Bebek Beslenmesi ek besinlere başlamalı mıyım???

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nazendeim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2010
82
1
46
Kocaeli
kızlar bebeğim 4 aynı yeni doldurdu..yani 5. ayından gidiyor..
2 hafta kadar önce 7 kiloydu..ve doktorum bana kilosu iyi bence su bile verme dedi..
ben yinede herşeyden tattırıyorum..ama tadımlık :)
bu arada bebeğim dışardan yemeye pek bir meyilli..bizi masada rahat yemek yedirmiyor..es kaza eline birşey versek tadına baksın diye..elinden aldığımızda kıyamet kopuyor..
sizce ufaktan başlamalımıyım??

aslinda masaya ilgisinin artmasi ek gidaya hazir oldugunun habercisidir ama kilosu gayet iyi. su bile vermiyorsan emziriyorsun herhalde? ben acele etme bekle biraz daha derim. kilosu normalse anne sutu de aliyorsa ilk 6 ay ek gidaya gecmeye luzum yok. bebek cok ilgiliyse siz masadayken ona bi cay kasigi kadar elma suyu yada havuc suyu verip yemek veriyormus gibi kandirabilirsin eger cok yaygara yapiyorsa. yediginiz yemeklerden tattirma daha cok kucuk. purelere falan da gecme derim ben. emsin daha sutun varken bol bol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…