Bebek Beslenmesi ek besin alan bebeklerimizin günlük beslenmesiyle ilgili sorunlarım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Benim oğlumun da süt alerjisi var. Şu an 6 aylık sadece meyve püresi ve sebze çorbası veriyorum anne sütüne ilaveten. Pastörize sütten ev yoğurdu yapıp veren var mı? Denemedim dokunur diye .

bence dokunur canım ama istiyosan çok azcık verip dene

Ben 5 aylıkten beri veriyorum.Şu anda 13 aylık yanlız şişe sütü kullan diğer kutu sütleri sağlıklı değil.Bir bardak süte mayala ver.

Merhaba Pregant. Benim bebeğimde de süt alerjisi tespit edildi. İlk önce geçti yazmışsın. Bunu nasıl anladın? Doktor mu söylemişti? Sonra da geçmedi yazmışsın. Bizim anlamamız çok uzun sürdü. Kolonoskopi ile ortaya çıktı. Sen de pregomin as adlı mamayı mı kullandın. Bebeğim 6,5 aylık. Bu mamayı veremiyoruz bir türlü. Şu an sadece anne sütü ve mama verebiliyoruz. Bu hafta sonu kontrolümüz var. Ne diyeceğini bilmiyorum doktorun.
Bu mamayı kullandıysan, nasıl verdin?

aaa özge sende mi burdasın.. Görünce acaba mı dedim ama İremciğin resminden tanıdım ben gece mavisi canım Seda... Bende buraya takılıyorum bu aralar konuşar dikkatimi çekiyor ve söylediklerin herzaman ki gibi çok mantıklı... Nasıl alıştırırsan öyle gider şimdiden hazıra alışırlarsa ev yapımı birşey yemekten kaçınırlar meyveli yoğurt yerine evde yoğurda meyve karıştırsak hazır muhallebi yerine kendimiz yapsak hiçbir g farkı yok ve zahmetsiz doğal... Ayrıca mama değiştirdikçe yenisine alışmaları da zor oluyor.. Öpüyorum seni çok.. He bu arada hamile değilim özgeciğim ama bir daha ki ay başlıyoruz inşallahhh güzel haberler veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…