Eimin ar kskanl yardm ltfen.

benim amacım seni yargılamak değil canım. Daha önce boğazına bıçak dayamış ve aileni öldürmekle tehdit etmiş bi r adamın yanında can güvenliğinden endişe duyuyorum.Amacım seni uyarmak. Ben yardım isteyene böyle yardım ediyorum. Can güvenliğin konusunda endişe ediyorum diyorum.

anlatıklarınla nikin çok bağdaşmış:)
allah kolaylık versin valla ama psikolojisk yardıma ihtiyacı var
bi yardım almalı

Ah Eynur ah, bende benim herifin hiç kıskanmamasınan dertliyim. Giydiklerime karışmaz, yediğime içtiğime karışmaz, ay netcem ben yaa:gitme:

ondan bende endişe ediyorum kaydirigubbakcemile3 iyice dengesizleştim heralde böle bi durumda kendi halime gülüyorum inanırmısın?

biz çıkarken baktımki işler sarpa sarıyor herşeye karşıyor, annesiyle konuştum onun annesi aramızda olan herşeyi biliyor. kadın hüngür hüngür ağladı önümde yalvarırım beni affet böyle bir çocuk yetiştirdiğim için. kendi oğluma yapacak birşey bulamıyorum. diye. hem utandım o yaştakii bir kadın benim önümde benim yüzümden ağladı diye. evden attılar ailesi bana karşı olan davranışları yüzünden. ben psikologa gittim, ha bu arada 2 ssene önce savcılığada gittim,elinizde herhangi bir delil yoksa yapabileceğimiz birşey yok dediler.
yani seni öldürsün sonra gel biz işlem başlatalım hesabı...

evlilik meselesine gelince ailem o kadar sene çıktıktan sonra (Bide afyon çok küçük bi yer ve tanınmış bir aileyiz) haliyle sevgilimle tanıştılar ailesiyle tanıştılar,sonraa pat küt evlendik nasıl oldu bende anlayamadım...

annem az çok biliyordu kıskançlığını eşimin. aman diyordu babana sakın söyleme seni üzdüğünü bi duyarsa gider doğrar o oğlanı. sen babanın herşeyisin...
çok haklıydı annem. ama sadece eşimin beni kız arkadaşlarımdan falan kıskandığını biliyordu. sadece o kadarını.
işin ailem boyutuda bu işte,burda yazdıkça aklıma daha bir sürü yaşanmışlık geliyor sus diyorum kendime...
ne diyim yardım etmeye çalışan herkeze teşekkür ederim...

Valla bir ömür boyu aman bu adamı kızdırmıyım yoksa beni öldürür diye mi yaşıycaksın? Öyle ise bu senin seçimin olur.

Bunları anlattığın zaman ah evladım bizleri korumak için neler çekmiş diye senle gurur duymazlar. Aksine kendi canını bu kadar tehlikeye attığın için sana çok kızarlar bence.

oyyy kurban olurum ben sana canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam bunları yasamayan bilemez... ben aileme sığındım cnm araya aile büyüklerini soktum onun ailesine anlattım bana inanmadılar ben bayıldım yanlarında sinir krizi geçirdim bizim oğlumuz yapmaz yalan söylüyosun dediler gercekten de benim ailem bile inanmadı çünkü çok efendi görünüyodu ailemin yanında bana karsı çok iyiydi ama yalnızken neler çekiyodum.. herseyi anlattım en son sokakta kafamı cama vurmustu boğazıma yapişmişti ailem neden bize daha önce söylemedin dediler onlar devreye girdi canım evden çıkmadım aylarca okula gitmedim bi dönem çünkü her gün bıçakla beni beklemiş üniversitede.. hattımı değiştirdim abimi dayılarımı devreye soktum güzellikle konustular bu iş bitti biz kızımızı sen döv diye incit diye büyütmedik dediler.. saplantı halindeydi sevgisi beni o kadar seviyodu ki herseyden sakınıyodu aynı eşin gibi sadece bana ait ol ama gerekirse mutsuz ol diyodu.. zor oldu ayrılmam ama başardım esaretten kurtuldum.. düzelir geçer diyen arkadaslar çok iyi niyetli ama çok zor cnm benim çünkü düzelmiyor bu tip insanlar.. ve hatalı olduklarını kabul etmiyolar. eski nişanlıma sorsam ben suçluyum çünkü makyaj yapmak istedim arkadaslarıma gidip gelmek istedim erkeklerle konustum ben suçluyum ona göre... çok iyi düşün canım benim allah yardımcın olsun ben çok seviyodum ama sevgimi de bitirdi bu aşiri kıskançliği katlanamaz oldum artık.. kuzenlerime bile gidemiyodum abimin düğününde oynayamadım düşün artık çok zor çoook allah yardımcın olsun canım benimm:1hug:

canım o kadar çok seviyolar ki bırakmıyolar tıkanıyosun kalıyosun ayrılamıyosun bazı arkadaslar nasıl evlendin bu adamla demiş ya ben kıyısından döndüm evliliğin ama ayrılmak cesaret işiydi basım çok ağridi... katlanırım belki azalır belki düzelir diye ayrılamadın sevgiliyken ayrılmak istedin tehdit etti aynısını yasadım.. ne tehditler neler neler iftiralara varacak seyler.. en son anneme abime beni aldatiyor dediler ailemi bile kandıracaktı abim beni aldı karsısına doğrumu bu dedi.. adam bırakmamak için iftira bile attı nasıl bakacaksın yüzüme madem aldattım neden beni hala istiyosun dedim ailen ayrılmamıza izin vermesin diye yalan söyledim dedi.. her gece dua ettim beni bıraksın diye.. bitti dediğim halde kapima dayanır ağlardı anneme gelir ağlardı anne inanma derdim kızım bi şans daha ver derdi annem... olmadı kendi annesini gönderirdi kadın ağlardı yalvarırdı sen bırakırsan kendini öldürür derdi.. kaç defa intahar etti ayrılmak istedim diye.. bi keresinde bileğini kesti yanımda ailesi beni suçladı oğlumuza bişey olursa senden biliriz dediler bunlar yüzünden 3 SENE AYRILAMADIM!!! böyle bi insanla yasamayan anlayamaz neden ayrılmadın neden evlendin suç sende demek çok kolay... böyle birinden ayrılmak çok zor.. ailemin bası belaya girdi benim yüzümden artık hepsini göze aldım ve ona dedim ki beni öldür. yalvarırım öldür ama bırak.. çünkü senle yaşamak bana zaten ölüm artık boğuluyorum yalvarırım beni bırak ya da öldüreceksen öldür dedim.. tamamen bittikten sonra 6 ay evden çıkmadım ailem bırakmadı bişey olur diye.. bıçakla beni beklemiş üni de düşünebiliyo musunuz... sonra adanayı terketti hala huzur vermiyor bi şekilde ulaşiyor bana... ama kaybettiğini anladı.. geri dön tekrar baslayalım diyor ben daha ona kanar mıyım ömrüm gitti.. herkes beni suçladı neden ayrılmadın neden 3 sene sürdürdün dediler.. ahh ahh neler yaptım ama bırakmadı ki en sonunda dualarım sayesinde ve ailem sayesinde kurtuldum allah ailemden razı olsun insanın arkası olacak ben bunu bilir bunu söylerim.. abim dayılarım devreye girdi.. bende baba yok.. var da yok.. ondan cesaret aldı zaten beni sahipsiz sandı.. bir de ağlamalariyla yalvarmalariyla kandırdı beni ben vicdanlıyım ya beni bırakırsan kendimi öldürürüm dedi kaç defa da niyetlendi tamam dedim tamam ayrılmicam ama en sonunda dayanamadım baktım düğün hazırlıklarına basladılar en son ki dayağinda bitirdim gene yalvardı ağladı intihar etti dedim ya beni öldür ya da kendini ama artık bitti... ben de bitmiştim artık kendime verecek de bişeyim kalmamısti.. ardından 6 aylık bir depresyon tedavisi gördüm şimdi işime gücüme bakıyorum mezun oldum öğretmenlik yapiyorum hersey yolunda ama hala tamamen düzelmiş değilim.. allah yardımcın olsun canım benimm sana tek tavsiyem ailene sığın.. en azından belki bi süre terkedersen düzelir.. zor gerçi ama kaybedeceğini anlayınca düzelebilir..

burcu ne diyim aynı herşey aynı yaşaığın herşey yaşadığım herşey...
saece ben aileme açılmayı göze alamadım teşekkür ederim canım, herkeze teşekkür ederim seloş sanada...

arkadaşım Allah yardım etsin derim..aynı durum teyzemde de oldu.tam bir psikopat eşi,nişanlandı evlendi hala sensiz olamam diyor.içiyor aldatıyor dövüyor dövülüyor bıçakla kovalıyor ama yinede aynı odada yatmak zorunda kalıyor teyzem.çok zor yaşamayan bilemez.teyzemde aileni evini yakarım öldürürüm diye tehdit edilerek evlenmek zorunda bırakıldı bir nevi..kesinlikle hata olduğunu düşünmüyorum.çaresizlik var işin sonunda.kim ister zindan gibi bi hayatı?çokmu memnunlarda evlenmeyi göze alıyorlar.tabiki çocuk gibi tehdit altında değiliz hiçbirimiz ama ülkede yaşanan kıskanç koca-damat cinayetlerini unutmayalım.benim yaşadığım yerde eski eşini rahat bırakmayan bi damadı kayınpederi 11 kurşunla öldürdü.ya aileden biri bu adamları öldürcek yada kıskanç damat aileyi komple kurşuna dizicek.kaç kişi zamanında korunabiliyorki bu memlekette? öyle herkes kendini koruyacak kadar şanslı olamıyor.helede aileye zarar korkusu oldumu akan sular duruyor.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım arkadaşlar?
ben bekarken biriyle tanışmıştım.8 ay konuştuk gençle.herşey iyi güzel anlayışlı kibar..
son zamanlarda iş ciddiye binince çocuk bir değişti,markete giderim tel. açık kalıcak duyucam sesini der..kapı çalar kim gelmiş bekliyorum sesini dinlet der... perdeyi açma,dışarı çıkma gibi emirleer.. en son bitti dedim gelmeyen kalmadı başıma.2 adam dikerim evinin önüne adım atamazsın, emniyette tanıdıklarım var şehir dışına çıkarken yakalatırım..şöyle yaparım böyle yaparım. ağzımda yaralar çıktı sıkıntıdan perişan oldum 1 hafta çektim.sonra nasıl oldu hatırlayamıyorum kurtuldum o deliden 8 yıl geçti üstünden ne zor olduğunu bende bilirim ailemde.Allah ıslah etsin diyelim.

bu söz seven bir insanın sözü değil katiyyen. rahatsız ve bencil bir insanın sözü. çok ciddiyim.

eşin sana değil kendine güvenmiyor bence. bi parçacık öz güveni olan adam, eğer psikiyatrik bi sorunu yoksa tabi, bu şekilde davranmaz.
ve evet, seven adam sevdiğini bi an bile mutsuz görmeye dayanamaz,bi damla göz yaşına kıyamaz...
Allah sabır versin sana, inş. düzelir eşin...

Allah yardımcın olsunn canım

Son düzenleme:

Hata değil mi dedin? Teyzen alsaymış silah ruhsatı. Hayatım tehlikede deseymiş.Ailesinin erkekleri bu herife haddini bildirseymiş.Bunları yapmamış kendini savunmamış ve bu adamın koynuna girmiş. Hala da hata değil diyorsun öyle mi?

Güvercin sana da bininci kez söylüyorum cesur ol ve ailene herşeyi ama herşeyi anlat. Kafesin anahtarı korkularının üzerine gitmekte sorunları görmezden gelip yoksaymakta değil. Sorunlar ancak üzerine gidip savaşırsan yok olur. Üzerini örtüp dışarıya herşey güllük gülistanlık numarası yapmakla çözülmez sorunlar.Kafesin anahtarı senin elinde. ılk adım da herşeyi ailene anlatıp onların desteğini istemek.

Aynen hatta ve hatta daha beter durumdayım, benim psikopat kocam kıskançlık krizine girdiğinde iftira bile atıyor düşün yanilmaz:
Nasıl baş ediyorsun dersen resti çektim valla, resmen yüzüne dedim bunu devam ettirirse boşanacağımı söyledim bu aralar duruldu ama tekrarlar biliyorum:umursamaz:
Fırtına öncesi sessizlik bizimkisi.
Allah yardımcın olsun canım, çok zor bir durum

Yeni evli olduğunuz için böyle davranıyor olabilir.Kaybetme korkusu.Benim eşimde evliliğimizin ilk

aylarında herşeyime çok karışırdı(zaman zaman hala karışıyor) ama sizinki de çok abartmış

Umarım zamanla düzelir

Bence bu konuda burada kimse yardımcı olamaz doktordan başka... Bütün yorumları okudum.. Bazı yorumlar seni eşinden soğutmaktan başka bişey yapmaz... Onun için en iyi yolu sen kendin bulmaya çalış... Allah sabır versin.. Canım sen boyle anlatınca kendimi düşündüm ister istemez benimde sözlüm var o da kıskanç bu kadar değil ama sanki gün geçtikçe artıyor gibi.. Belki de bizim birbirimize uzak olduğumuzdan dolayıdır.. Senin yaşadıklarını okuyunca birazcık ilerideki hayatımı görüyor gibi oldum.. Unutma herşeyin başı Allah herşeyin başı dua... Dualarla neler yoluna girmiyorki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…