Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
BUGUN ESIM ICIN COK GUZEL BIR SOFRA HAZIRLADIM(YANI ONCE MIDESINE HITAP ETTIK E NEDE OLSA ERKEGIN KALBINE GIDEN YOL MIDESINDEN GECER) SONRA SICACIK BOL KOPUKLU BIR BANYO HAZIRLADIM ONA, SONRADA BEBE YAGIYLA GUZEL BIR MASAJ PEK BIR MEMNUN OLDU.TAVSIYE EDERIM BIR BEBEK GIBI MASUM VE ANLAYISLI OLUYORLAR NEDE OLSA ONLAR HIC BUYUMEYECEK KOCA BEBEKLER...:1hug: BU ARADA UFAK BIR NOT MIDELERI DOLUP RAHATLAYINCA UYUYA KALIYORLAR VE EGER BENIM ESIM GIBI GECECI CALISAN BIR ESINIZ VARSA ISE GEC KALIYORRR...kafamçokkarıştı
gelince masaj yapacağım dün hastalandım okadar ilgilendiki benimle canım ya onun benim için yaptıklarının yanında yaptığım hiçbişe değerli değil bence.
benle eşimin bir defteri var o deftere aşkımızı sevgimizi anlatan şiirler yazılar yazarız bn hamile kaldığımdan beri yazmamıştım geçen akşam içimden gelen şeyleri yazdım çok sevindi. sabah uyanınca ben odadan çıkmıştım baktım açmış defteri bir daha okuyor.
inş. begendiğim bir elbiseyi bana alarak oda beni mutlu edecek.
Ah benimki demek ki nankör.Ama hayır kadın ruhundan anlamıyor aslında.Hepsi bu.Biaz översem şımarır diye düşünüyor olmalı.Bana değil ama başkalarına beni çok iyi anlatır...ışte o zaman hoşuma gider. Haa aslında ne yaptığıma gelince çok şey...