• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimin ar kskanl yardm ltfen.

kafestekiguvercin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
47
0
86
Afyon
hayatı burnumdan getiriyor,yalnız hiçbiryere çıkamıyorum,makyaj yapamıyorum istediğimi giyinemiyorum, evdeyken onun cep telefonunu çaldırmamı istiyor gerçekten evdemiyim diye,yolda yürürken kıyametler kopuyor...

bu kıskaçlık bana çook kötü davranmasına yol açıyor yeri geldiğinde.
ben onun güvenini sarsacak birşey yapmadım.ama onun gerekçesi insanlar kötü,her herşey başına gelebilir...

evine bana o kadar bağlıki korkutucu derecede. hani nasıl desem bir öpüyor bazen gözlerimin içine gözlerini dikip kollarımı kuvvetlice sıkıyor yani anlatmaya çalıştığım onun bu tutkusu beni korkutuyor...
napacağımı şaşırdım.
:gitme:
kız arkadaşlarımla bile görüştürmüyor...
benim durumumda olan varmı yada bi çözüm önerisi olan?

seni çok iyi anlıyorum anlattıklarının cogu benim eşimdede var allah kolaylık versin ama ben olumlu bisonuc bulamadım canım elinden geleni yapsanda kıskkanclık hastalık derecesine gelmişsee karsıdaki hiçbişeyi anlamıyo :((

ben kendi ailemde o kadarrahattım ki istediğimi giyer istediğim zaman dışarı çıkardım yüzümde bi ton makyajla dolaşırdım. şimdi o kadar zor geliyorki. bütün makyaj malzemelerimi çöpe attı. kendimi çok çirkin hissediyorum.
bunlara itiraz ettiğimde bana o kaar kötü davranıyor o kadar kabalaşıyorki anlatamam

Anlattıklarına göre tedaviye ihtiyacı var..
Korktum valla,Allah kurtarsın ne diyeyim..
bu şekilde ilişkiyi uzun yıllar sürdürmek mümkün değil.

:1shok: gerçekden abartı derecesinde kıskançlıklar...evdeyken evde olduğunu anlamak için cep
telefonunu çaldırmak felan...Allah yardımcın olsun canım...
nicindeki gibi resmen kafesdeki güvercin yapmış eşin seni..

Azi karar cogu zarar derler ya hep.....:delphin:

Belki yeni evli olmanin verdigi birsey...zamanla azalir ama yinede cok yipranirsin!
Baba evinde bu konularda rahatken simdi böyle olmak zordur mutlaka...:1no2:

Evlenmeden öncede böylemiydi?:kahve:

biz 5 sene çıktık 5 senedir böyleydi. diceksiniz niye evlendin o zaman. zaten evlenmeden önce bana eşimsin diyoodu o böle bi erkekten ayrılmaya kalkmanın can sağlığım açısından zararlı olduğunu gördüm (denedim)

herşeyde çok iyi anlaşıyoruz seviyoruz tamm ama bu kıskançlığı beni o kadar çaresiz bırakıyorki.

şöyle bir örnek vereyim isterseniz;

telefonumda bir erkekten mesaj görse (canımlı cicimli)
cenazemi kaldırırlar ertesi gün. abartı değil. sanki onun için hayattaki her yol bana çıkıyor.herşey ben. benden başka kimse yok onun için. ve biri bunu onun elinden almaya kalkışırsa bu ben bile olsam deliriyor

biz 5 sene çıktık 5 senedir böyleydi. diceksiniz niye evlendin o zaman. zaten evlenmeden önce bana eşimsin diyoodu o böle bi erkekten ayrılmaya kalkmanın can sağlığım açısından zararlı olduğunu gördüm (denedim)

herşeyde çok iyi anlaşıyoruz seviyoruz tamm ama bu kıskançlığı beni o kadar çaresiz bırakıyorki.

şöyle bir örnek vereyim isterseniz;

telefonumda bir erkekten mesaj görse (canımlı cicimli)
cenazemi kaldırırlar ertesi gün. abartı değil. sanki onun için hayattaki her yol bana çıkıyor.herşey ben. benden başka kimse yok onun için. ve biri bunu onun elinden almaya kalkışırsa bu ben bile olsam deliriyor

Saplanti olmus resmen......bence bir uzmana gitmek icin ikna et onu......yoksa sen bu evlilikten cok zararli cikarsin güzelim:1no2:

off canım off çok zor.. benim sevgilim de böyleydi, bu biraz da güvensizlikten oluyor. (ama benim durumumda buna neden olan bendim) ama şu anda bana güveniyor ve bu yüzden tamamen rahatım.
aynı senin eşin gibi daha evli olmamamıza rağmen sen benim eşimsin der.

eşinde de belki güvensizlik vardır? Yanlış şeylerini yakalamış mıydı sevgililik döneminde? her şeye rağmen bu şekilde davranması çok yanlış!!

evlenmeden önce nasıl kabullenmişse seni (makyajınla, gezmenle vs.) şimdi de aynen devam etmeliydi.
seni mutsuz görmek onu üzmüyor mu?
Madem bu kadar çok seviyor seni, mutlu olmanı ister. Tartışmadan düzgünce anlat ona hissettiklerini......

bunnları anlatmayı o kadar çok denedimki... yokk işte anlamıyor mutsuz ol ama benim ol diyor.
biz çıkarken 1 ay süreyle ayrılmıştık, o sırada 17 senelik arkadaşı bana mesajlar atmışttı,ben rahat bırak dedinkçe gel konuşalım onun hakkında falan diye,sonra biz barıştık sevgilim eline telefonu bir aldı.işte ozaman kızılca kıyametler koptu.
o zamandan beri böle.
ya benim hiç bi günahım yoktuki...
anlamadı işte.

Ailenizle paylaşmadınız mı bu durumu ?
Bile bile niye kendinize bu kötülüğü yaptınız..
Eşiniz hasta ve tedaviye ihtiyacı var.
Böyle bir insanla bir ömür geçireceğinizi düşünmek bile korkutucu bence.
Allah kurtarsın.

benim eşimde çok kıskanç bir ara internetten bile kıskanırdı.:))
güvensizliği yoktur. zaten hiç erkek arkadasımda yok kaldı ki hiç sosyal biri de değilim. buna rağmen benim yalnız çarşıya çıkmamı istemez. ya kendi götürür. yada annemle çıkarız. köpeğimiz var. bir tek onu çıkarırım güzedüzleri yalnız o kadar o da 15 dk. en fazla wc için.
makyaj konusunda hiç bişiyimi atmadı ama hergün makyaj yaptıkça laf atarlarsa asılırlarsa diyor. sanki dünya güzeli benim de:)))
evde bile uzun süre yalnız bırakmaz. sık sık telefon eder.

ama ona sürekli iyi ki varsın. sen harika bir eşsin bir de şu şu huyun azalsa falan diye diye azaldı baya da... çok kıskanç erkek tezgahtarla bile konuşturmaz.
ama sevgiyle sakince aşılabilir. sık sık ona övgüler yağdır. ve biraz daha anlayış istiyorum de.. mutsuz olup depresyona mı gireyim de kıramaz.

Zor birdurum canim Allah kolaylik versin tamam seven insan kiskanirda bu biraz asiri bence kesinlikle bir yardim almasi s'art yoksa s'en cok yipranirsin daha yeni evlisiniz ustelik esin boyle yaparak seni kendisinden sohutur sana boyle zarar verdikce

ilerde bu durum azalabilirde,sana bağlılığı artıkça artabilirde hiç belli olmaz,ama orta yolu bulmanız lazım
sana önerim şu sende onu kıskan aşırır derece belki empati yapmasını sağlayabilirsin,sende ona çok yakışan bi gömleği ona giydirme nie ya falan derse,ee sen bana istediğimi giydirmiosun ya ben seni kıskanamas mıyım sende bunu giymiceksin de arkadaşlarıyla akşam cafeye mi gitmek istio izin verme (tabi dinlerse)belki böle böle yaptığının ne denli saplantılı bi hareket olduğunu anlayacaktır

canım bence bazı şeyleri alıştıra alıştıra yapmanda fayda var..atıyorum..birgün rimel birgün göz kalemi bir gün far..gözü alışsın..birden bir ton makyaj yaparsan..senin erkegin deil..kimin erkegi olursa olsun..kızar..alıştır yani bazı şeylere..bende senin gibiydim..hep uzun kollu ve etek gıymemı ısterdı esim ...bu onda bir saplantı olmustu..ama zamanla alıştı..ilk pantolon gıydım..uzerıne uzun tunık..sonra o tunıgın boyu yavaş yavas kısaldı..ınsanın gozu zamanla alışıyor..dedıklerımı dınle ve uygula faydasını goreceksın..kıskanclık meselesıne gelınce..ona ben de daha bir çare bulamadım..

Back