Eimin ar kskanl yardm ltfen.

oo benim yatıklarımı bir bilsen artım delirdim en son hani şu yaprak dökümündeki tolga karel varya ona kaslı dedim diye lafın arasına kıyameti kopardı sen elin adamının kaslarına mı bakıyosun diye bir tokat attı bana,delirdim sandalye kırdım omzunda

bide ben eski kareteciyim,oda öyle o yüzen hiç çekinmiyor benden

Allah yardımcın olsun arkadasım okurken kanım dondu gercektenakannehir
bende nısanlımdan asırı kıskanclıgından dolayı ayrıldım ama sıddet olmamıstı aramızda bukadar ılerı gıtmemıstı
umarım en kısa zamanda sende kurtulursun bu dertten:teselli:

Valla canım ben eşinde hata bulamıyorum. Boğazına bıçak dayayan adamla evlendiğin için hatanın yüzde yüzünü bak yüzde doksan demedim yüzde yüzünü sende buluyorum. Polis diye birşey var. Ne bileyim tehdit edildim deyip ruhsatlı tabanca alsaydın.Allah akıl vermiş malesef kullanmamakta ısrar etmişsin. Bi de gidip bunla evlenmişsin. Başına bişey gelirse suçlu sensin.

Anlattıklarına göre tedaviye ihtiyacı var..
Korktum valla,Allah kurtarsın ne diyeyim..
bu şekilde ilişkiyi uzun yıllar sürdürmek mümkün değil.

Katılıyorum, bir uzmana görünsün kâfi.
Bu davranışın yeni evli olmayla, çok çok güzel olmayla filan alakası yok, eşinizde var bir eksiklik. Normal değil.

yahu kardesim sende böyle kıskanç kocanın yanında elin adamına ne diye kaslı dersin:bbo:
benim kociş bu kadar kıskanç değil ama bende bi kere dizideki bi adama çok tatlı ya demiştim
ağzımdan kaçmıştı kıyamet koptu evde

anlatıklarınla nikin çok bağdaşmış:)
allah kolaylık versin valla ama psikolojisk yardıma ihtiyacı var
bi yardım almalı

yeni evlisiniz daha zamanla düzelir merak etmeyin, benim eşimde çok kıskançtı 2 yılı devirdik, şimdi ikimizinde sınırları var ona göre davranıyoruz birbirinizi iyice tanıdıktan sonra herkes nerede durması gerektiğini biliyor, merak etmeyinnn geçer bunlar. hatta bunun keyfini çıkarınn yerimseniben

Arkadaşım yazılanları iyice okuyup öyle yorum yapın bence. Sizin eşiniz de sizin boğazınıza bıçak dayayıp annenizi öldürmekle tehdit etmiş miydi?

Son düzenleme:
Arkadaşım yazılanları iyice okuyup öyle yorum yapın bence. Sizi eşiniz de sizin boğazınıza bıçak dayayıp annenizi öldürmekle tehdit etmiş miydi?

kusura bakma seloşçum yorumlarını hepsini okuyamadım, ama doğru böyle bir olay varsa psikolojik delidir zaten. geri aldım yorumumu yerimseniben

ben sadece bana zarar geleceğini bilsem inanın şimdiye kadar çoktan savcılığa gitmiştim polise gitmiştim darp raporu alıp ilgili yerlerden yardım istemiştim,ama eğer aileniz le tehtit edilirseniz inanın bana insanın eli kolu bağlı ancak kavga sırasında ciyak ciyak bağırmak geliyor elden,onun kadar çirkef olup daha fazla zaarar vermesini engellemek geliyor. şimdiye kadar kime derimi anlattysam suç sende dediler,çünkü şimdiye kadar hiç bi psikopatla yaşamak zorunda kalmamışlardı. böyle bir insanın neler yapacağını yapabileceğini bilmiyorlardı. (kendi teyzem bile yaşadıklarımın sadece yüzde birini anlattığımda) böyle dedi. suç sende...
tabi birde zaten hasta olan anne babanızı üzmemek yaşadıklarınızı çaktırmamak var sorumluluklarınız arasında.
ben bunu toplam 5 senedir yapıyorum...

ilk çıktığımızda 1 sene boyunca o kadar normal o kadar ileri görüşlü biriydiki. yani öyle davranıyordu...
bir insan bir sene boyunca kendini gizleyebilirmi? gizledi...

eşim canavar değil. eşim zalim ruhsuz değil. eşim çekilmez yardıma ihtiyacı olan bir kıskanç. ve doktor yardımını kabul etmiyor...

babası annesiini hep aldatmış annesi hep ağlamış annesi hep ona babasını şikayet etmiş,babası hala annesini alatıyor,hemde gözleri önünde.
zannediyorumki kimsye güvenmeyişi bu yüzden.
beni elinden alacağını üşünüyor herkezin. bana kimse bakmamalı... beni kimse görmemeli beni kimse duymamalı...
zor bir hayat yaşıyorum. ama inanın bana bunu düşünmeye çok zamanım oldu. suç bende değil...

ayy canım allah yardımcın olsun tek yapacağın göz dağı vermeyi dene olmuyor de değişmezsen ben ailemin yanına dönücem dee korksun..hiç bişeyde yapamazzz..eminim kendine çeki düzen verene kadar yanıma gelme deee çekemiyorum bende insanım falan akıllıca durumunu anlatt..ona olans evginden bahsetvs vs.

Son düzenleme:
nasıl dayanıyorsun ya ınsan delırır..

ben bıle bıle evlenmezdım boyle bır ınsanla ,evlensemde devam ettıremezdım sanırım.

en ıyısı destek almak ,baska bırsey gelmıyor aklıma akannehir

Kusura bakma da senin hikayen hani şu çocuklara tecavüz edip sonra sakın kimseye anlatma yoksa anneni babanı öldürürüm diyen adamlara inanıp kimseye birşey anlatamayan çocuklarınkine benziyor. Dağda mı yaşıyoruz? Anneni babanı öldürmeyi tehdit eden adam zalim ruhsuz değil öyle mi? Suç sende arkadaşım. Bir numaralı suçun da kendini kandırmak.

tek bir sorum olacak böyle bir insanla yaşadınmı? (eşim gibi)

ben burda zalim değil ruhsuz değil derken eşimi savunmadım sadece dürüst olarak bakıyorum, sadece bana karşı davranışlarında değil.
belki benim yaşadıklarımı yaşayan biri vardır belki bir çözüm önerisi olan vardır diye bu konuyu açtım,
suçlanmak için değil,kendimi kandırmıyorum, size şurda yaşadıklarımın hepsini anlatmak isterdim anlayabilmen için ama ne sayfa yeter nede benim yüzüm tutar...

Valla kafama silah veya bıçak dayayıp bir eve kapatmadığı sürece(Allah korusun) böyle bir adamla bırak beraber yaşamayı sokakta yanından geçmem. Ailemi tehdrt ederse de gidip evlenmem. Mahkemeye polise başvururum gider ailemi savunmak için tabanca alırım ama böyle bir adamın koynuna girmem.

yani yaşamadın. dilerim sadece eş olarak değil komşun olarak bile yaşamazsın. ama lütfen rica ediyorum insanların yaşantılarını bilmeden yargıda bulunmayın. bu forumda birkaç kişi daha var benim durumumda olan mesaj atmış paylaşmışlar eğer sorunu hatayı bende buluyorsan bide onlardan dinle.
nasrettin hoca boşuna dememiş damdan düşen yanıma gelsin diye...
kimsenin evliliği mükemmel değil. çok ufakta olsa pürüzler var bu yüzden eşi ve eşini ailesiyle sorun yaşayanlar diye bir topic açılmış,ama amaç burdakileri yargılamak değil insanların birbirine destek olması yada fikir sunması öyle değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…