• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimin ar kskanl yardm ltfen.

bunun yeni evlilikle alakası yok, bu adam ömür boyu böyle olacaktır.Kesinlikle yardım almalı.
yoksa bunaltır bu adam seni, ne sevgin kalır ne de saygın

Oofff eşinin kıskanma huyu çok abartılıymış canım.. Yani normal yollarla düzeleceğini de sanmıyorum.. Çünkü normal sınırlar içerisinde değil. Konuşmak falan işe yararmı bilmiyorum..
Ayrıca etraf da tamamen sapık dolu değil ya Elalemin karısına kızına sarksın. ne demek sana güveniyorumda etrafaa güvenmiyorum .hikayee.Hiç anlayamadığım şeyler şu kıskançlık tripleri..
Allah yardımcın olsun ne diyim.. Ama kesinlikle değişmesi lazım yoksa böyle hayat çekilmezzzz

Benim erkek arkadaşımda senin eşinin bir düşük modeli,yani şimdiden
Kıskanması iyi tabiki ama sizinki biraz aşırı olmuş..
Tedavi olması gerekir normal karşılanabilecek bir durum değil bu..:delphin:

Allah kolaylik versin canim. çok zor bir durum benim kizkardesimin kocasida çok kiskanc. annem gile yalniz yollamaz yollasada hemen aksam gelir almaya yatiya zaten birakmaz. arabada esi arkada uturursa devamli gozu esinde dikiz aynasindan oyle ona bakar nereye bakiyo kime bakiyo diye. ayyyyy cekilmez bir hayat ...

Son düzenleme:
himm benimkide bunun bi iki alt modeli
ama gercektende bazen cekilmez oluyor
guven sarmak degilde asiri duskunlukten ve asiri sahiplenmekten kaynaklaniyor
bu tel olayi bizdede vardir
ama yinede yillar gectikce biraz degisiyor bu kinkanclik azaliyor canim
allah yardimcin olsun yinede ama fazla yuz verme sen her dedigini yapmamay calis

biz 5 sene çıktık 5 senedir böyleydi. diceksiniz niye evlendin o zaman. zaten evlenmeden önce bana eşimsin diyoodu o böle bi erkekten ayrılmaya kalkmanın can sağlığım açısından zararlı olduğunu gördüm (denedim)

herşeyde çok iyi anlaşıyoruz seviyoruz tamm ama bu kıskançlığı beni o kadar çaresiz bırakıyorki.

şöyle bir örnek vereyim isterseniz;

telefonumda bir erkekten mesaj görse (canımlı cicimli)
cenazemi kaldırırlar ertesi gün. abartı değil. sanki onun için hayattaki her yol bana çıkıyor.herşey ben. benden başka kimse yok onun için. ve biri bunu onun elinden almaya kalkışırsa bu ben bile olsam deliriyor

Ner yani size zarara mı verdi ayrılmamak için CADIARZU
En azından ben böyle algıladım....
Eğer öyleyse devam etmekle hata etmişsiniz...

biz 5 sene çıktık 5 senedir böyleydi. diceksiniz niye evlendin o zaman. zaten evlenmeden önce bana eşimsin diyoodu o böle bi erkekten ayrılmaya kalkmanın can sağlığım açısından zararlı olduğunu gördüm (denedim)

herşeyde çok iyi anlaşıyoruz seviyoruz tamm ama bu kıskançlığı beni o kadar çaresiz bırakıyorki.

şöyle bir örnek vereyim isterseniz;

telefonumda bir erkekten mesaj görse (canımlı cicimli)
cenazemi kaldırırlar ertesi gün. abartı değil. sanki onun için hayattaki her yol bana çıkıyor.herşey ben. benden başka kimse yok onun için. ve biri bunu onun elinden almaya kalkışırsa bu ben bile olsam deliriyor

yani siz kıskançlığı hastalık derecsinde olan bu adamdan ayrılamadığınız için mi evlendinizCADIARZU

anladığım kadarıyla size bu gereksiz kıskançlıı yüzünden kötü davranıyor..
bu nasıl sevgi peki?
insan sevdiğini saçma sapan üzer mi böyşe..:delphin:

bu boyutta bir kıskançlık kesinlikle ruh hastaliğindan başka bişi değil.. kim ne derse desin hastalık bu.. saplantı bu... okurken eski nişanlım aklıma geldi.. bi an geçmişe döndüm ayy allahım nasıl kurtuldum bi ben bi allah bilir.. hani demiş ya konu sahibi ayrılamadım sevgiliyken diye.. ben de ayrılamadım ne dayaklar yedim ayrılmak isteyince.. beni resmen kafese hapsetmeye çalıstı.. 3 sene zindan hayatı yasattı ayrılamadım da aileme de anlatamadım.. ruh eşim diyodum çok ii anlaşioduk ama zamanla kıskanclıkları hastalık boyutuna ulaştı... kıskanclıktan baska bi sorunumuz yoktu 3 sene mücadele ettım düzelsin diye.. daha da şiddetlendi ve artık bana el kaldırmaya başladı.. kız arkadaslarımdan kıskanır oldu.. annemden bile kıskanmaya basladı.. okula kendi götürüyodu kendi gelip alıyodu otobüste muavine para uzattım diye tokat yediğimi bilirim... fön çektirdim diye saçimi çeke çeke banyoya götürüp yıkadiğini bilirim... evden çağri at evde olduuna inanim dediini bilirim... msnime giripkuzenimin adresini sildiğini bilirim.. ayrılmak istediğimde dayak yediğimi bilirim.. sonrasında ağlamalar krizler.. hastalıklı bi ilişki ve hastalıklı insanlar.. ben de hastalıklı oldum onun yüzünden ruh sağliğimi bozdu üni de sınıf arkadasım canım yazmıs msjında allahım neler yasattı bana.. bütün eski sevgililerimin numarasını bulmus nasıl bulduysa arayip hepsine küfretmiş hepsine burcuyla ne yasadınız o benim helalim demiş.. görsenız hiç beklemezsınız üniversite de turizm otelcilik okuyan gayet medeni görünümlü bi adamdır kendileri.. en son sokakta dövdü beni yüzüğü attım diye.. bacım allah yardımcın olsun yerinde olsam boşanırım esaret hayatı nedir çooook iyi bilirim... sevgimi öldürdü herseyimi öldürdü hayatımın en büyük hatasıydı yaa hala rüyalarımda görürüm satırla beni kovaladiğini.. daha ona kanar mıyım hala seviyorum geri dön diyor.. onu çok sevmiştim ama boğdu beni.. şimdi bi ilişkim var sevgilim bu yasadıklarımı bildiği için karısmaz hiç.. çok anlayişlidir hiç kısıtlamaz allah razı olsun.. kocaman insanlarız ayiptir ya ne bu esaret hayatı yaşatiyolar böle sevginin ben taaaaaaaaaaaaa

arkadaslar kusura bakmayın çok uzatmısım ama bi an geçmişe döndüm arkadasın eşinde eski nişanlımı gördüm o da öyle büyük bi tutkuyla severdi ki korkuyodum sevgisinden zarar veriyodu hep... çook zor ya ama ayrıl derim cnm böle evlilik çekilmez böle hayat çekilmez bu dünyaya bi kere geliyoruz

canım gerçekten aşırıymış..benim sevgilim de çok kıskanç. bu bi hastalık aslında. karşına alıp,rahatsızlığını dile getirsen de yine bildiğini okur.. bi psikologdan yardım almak için ikna etmenden başka çare yok sanırım

bu kıskançlık ne azalir ne durulur... çünkü saplantı olmuş çekebilirim diyosan sözüm yok ama hayata bi defa geliyoruz herseyden mahrum kalarak yasamak ne demek bilirim ben.. güvenini sarsacak hiç bişi yapmadım ne dese yaptım evden çıkmadım yeri geldi ama baş edemedim.. hasret kaldım düğünlerde oynamaya saçıma fön çektirip makyaj yapmaya.. istediğimi giymeye arkadaslarımla dişari çıkmaya.. kuzenlerime istediğim gibi hitap etmeye ( kuzenıme canım dediğim için bile kavga çıkıyodu) şimdi özel ders veriyorum bi adama ve para kazanıyorum şimdi hayatımda o olsaydı verebilir miydim lise öğrencisine bile özel ders veremezdim kıskanıyor diye.. ayy ne çok dolmuşum ben bi sene oldu ayrılalı hala psikolojim düzelmedi...

hayatı burnumdan getiriyor,yalnız hiçbiryere çıkamıyorum,makyaj yapamıyorum istediğimi giyinemiyorum, evdeyken onun cep telefonunu çaldırmamı istiyor gerçekten evdemiyim diye,yolda yürürken kıyametler kopuyor...

bu kıskaçlık bana çook kötü davranmasına yol açıyor yeri geldiğinde.
ben onun güvenini sarsacak birşey yapmadım.ama onun gerekçesi insanlar kötü,her herşey başına gelebilir...

evine bana o kadar bağlıki korkutucu derecede. hani nasıl desem bir öpüyor bazen gözlerimin içine gözlerini dikip kollarımı kuvvetlice sıkıyor yani anlatmaya çalıştığım onun bu tutkusu beni korkutuyor...
napacağımı şaşırdım.
:gitme:
kız arkadaşlarımla bile görüştürmüyor...
benim durumumda olan varmı yada bi çözüm önerisi olan?

Allah yardım etsin öncelikle eşinin kendine de güveni yok..pskolojik bazı sorunları olabilir...kültür farklılığı, yetişme tarzı, sosyalitesi, arkadaşlık gurupları, aile ve çevresi her şey etken olabilir.fakat çevre kötü derken sana yaptıklarıyla kendinide kötüleştiriyor farkındamı ki

canım benim eşimde yeni evlendiğimizde senin eşin gibiydi sanki benimkini anlatıyorsun zannettim dışarı çıktıkmı gözlerimi takip ederdi sürekli nereye bakıyorum diye çok aşırı kıskançtı ama şimdi 12 yıl oldu evleneli çocuk olduktan sonra değişti,tamam şimdide kıskanç ama eskisi gibi hastalık derecesinde değil.senin eşin de zamanla değişir merak etmeyerimseniben

aklıma annem geldi de çok güzel bir kadın annem, halende çok güzeldir.ilk evlendiklerinde babam camlara çıkartmaz birde dövermiş şöyle bir camdan baksa nereye baktın birimi var diye :) Allah Allah....
daha sonra annemi şortlarla dışarıda bisiklete binerken hatırlıyorum..
ama bu halinden öncesinde babamın suratına tırnaklarını geçirmişti bide sobalı bir evimiz vardı hani karıştırmak için kömürü , demiri olur ya (ben çok küçüktüm) demiri ısıtmıştı babamın üzerine kızgın demirle saldırmıştı :)))) ya gülesimde geldi... o gündür bu gündürrrr babam kuzu gibidir..:)))))))))))))) annemde hükümet gibi:)))))))))))))) ama sen annemin yaptığını yapabilirmisin ? bak yol göstermiyorum ...
ama hafiften dişlerini göster ben olsam bir gün eve geldiğinde beni evde bulmazda..Allahtan kocam hayatta kıskanmıyor soruyorum..kıskanıyorum ama belli etmiyorum...sen ne yapacağını bilirsin annen gibisin sana yaklaşan adam vs...bana tel. eder kurtar beni abi der diyor..hani sana mesaj gelmiş ya onu kıskanmış bunuda onu için örnek olarak yazdım...

ya ben bilirim o slklntlyl...
benim babamda cok kiskanc yani hastalik denecek sekilde.. ama o bunu kabul etmiyor..
umarim benim esim öyle olmaz.. gercii yeni evlenenlerin cogunda ilk baslarda hep kiskancliklar oluyormus.. kuzenlerimin esleri hep öyleymis ilk baslarda.. sonra sonra düzelmisler..
allah sabir versin...

bu boyutta bir kıskançlık kesinlikle ruh hastaliğindan başka bişi değil.. kim ne derse desin hastalık bu.. saplantı bu... okurken eski nişanlım aklıma geldi.. bi an geçmişe döndüm ayy allahım nasıl kurtuldum bi ben bi allah bilir.. hani demiş ya konu sahibi ayrılamadım sevgiliyken diye.. ben de ayrılamadım ne dayaklar yedim ayrılmak isteyince.. beni resmen kafese hapsetmeye çalıstı.. 3 sene zindan hayatı yasattı ayrılamadım da aileme de anlatamadım.. ruh eşim diyodum çok ii anlaşioduk ama zamanla kıskanclıkları hastalık boyutuna ulaştı... kıskanclıktan baska bi sorunumuz yoktu 3 sene mücadele ettım düzelsin diye.. daha da şiddetlendi ve artık bana el kaldırmaya başladı.. kız arkadaslarımdan kıskanır oldu.. annemden bile kıskanmaya basladı.. okula kendi götürüyodu kendi gelip alıyodu otobüste muavine para uzattım diye tokat yediğimi bilirim... fön çektirdim diye saçimi çeke çeke banyoya götürüp yıkadiğini bilirim... evden çağri at evde olduuna inanim dediini bilirim... msnime giripkuzenimin adresini sildiğini bilirim.. ayrılmak istediğimde dayak yediğimi bilirim.. sonrasında ağlamalar krizler.. hastalıklı bi ilişki ve hastalıklı insanlar.. ben de hastalıklı oldum onun yüzünden ruh sağliğimi bozdu üni de sınıf arkadasım canım yazmıs msjında allahım neler yasattı bana.. bütün eski sevgililerimin numarasını bulmus nasıl bulduysa arayip hepsine küfretmiş hepsine burcuyla ne yasadınız o benim helalim demiş.. görsenız hiç beklemezsınız üniversite de turizm otelcilik okuyan gayet medeni görünümlü bi adamdır kendileri.. en son sokakta dövdü beni yüzüğü attım diye.. bacım allah yardımcın olsun yerinde olsam boşanırım esaret hayatı nedir çooook iyi bilirim... sevgimi öldürdü herseyimi öldürdü hayatımın en büyük hatasıydı yaa hala rüyalarımda görürüm satırla beni kovaladiğini.. daha ona kanar mıyım hala seviyorum geri dön diyor.. onu çok sevmiştim ama boğdu beni.. şimdi bi ilişkim var sevgilim bu yasadıklarımı bildiği için karısmaz hiç.. çok anlayişlidir hiç kısıtlamaz allah razı olsun.. kocaman insanlarız ayiptir ya ne bu esaret hayatı yaşatiyolar böle sevginin ben taaaaaaaaaaaaa

burcu okurken inanamadım inan otobüz muavinine kadar yaşadığımız herşey aynı. anlattığın olaylar bile aynı. hepsini yaşadım teker teker.
sevgiliyken ayrılmaya kalktığımda boğazıma bıçak dayadı, aileni öldürürüm dedi, (yapardıda) neler neler...
lütfen nasıl kurtulduğunu söyle o sevgilinden nasıl ayrılmayı başardın?

Back