- Konu Sahibi kafestekiguvercin
Bence bu konuda burada kimse yardımcı olamaz doktordan başka... Bütün yorumları okudum.. Bazı yorumlar seni eşinden soğutmaktan başka bişey yapmaz... Onun için en iyi yolu sen kendin bulmaya çalış... Allah sabır versin.. Canım sen boyle anlatınca kendimi düşündüm ister istemez benimde sözlüm var o da kıskanç bu kadar değil ama sanki gün geçtikçe artıyor gibi.. Belki de bizim birbirimize uzak olduğumuzdan dolayıdır.. Senin yaşadıklarını okuyunca birazcık ilerideki hayatımı görüyor gibi oldum.. Unutma herşeyin başı Allah herşeyin başı dua... Dualarla neler yoluna girmiyorki...
lütfen dikkat et, başlarda bir arkadaşının kafesinde canlı müzik yappan bir grubun yanında sahneye çıkmama izin veriyordu,istediğim gibi makyaj yapıp istediğim gibi giyiniyordum bir sürüde erkek arkadaşım vardı kardeşim yerine koyduğum.
zamanla far sürme sonra ruj sürme sonra eyelıner sürme...
zamanla askılı giyme dar kot giyme kırmızı giyme...
zamanla erkeklerler görüşme,görüşemezsin, görüştüğümde hepsini dövdü...
zamanla kızlarla o kadaryakın olma kızlarla gezme kızlarla görüşme...
şimdi halimi az çok sen biliyorsun. yanlış anlama inanki nişanlından soğutmak için yazmdaım sadece benim yaptığım hataları kimseler yapmasın benim çektiklerimi kimseler çekmesin istiyorum.
seven insan kıskanır diye bi laf vardı bu sadece karşı cinsle olan yakınlıklarındaa doğru olan bişey. yoksa tüm hayatını zehredip seviyorumki kıskanıyorum demesin benimki gibi...