- Konu Sahibi kafestekiguvercin
-
biz 5 sene çıktık 5 senedir böyleydi. diceksiniz niye evlendin o zaman. zaten evlenmeden önce bana eşimsin diyoodu o böle bi erkekten ayrılmaya kalkmanın can sağlığım açısından zararlı olduğunu gördüm (denedim)
herşeyde çok iyi anlaşıyoruz seviyoruz tamm ama bu kıskançlığı beni o kadar çaresiz bırakıyorki.
şöyle bir örnek vereyim isterseniz;
telefonumda bir erkekten mesaj görse (canımlı cicimli)
cenazemi kaldırırlar ertesi gün. abartı değil. sanki onun için hayattaki her yol bana çıkıyor.herşey ben. benden başka kimse yok onun için. ve biri bunu onun elinden almaya kalkışırsa bu ben bile olsam deliriyor
biz 5 sene çıktık 5 senedir böyleydi. diceksiniz niye evlendin o zaman. zaten evlenmeden önce bana eşimsin diyoodu o böle bi erkekten ayrılmaya kalkmanın can sağlığım açısından zararlı olduğunu gördüm (denedim)
herşeyde çok iyi anlaşıyoruz seviyoruz tamm ama bu kıskançlığı beni o kadar çaresiz bırakıyorki.
şöyle bir örnek vereyim isterseniz;
telefonumda bir erkekten mesaj görse (canımlı cicimli)
cenazemi kaldırırlar ertesi gün. abartı değil. sanki onun için hayattaki her yol bana çıkıyor.herşey ben. benden başka kimse yok onun için. ve biri bunu onun elinden almaya kalkışırsa bu ben bile olsam deliriyor
hayatı burnumdan getiriyor,yalnız hiçbiryere çıkamıyorum,makyaj yapamıyorum istediğimi giyinemiyorum, evdeyken onun cep telefonunu çaldırmamı istiyor gerçekten evdemiyim diye,yolda yürürken kıyametler kopuyor...
bu kıskaçlık bana çook kötü davranmasına yol açıyor yeri geldiğinde.
ben onun güvenini sarsacak birşey yapmadım.ama onun gerekçesi insanlar kötü,her herşey başına gelebilir...
evine bana o kadar bağlıki korkutucu derecede. hani nasıl desem bir öpüyor bazen gözlerimin içine gözlerini dikip kollarımı kuvvetlice sıkıyor yani anlatmaya çalıştığım onun bu tutkusu beni korkutuyor...
napacağımı şaşırdım.
:gitme:
kız arkadaşlarımla bile görüştürmüyor...
benim durumumda olan varmı yada bi çözüm önerisi olan?
bu boyutta bir kıskançlık kesinlikle ruh hastaliğindan başka bişi değil.. kim ne derse desin hastalık bu.. saplantı bu... okurken eski nişanlım aklıma geldi.. bi an geçmişe döndüm ayy allahım nasıl kurtuldum bi ben bi allah bilir.. hani demiş ya konu sahibi ayrılamadım sevgiliyken diye.. ben de ayrılamadım ne dayaklar yedim ayrılmak isteyince.. beni resmen kafese hapsetmeye çalıstı.. 3 sene zindan hayatı yasattı ayrılamadım da aileme de anlatamadım.. ruh eşim diyodum çok ii anlaşioduk ama zamanla kıskanclıkları hastalık boyutuna ulaştı... kıskanclıktan baska bi sorunumuz yoktu 3 sene mücadele ettım düzelsin diye.. daha da şiddetlendi ve artık bana el kaldırmaya başladı.. kız arkadaslarımdan kıskanır oldu.. annemden bile kıskanmaya basladı.. okula kendi götürüyodu kendi gelip alıyodu otobüste muavine para uzattım diye tokat yediğimi bilirim... fön çektirdim diye saçimi çeke çeke banyoya götürüp yıkadiğini bilirim... evden çağri at evde olduuna inanim dediini bilirim... msnime giripkuzenimin adresini sildiğini bilirim.. ayrılmak istediğimde dayak yediğimi bilirim.. sonrasında ağlamalar krizler.. hastalıklı bi ilişki ve hastalıklı insanlar.. ben de hastalıklı oldum onun yüzünden ruh sağliğimi bozdu üni de sınıf arkadasım canım yazmıs msjında allahım neler yasattı bana.. bütün eski sevgililerimin numarasını bulmus nasıl bulduysa arayip hepsine küfretmiş hepsine burcuyla ne yasadınız o benim helalim demiş.. görsenız hiç beklemezsınız üniversite de turizm otelcilik okuyan gayet medeni görünümlü bi adamdır kendileri.. en son sokakta dövdü beni yüzüğü attım diye.. bacım allah yardımcın olsun yerinde olsam boşanırım esaret hayatı nedir çooook iyi bilirim... sevgimi öldürdü herseyimi öldürdü hayatımın en büyük hatasıydı yaa hala rüyalarımda görürüm satırla beni kovaladiğini.. daha ona kanar mıyım hala seviyorum geri dön diyor.. onu çok sevmiştim ama boğdu beni.. şimdi bi ilişkim var sevgilim bu yasadıklarımı bildiği için karısmaz hiç.. çok anlayişlidir hiç kısıtlamaz allah razı olsun.. kocaman insanlarız ayiptir ya ne bu esaret hayatı yaşatiyolar böle sevginin ben taaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?