- Konu Sahibi kafestekiguvercin
-
anlatıklarınla nikin çok bağdaşmış:)
allah kolaylık versin valla ama psikolojisk yardıma ihtiyacı var
bi yardım almalı
Ah Eynur ah, bende benim herifin hiç kıskanmamasınan dertliyim. Giydiklerime karışmaz, yediğime içtiğime karışmaz, ay netcem ben yaa:gitme:
burcu okurken inanamadım inan otobüz muavinine kadar yaşadığımız herşey aynı. anlattığın olaylar bile aynı. hepsini yaşadım teker teker.
sevgiliyken ayrılmaya kalktığımda boğazıma bıçak dayadı, aileni öldürürüm dedi, (yapardıda) neler neler...
lütfen nasıl kurtulduğunu söyle o sevgilinden nasıl ayrılmayı başardın?
oyyy kurban olurum ben sana canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam bunları yasamayan bilemez... ben aileme sığındım cnm araya aile büyüklerini soktum onun ailesine anlattım bana inanmadılar ben bayıldım yanlarında sinir krizi geçirdim bizim oğlumuz yapmaz yalan söylüyosun dediler gercekten de benim ailem bile inanmadı çünkü çok efendi görünüyodu ailemin yanında bana karsı çok iyiydi ama yalnızken neler çekiyodum.. herseyi anlattım en son sokakta kafamı cama vurmustu boğazıma yapişmişti ailem neden bize daha önce söylemedin dediler onlar devreye girdi canım evden çıkmadım aylarca okula gitmedim bi dönem çünkü her gün bıçakla beni beklemiş üniversitede.. hattımı değiştirdim abimi dayılarımı devreye soktum güzellikle konustular bu iş bitti biz kızımızı sen döv diye incit diye büyütmedik dediler.. saplantı halindeydi sevgisi beni o kadar seviyodu ki herseyden sakınıyodu aynı eşin gibi sadece bana ait ol ama gerekirse mutsuz ol diyodu.. zor oldu ayrılmam ama başardım esaretten kurtuldum.. düzelir geçer diyen arkadaslar çok iyi niyetli ama çok zor cnm benim çünkü düzelmiyor bu tip insanlar.. ve hatalı olduklarını kabul etmiyolar. eski nişanlıma sorsam ben suçluyum çünkü makyaj yapmak istedim arkadaslarıma gidip gelmek istedim erkeklerle konustum ben suçluyum ona göre... çok iyi düşün canım benim allah yardımcın olsun ben çok seviyodum ama sevgimi de bitirdi bu aşiri kıskançliği katlanamaz oldum artık.. kuzenlerime bile gidemiyodum abimin düğününde oynayamadım düşün artık çok zor çoook allah yardımcın olsun canım benimm:1hug:
yani yaşamadın. dilerim sadece eş olarak değil komşun olarak bile yaşamazsın. ama lütfen rica ediyorum insanların yaşantılarını bilmeden yargıda bulunmayın. bu forumda birkaç kişi daha var benim durumumda olan mesaj atmış paylaşmışlar eğer sorunu hatayı bende buluyorsan bide onlardan dinle.
nasrettin hoca boşuna dememiş damdan düşen yanıma gelsin diye...
kimsenin evliliği mükemmel değil. çok ufakta olsa pürüzler var bu yüzden eşi ve eşini ailesiyle sorun yaşayanlar diye bir topic açılmış,ama amaç burdakileri yargılamak değil insanların birbirine destek olması yada fikir sunması öyle değilmi?
bunnları anlatmayı o kadar çok denedimki... yokk işte anlamıyor mutsuz ol ama benim ol diyor.
biz çıkarken 1 ay süreyle ayrılmıştık, o sırada 17 senelik arkadaşı bana mesajlar atmışttı,ben rahat bırak dedinkçe gel konuşalım onun hakkında falan diye,sonra biz barıştık sevgilim eline telefonu bir aldı.işte ozaman kızılca kıyametler koptu.
o zamandan beri böle.
ya benim hiç bi günahım yoktuki...
anlamadı işte.
Allah yardımcın olsunn canımbiz 5 sene çıktık 5 senedir böyleydi. diceksiniz niye evlendin o zaman. zaten evlenmeden önce bana eşimsin diyoodu o böle bi erkekten ayrılmaya kalkmanın can sağlığım açısından zararlı olduğunu gördüm (denedim)
herşeyde çok iyi anlaşıyoruz seviyoruz tamm ama bu kıskançlığı beni o kadar çaresiz bırakıyorki.
şöyle bir örnek vereyim isterseniz;
telefonumda bir erkekten mesaj görse (canımlı cicimli)
cenazemi kaldırırlar ertesi gün. abartı değil. sanki onun için hayattaki her yol bana çıkıyor.herşey ben. benden başka kimse yok onun için. ve biri bunu onun elinden almaya kalkışırsa bu ben bile olsam deliriyor
arkadaşım Allah yardım etsin derim..aynı durum teyzemde de oldu.tam bir psikopat eşi,nişanlandı evlendi hala sensiz olamam diyor.içiyor aldatıyor dövüyor dövülüyor bıçakla kovalıyor ama yinede aynı odada yatmak zorunda kalıyor teyzem.çok zor yaşamayan bilemez.teyzemde aileni evini yakarım öldürürüm diye tehdit edilerek evlenmek zorunda bırakıldı bir nevi..kesinlikle hata olduğunu düşünmüyorum.çaresizlik var işin sonunda.kim ister zindan gibi bi hayatı?çokmu memnunlarda evlenmeyi göze alıyorlar.tabiki çocuk gibi tehdit altında değiliz hiçbirimiz ama ülkede yaşanan kıskanç koca-damat cinayetlerini unutmayalım.benim yaşadığım yerde eski eşini rahat bırakmayan bi damadı kayınpederi 11 kurşunla öldürdü.ya aileden biri bu adamları öldürcek yada kıskanç damat aileyi komple kurşuna dizicek.kaç kişi zamanında korunabiliyorki bu memlekette? öyle herkes kendini koruyacak kadar şanslı olamıyor.helede aileye zarar korkusu oldumu akan sular duruyor.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım arkadaşlar?
ben bekarken biriyle tanışmıştım.8 ay konuştuk gençle.herşey iyi güzel anlayışlı kibar..
son zamanlarda iş ciddiye binince çocuk bir değişti,markete giderim tel. açık kalıcak duyucam sesini der..kapı çalar kim gelmiş bekliyorum sesini dinlet der... perdeyi açma,dışarı çıkma gibi emirleer.. en son bitti dedim gelmeyen kalmadı başıma.2 adam dikerim evinin önüne adım atamazsın, emniyette tanıdıklarım var şehir dışına çıkarken yakalatırım..şöyle yaparım böyle yaparım. ağzımda yaralar çıktı sıkıntıdan perişan oldum 1 hafta çektim.sonra nasıl oldu hatırlayamıyorum kurtuldum o deliden 8 yıl geçti üstünden ne zor olduğunu bende bilirim ailemde.Allah ıslah etsin diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?