• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimin ar kskanl yardm ltfen.

Bence bu konuda burada kimse yardımcı olamaz doktordan başka... Bütün yorumları okudum.. Bazı yorumlar seni eşinden soğutmaktan başka bişey yapmaz... Onun için en iyi yolu sen kendin bulmaya çalış... Allah sabır versin.. Canım sen boyle anlatınca kendimi düşündüm ister istemez benimde sözlüm var o da kıskanç bu kadar değil ama sanki gün geçtikçe artıyor gibi.. Belki de bizim birbirimize uzak olduğumuzdan dolayıdır.. Senin yaşadıklarını okuyunca birazcık ilerideki hayatımı görüyor gibi oldum.. Unutma herşeyin başı Allah herşeyin başı dua... Dualarla neler yoluna girmiyorki...

lütfen dikkat et, başlarda bir arkadaşının kafesinde canlı müzik yappan bir grubun yanında sahneye çıkmama izin veriyordu,istediğim gibi makyaj yapıp istediğim gibi giyiniyordum bir sürüde erkek arkadaşım vardı kardeşim yerine koyduğum.

zamanla far sürme sonra ruj sürme sonra eyelıner sürme...
zamanla askılı giyme dar kot giyme kırmızı giyme...
zamanla erkeklerler görüşme,görüşemezsin, görüştüğümde hepsini dövdü...
zamanla kızlarla o kadaryakın olma kızlarla gezme kızlarla görüşme...

şimdi halimi az çok sen biliyorsun. yanlış anlama inanki nişanlından soğutmak için yazmdaım sadece benim yaptığım hataları kimseler yapmasın benim çektiklerimi kimseler çekmesin istiyorum.
seven insan kıskanır diye bi laf vardı bu sadece karşı cinsle olan yakınlıklarındaa doğru olan bişey. yoksa tüm hayatını zehredip seviyorumki kıskanıyorum demesin benimki gibi...

dün kavga sırasında beni gerçektençokşaşırtan birşey öğrendim. eşimle çıkmadan önce karşılaşmalarımız vardı. onlar karşılaşma eğilmiş. eşim beni görmüş, yaşadığım hayatı izlemiş,karşıma tesadüfen (!) çıkmaya başlamış...
en başından bir örümcek gibi ağ örmüş bende kendi ayaklarımla havuza atlar gibi atlamışım iyimi?

konuda nerden çıktı;
bir film izliyoduk adam kadını balayı için kimsenin bilmediği balta girmemiş bi ormanda gölün ortasındaki bir eve götürüyor,zamanla doğum kontrol haplarını atıyor, kayığı batırıyor,(kızın yüzme bilmediğini biliyor )kızı zincirliyor benim olsun sadece benim olsun onu kimse görmesi diye. benimkiyle aynı mantık hani tek fark var bizim göletin ortasında bi evimiz yok...
nese çok yazdım yine demi,aklıma geldikçe yazıyorum işte buraya...

dün kavga sırasında beni gerçektençokşaşırtan birşey öğrendim. eşimle çıkmadan önce karşılaşmalarımız vardı. onlar karşılaşma eğilmiş. eşim beni görmüş, yaşadığım hayatı izlemiş,karşıma tesadüfen (!) çıkmaya başlamış...
en başından bir örümcek gibi ağ örmüş bende kendi ayaklarımla havuza atlar gibi atlamışım iyimi?

konuda nerden çıktı;
bir film izliyoduk adam kadını balayı için kimsenin bilmediği balta girmemiş bi ormanda gölün ortasındaki bir eve götürüyor,zamanla doğum kontrol haplarını atıyor, kayığı batırıyor,(kızın yüzme bilmediğini biliyor )kızı zincirliyor benim olsun sadece benim olsun onu kimse görmesi diye. benimkiyle aynı mantık hani tek fark var bizim göletin ortasında bi evimiz yok...
nese çok yazdım yine demi,aklıma geldikçe yazıyorum işte buraya...

Valla filmdeki karakteri eşinle özdeşleştirmen çok kötü senin açından..Yani
anlattıklarına göre filmdeki adamın ruh sağlığı pek yerinde değil..

Umarım eşinin kıskançlıkları ya da izlediği yol, filmdeki karakter gibi değildir.Şayet öyleyse işin zor..

Zamanla biraz düzelmesi lazım..Şimdilik yeni evli erkek kıskançlığı olarak düşünmek istiyorum..Çoğu erkeğin, evliliğin ilk yıllarındaki kıskançlık seviyesi ile, sonraki yıllardaki kıskançlık seviyesi, farklılık gösterir.Umarım senin eşinde de böyle olur..

Bir de şu var; seni tanıdığında (atıyorum); makyaj yapan bir insanmışsın..Sonradan sana ilk ''makyaj yapmayacaksın'' dediğinde, hemen ''ok'' mi dedin.?.Dediysen neden dedin? Bunları da kendine sorman lazım şekerim. Madem bu kadar rahat bir hayattan geldin, neden evlenir evlenmez tavizler vermeye başladın?

Yani bazı şeylere ok dedikten sonra da geri dönmek zor oluyor erkekler işin içine girdi mi? Bilmem anlatabildim mi?

Valla filmdeki karakteri eşinle özdeşleştirmen çok kötü senin açından..Yani
anlattıklarına göre filmdeki adamın ruh sağlığı pek yerinde değil..

Umarım eşinin kıskançlıkları ya da izlediği yol, filmdeki karakter gibi değildir.Şayet öyleyse işin zor..

Zamanla biraz düzelmesi lazım..Şimdilik yeni evli erkek kıskançlığı olarak düşünmek istiyorum..Çoğu erkeğin, evliliğin ilk yıllarındaki kıskançlık seviyesi ile, sonraki yıllardaki kıskançlık seviyesi, farklılık gösterir.Umarım senin eşinde de böyle olur..

Bir de şu var; seni tanıdığında (atıyorum); makyaj yapan bir insanmışsın..Sonradan sana ilk ''makyaj yapmayacaksın'' dediğinde, hemen ''ok'' mi dedin.?.Dediysen neden dedin? Bunları da kendine sorman lazım şekerim. Madem bu kadar rahat bir hayattan geldin, neden evlenir evlenmez tavizler vermeye başladın?

Yani bazı şeylere ok dedikten sonra da geri dönmek zor oluyor erkekler işin içine girdi mi? Bilmem anlatabildim mi?

tabiki hemen ok demedim dermiyim hiç hatta ben hiç ok demedim, far sürmiceksin ded sanane dedim karışma dedimi sürüp yanına gittiğimde ellerini gözlerime bastırıp sildi farı hemde alışveriş merkezinin ortasında ben kaldımmı mor far gözlerimin ta altına inmiş şekilde zombi şeklinde. tai o kadarkalabalığın ortasında bağırıp çağırıp kendi daha fazla rezil etmeye kalkmadım,hemen sonra antreman salonuna gittik bizim en büyük kavlarımız orda olur maç yaparız ( sözde maç yalan valla ikimizde hırs alıyoruz maç adabı yüzünden kimsede amanın bana vurdu acıdı diyemiyor ) neyse gittik salona başladık maça saldırık birbirimize. maç sırasında karşındaki en nefret ettiğin insan bile olsa vurmaman gereken noktalar vardır hayati tehlike içerirler baktım ki blok almasam o noktaları koruyamayacağım. yani oralara vuruyor.
o zaman ilkti işte onun ne kadar psikopat olduğunu anladım.
sonra hiç maç yapmadım bıraktım sporu, ama değişmedi hiç bişey tokat atıyordu hayatı zindan ediyordu hep bişiler bulup tehtit ediyordu. ben lisede okurken okulu basıp 4-5 kişiyi dövmüştü milletin gözü korksunda bana kimse bakmasın die.
yani hiç bişeyi kabul etmedim ben mecbur kaldım.düşünsenize siz okula voleybol oynuyorsunuz birden sevgiliniz geliyor birlikte oyandığınız oğlanları çekiyor benim bundan ders sonunda çocukların halini gördüğümde haberim oluyor. lise hayatımda herkez beni onun yüzünden dışladı. sanki mafyayla çıkıyorum...
böyle bir sürü olay düşünün...

sen hala ailene anlatmadın mı olayları?

senin dediğinide yaptım seloş
gittim annemin karşısına geçtim böle böle bana kötü davranıyor bazen el kaldırıyor herşeyimi kıstlıyor evlendim ama çok mutsuzm dedim.
babam duymasın duyarsa öldürür onu,baban hapse girer o mezara girer hayatımız mhvolur dedi. evet haklısın dedim sustum...

ne diyim?

Kendi hayatının kontrolünü daha çocuk yaşta elin adamına kendi ellerinle vermişsin. Sen kocandan korkuyorsun ne acı. Oysa kuran'da Allahtan başkasından korkmayın ve kendinizi savunun yazıyor. Sense bu adamdan korkarak harcıyorsun hayatını. Daha ilk tokatta bitirmeliydin canım. Hadi o zamanlar çocuk yaştaymışsın şimdi bahanen ne? Bence sen senin aileni öldürmekle tehdit etmiş bir adamı seviyorsun. Buna rağmen sempati bekliyorsun bizden.

Annenin dediklerini de tamamen boşver bence. O lafların hakettiği yer çöp kutusu. Annenin rahatı bozulmasın kocası kavgaya karışmasın ama evladı işkence çeksin bir ömür öyle mi? Hem sonra akraba eş dost ne der di mi? Peki tamam annenden destek göremeyeceğin belli oldu. Ama sen özgür bir bireysin. Mutluluk hakkın. Seni ne mutlu edecekse hayatta onu yap. Annenin endişelerini de boşver.

Son düzenleme:
Oldu baban seni korumasın mı? Yahu bir insan öz evladını korumayacaksa kimi koruyacak bu hayatta?Kızı her an öldürülme korkusu içinde ama annenin içi çok rahat öyle mi?

Kendi hayatının kontrolünü daha çocuk yaşta elin adamına kendi ellerinle vermişsin. Sen kocandan korkuyorsun ne acı. Oysa kuran'da Allahtan başkasından korkmayın ve kendinizi savunun yazıyor. Sense bu adamdan korkarak harcıyorsun hayatını. Daha ilk tokatta bitirmeliydin canım. Hadi o zamanlar çocuk yaştaymışsın şimdi bahanen ne? Bence sen senin aileni öldürmekle tehdit etmiş bir adamı seviyorsun. Buna rağmen sempati bekliyorsun bizden.

senin sempatine ne ihtiyacım var? yada bir başkasının? seloş daha fazla anlatmayacağım yazmayacağım bu konuya, tartışmakta istemiyorum inan. hayatım kavga gürültüyle geçiyor...

ama şunu bilmenizi isterim bu konuyu birileri bana acısın sempati duysun diye açmadım.
bir derdim var diyince biri bana ben dinlerim, bilirimki birilerine anlatığında yükün az da olsa hafifiler. yaşamayan bilemez.
ben üniversite öğrencisiyim,türk dili ve edebiyatı bölümü. seneye bu bölümü bırakıp hukuk fakültesine geçicem.sırf benim durumumda olanlara yardımedebilmek amacıyla.

sevdiğimi söylemişsin. doğrusun ben mazoşiştim, benim döven evin içine tıkan rezil eden saygısız insanı o kadar çok seviyorumki tanımadığım insanları en mahrem yönlerimizi anlatıp onu rezil etmektn haz alıyorum. o kadar seviyorum ki beni kendisi bıraksın madem diye son 3 aydır ne eve ne de yemeklere elimi sürüyorum. o kadar seviyorumki aylardır elini elime sürmesine izin vermiyorum...
böyle yüce bir sevgi var seloş karşında... sempati duyulası bir sevgi!

adminlere konuyu silmeleri için mesaj atıcam.

ilgileniğiniz dinlediğiniz yükümü hafiflettiğiniz için teşekkürler foruma yorumda bulunan tm arkadaşlar.

tabiki hemen ok demedim dermiyim hiç hatta ben hiç ok demedim, far sürmiceksin ded sanane dedim karışma dedimi sürüp yanına gittiğimde ellerini gözlerime bastırıp sildi farı hemde alışveriş merkezinin ortasında ben kaldımmı mor far gözlerimin ta altına inmiş şekilde zombi şeklinde. tai o kadarkalabalığın ortasında bağırıp çağırıp kendi daha fazla rezil etmeye kalkmadım,hemen sonra antreman salonuna gittik bizim en büyük kavlarımız orda olur maç yaparız ( sözde maç yalan valla ikimizde hırs alıyoruz maç adabı yüzünden kimsede amanın bana vurdu acıdı diyemiyor ) neyse gittik salona başladık maça saldırık birbirimize. maç sırasında karşındaki en nefret ettiğin insan bile olsa vurmaman gereken noktalar vardır hayati tehlike içerirler baktım ki blok almasam o noktaları koruyamayacağım. yani oralara vuruyor.
o zaman ilkti işte onun ne kadar psikopat olduğunu anladım.
sonra hiç maç yapmadım bıraktım sporu, ama değişmedi hiç bişey tokat atıyordu hayatı zindan ediyordu hep bişiler bulup tehtit ediyordu. ben lisede okurken okulu basıp 4-5 kişiyi dövmüştü milletin gözü korksunda bana kimse bakmasın die.
yani hiç bişeyi kabul etmedim ben mecbur kaldım.düşünsenize siz okula voleybol oynuyorsunuz birden sevgiliniz geliyor birlikte oyandığınız oğlanları çekiyor benim bundan ders sonunda çocukların halini gördüğümde haberim oluyor. lise hayatımda herkez beni onun yüzünden dışladı. sanki mafyayla çıkıyorum...
böyle bir sürü olay düşünün...

Eeee canım?:delphin:

Adam en baştan belliymiş..Psikopat diyorsun kendi ağzınla?:delphin:

Neden evlendin peki bir psikopatla?:delphin:

Back