- Konu Sahibi kafestekiguvercin
aklıma annem geldi de çok güzel bir kadın annem, halende çok güzeldir.ilk evlendiklerinde babam camlara çıkartmaz birde dövermiş şöyle bir camdan baksa nereye baktın birimi var diye :) Allah Allah....
daha sonra annemi şortlarla dışarıda bisiklete binerken hatırlıyorum..
ama bu halinden öncesinde babamın suratına tırnaklarını geçirmişti bide sobalı bir evimiz vardı hani karıştırmak için kömürü , demiri olur ya (ben çok küçüktüm) demiri ısıtmıştı babamın üzerine kızgın demirle saldırmıştı :)))) ya gülesimde geldi... o gündür bu gündürrrr babam kuzu gibidir..:)))))))))))))) annemde hükümet gibi:)))))))))))))) ama sen annemin yaptığını yapabilirmisin ? bak yol göstermiyorum ...
ama hafiften dişlerini göster ben olsam bir gün eve geldiğinde beni evde bulmazda..Allahtan kocam hayatta kıskanmıyor soruyorum..kıskanıyorum ama belli etmiyorum...sen ne yapacağını bilirsin annen gibisin sana yaklaşan adam vs...bana tel. eder kurtar beni abi der diyor..hani sana mesaj gelmiş ya onu kıskanmış bunuda onu için örnek olarak yazdım...
oo benim yatıklarımı bir bilsen artım delirdim en son hani şu yaprak dökümündeki tolga karel varya ona kaslı dedim diye lafın arasına kıyameti kopardı sen elin adamının kaslarına mı bakıyosun diye bir tokat attı bana,delirdim sandalye kırdım omzunda
bide ben eski kareteciyim,oda öyle o yüzen hiç çekinmiyor benden