Neden hazır vermek gibi bir hevesiniz var anlamadım. Bakın hazır herşey alerjendir içinde katkı maddesi vardır. Yok diyenlere inanmayın vardır.
11 aylık bebek günde 5 öğün beslenebilir. Kahvaltı ara öğle ara akşam şeklinde. Artık yavaş yavaş sizin yemeklerinizden yemeye başlayabilir. Tuzsuz ve az salçalı ve az yağlı şekilde.
Aile sofrasında yeri olmalıdır ki sofra adabını öğrenmeye ilk adımlar atılsın.
Hazır hiçbirşey mümkün olduğunca vermemeye çalışın. Danone dediğiniz şey yoğurt bile değil. İçindekiler kısmını okuyun.
Muhallebileri de kendiniz yapın evde. Çok basit ve zaman da almaz. Meyveli bile hazırlayabilirisiniz. Alerjik bir bebeğiniz var ekstra dikkat etmeniz lazım bunlara.
Neden hazır vermek gibi bir hevesiniz var anlamadım. Bakın hazır herşey alerjendir içinde katkı maddesi vardır. Yok diyenlere inanmayın vardır.
11 aylık bebek günde 5 öğün beslenebilir. Kahvaltı ara öğle ara akşam şeklinde. Artık yavaş yavaş sizin yemeklerinizden yemeye başlayabilir. Tuzsuz ve az salçalı ve az yağlı şekilde.
Aile sofrasında yeri olmalıdır ki sofra adabını öğrenmeye ilk adımlar atılsın.
Hazır hiçbirşey mümkün olduğunca vermemeye çalışın. Danone dediğiniz şey yoğurt bile değil. İçindekiler kısmını okuyun.
Muhallebileri de kendiniz yapın evde. Çok basit ve zaman da almaz. Meyveli bile hazırlayabilirisiniz. Alerjik bir bebeğiniz var ekstra dikkat etmeniz lazım bunlara.
canım peyniri sabah hazırldıklarının içine az az koysan da yemez mi??
Sabah kahvaltısında labne peyniri koyun karışımın içine. Az az koyun.Kabul edecektir.
Zaten hala anne sütü alıyor bebeğiniz gereken tüm vitaminleri alıyor yani.
Kalsiyum eksikliğini danone ile tamamlayacağınıza hiç tamamlamayın daha iyi.
1 yaşından sonra zaten süte geçeceksiniz.
benım kızım 1 yaşında olacak 14 şubatta insallah..2 aydır inek sütü verıyorum cok şükür bir sey olmadı..öncelerı labneyı fılan yıyordu ama sımdı ne peynır nede yogurt yemıyor..danone türü seyler vermyıorum..evde yogurdun ıcıne kendım meyve ezıyorum ama yogurt öncelerı yıyordu sımdı sadece ınek sütü içiyor.
sabahları 1 yumurta yıyor tabı canı isterse,2 kasık pekmez verıyorum yarım tane ceviz 1 su bardagı süt,tabı bıberonla içiyor..başka bırsey yemıyor..
arada benı emıyor,yarım tane elma yada muz yıyor.ezmıyorum elıne verıyorum kendısı kemiriyor..
ögleden sonra corba içiyor o gün ne corbası pişirdiysem yada onun yıyebılecegı turden sulu yemek varsa,dolma köfte fılan varsa onu yıyor tabı canı isterse:)
arada yıne beni emıyor...
akşam bir bardak süt içiyor,yarım meyve yıyor,bazen degısık olsun dıye cıcıbebe verıyorum bıberonla sütle yada suyla ezıp.
ve gece uyumadna öncede inek sütü içiyor ve benı emıyor en son..
tabı gece her saat bası emmek için uyanıyor bu beni cok yoruyor artık..buna bır care varmıdır bilemıyorum..bilen varsa yazsın lütfen
süt ürünleri dokunuyor. keçi peyniri de denedim yüzü kızarıyor. alerjisi var
il yazdığında inek sütü alerjisi geçti..rahat rahat peynir verebilicem demişssin ya..onun için dedim..
evet canım oyle sanıyodum ama sonradan açıkladım alerji tam geçmemiş. geçen gün hastanelik oluyodu az daha yediği muhallebiden
geçmiş olsun..anlamamışım ben..inşallah en kısa zamanda tamamen geçer..
teşekkürler canım. amelie filmini ben de çok seviyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?