- 12 Ocak 2022
- 372
- 269
- 35
- Konu Sahibi Papatyamelo
Birde şunu soForumda inek sütü alerjisi ile ilgili arama yapıp yazınıza denk geldim. Birkaç sorum olacak size
Bebeğime ek gıda olarak yoğurt başladığımda sırtında yaygın kızarıklıklar farkettim. Bir de yoğurt verdiğim gün bir kez daha fazla kaka yapıyor. Altına geçirecek kadar hem de. Kızarıklıklar oluyor muydu sizde de acaba ? Görsel de ekliyorum. Cevap verirseniz çok sevinirim Bulunduğum bölgede geniş alerji testi yapılmıyor. Ama bugün inek sütü alerjisi için kan aldırdık yarın çıkacak sonucu. Merakla bekliyorum. Bakabilir misiniz?
İnek sütü allerjisi sonucumuz negatif çıktı. Başka bir şey var muhtemelen. Ya da dediğiniz gibi doğru sonuç değil. Kapsamlı bir test için randevu oluşturduk. Onun da sonuçlarını paylaşırım mutlaka. İnşallah önemli bir durum değildir. Çok teşekkür ederim
Sırtındaki kabartilar egzamaya hiç benzemiyor.daha farkli bir alerji çeşiti diye düşünüyorum . Umarim. Önemli brsey yoktur çok geçmiş olsunİnek sütü allerjisi sonucumuz negatif çıktı. Başka bir şey var muhtemelen. Ya da dediğiniz gibi doğru sonuç değil. Kapsamlı bir test için randevu oluşturduk. Onun da sonuçlarını paylaşırım mutlaka. İnşallah önemli bir durum değildir. Çok teşekkür ederim