düzenleme: