Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar bebegim 4 aylik +4gunluk ve dun doktora gittik son 15 gunde 240 son 1 ayda
513gr almis ek besinlere gecin dedi. 3 kilo dogmustu. Benim pek icim rahat degil yani
ayda 500 gr az mi? onceleri 1 kilo aliyordu aylik. dun elma suyu ve sebze corbasi verdim.
Bana yardimci olurmusunuz? Hani 6 ay sadece anne sutuydu? kafam karisik. Sizlerin 4 .
ayda kac kiloydu? Ek besinlere gectiniz mi ? ne veriyorsunuz? sizce bende ek besinlere
devam etmelimiyim dun verince kotu bisey yapiyormusum gibi hissettim de? esimde
verme bence sut yetior diyor . Bu arada kilosu 6300gr.:uhm:
Canlarım Benim.
Kayıtlı Üye
Cnm zaten üçüncü aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor. Benimki ilk ayın dışında hep az kilo aldı.. 3 gün sonra kızım dört aylık olacak 6000 kg... Bazen sütüm yetmediğinde yatırmadan önce mama veriyorum.. Ocak annelerinin çoğu meyve sularına ve muhallebiye başladı... Ben şimdilik sadece elma suyu veriyorum.. Kaka problemi varsa işe yarıyor. Birde salatalık felan yalatıyorum tatlara alışsın diye...
Burası soğuk odalar!!!
Kayıtlı Üye
selam bayanlar ben nisanın 29 da dr gittim ve oğluş 6200 dü zaten benimki geçen ay anne sütünü bıraktı. haziran 2 itibariyle ek gıdaya başlıyoruz. çok heyecanlıyım nasıl olacak yutabilecekmi bilmiyorum
Cnm zaten üçüncü aydan sonra kilo alımı yavaşlıyor. Benimki ilk ayın dışında hep az kilo aldı.. 3 gün sonra kızım dört aylık olacak 6000 kg... Bazen sütüm yetmediğinde yatırmadan önce mama veriyorum.. Ocak annelerinin çoğu meyve sularına ve muhallebiye başladı... Ben şimdilik sadece elma suyu veriyorum.. Kaka problemi varsa işe yarıyor. Birde salatalık felan yalatıyorum tatlara alışsın diye...
Hangi mamayi kullniyorsun? bide ne kadar veriyorsun? Ben uzun suredir siteye giremedim.
Kizlar basladi demek mamaya? Ben cok kararsizim ac kalsin istemiyorum ama anne
sutu de en guzeli
Hangi mamayi kullniyorsun? bide ne kadar veriyorsun? Ben uzun suredir siteye giremedim.
Kizlar basladi demek mamaya? Ben cok kararsizim ac kalsin istemiyorum ama anne
sutu de en guzeli
canım hiç vicdan yapma gerçi ben de ihanet edio gibi hissetmiştim ilk verdiğimde ama ne kadar güzel ki bize yardımcı mamalar var..ben milupa aptamil 2 veriorum ama öle üzerinde yazan kadar diil.bakıorum doymadı bi 30'luk yapıorum ,içti ve daha istio mu bi 30'luk daha..düzenli diil sütüm yetmeyince veriorum hem bu arada ben kendime geliorum ve sütüm gelio ii oluo..elma suyu da veriorum,kavanoz maması alıorum arada meyve ondan da veriorum.ama verdiğin şeyi 3-4 gün ver ama sadece onu ver dio drlar alerjisi falan olabilirmiş..
afiyet olsun..cokacimcoook
Canlarım Benim.
Kayıtlı Üye
Evet cnm inannanın da dediği gibi düzenli değil.. Hiç vermediğim günler oluyor..Sütüm yatmaya yakın hiç kalmıyor ozamanlar 90 cc lik yapıyorum hepsini içemiyo olsada az alıyor ama sonra gei kusuyor. Ben aptamil 1 veriyorum. Ama bunu beğenmedi istemiyor. Bebelac güzel diyolar ona başlasam mı bilmiyorum...
canım ek besinlerle ilgili topik açtık oraya bak güzel yazılarda var
tesekkur ederm kizlar. bugun aptamil denicem gazli bebekler icin olanindan
en az miktar neyse ondan baslayacagim artik. bende vitamalta basliyacagim. umarim ise yarar.
ben burayı herzaman takip ediyorum çok şey öğreniyorum ama ilk kez yazıyorum öncelikle allah hepimize sağlık mutlulukla yavrularımızı büyütmemizi nasip etsin inşallah benimki 4 ay 13 gün oldu mama dışında hiçbir ek besin vermiyorum bazen sütümü alıyo bazen az geldiği için almıyo mama veriyorumdaha 2 gün önce milupa 2ye geçtim kızım eskiden çok sık kusuyordu şükür artık kusmuyo
ek besin neden kötü olsunki... bbebeklerimizi daha iyi beslemeye çalışıyoruz.. tam doymasını farklı lezzetler tatmasını sağlıyoruz işde... elma suyunun ne zararı olabilirki.... ben elma havuç karışık hazırlıyorum.. gecenn gün çilekde ekldimm çok az ama bi güzel içti...... sonra günlük 1tatlı kaşığı yoğurt da yediriyorum .... oğlum halinden memnun ne versem yiycek :)cokacimcoook