Eim u an youn bakmda desteklerinize ok ihtiyacm var

allah yardımcınız olsun inşallah eşiniz tez zamanda iyileşirde bu günleri yaşamamış gibi olursunuz

mübarek günleri yaşıyoruz canım allahım oğlunu ve eşini sana bağışlasın allah devamlı eşini başından eksik etmesin tez zamanda atlattın inşallah

çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olur eşiniz

ALLAH yar ve yardımcınız olsun zor bir dönem ...umuyorum eşiniz sağlıkla çıkar hastaneden ...pozitif düşünmeye çok şükürki farkedilmiş ve şu an gereği yapılıyor...

canım rabbım acil şifaalr nasıp etsın senı düşukyapan toıpıkndne hatırlıyorum çokçok öpuyorum canım dualarımz senınle..

Geçmiş olsun Şafi olan Rabbimiz tez zamanda şifa versin arkadaşım..

amin kızlar
eşim hala hastanede yatıyo ameliyat günü belli değil bekliyoruz devamlı tahliller testler yapıyolar tuhaf makinalara sokuyolar bekliyoruz bakalım ne olucak

canım rabbım acil şifaalr nasıp etsın senı düşukyapan toıpıkndne hatırlıyorum çokçok öpuyorum canım dualarımz senınle..

evet canım 1 yıl önce düşük yapmıştım hala daha hamile ekalamadım zaten o düşükten 2 ay sonra sıkıntılarım başladı halada devam ediyo

allahıma şükürler olsun demekki bu kadar sıkıntıları kaldırabilirimki vermiş herşeyde vardır bi hayır ne diyim

güzel arkadaşım çok geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun elbette yaşadıkların kolay değil ama inan bana herşeyin temeli dua ve dualarımız eşinle...rabbim sağlıkla hayırlısıyla hasta yatağından kalkıp sana ve oğluşuna kavuşmayı nasip etsin herşey eskisinden daha güzel daha umutlu olsun...yüreğini ferah tut...Allah aemanet ol...

Allah yardımcınız olsun - acil şifalar diliyorum.

Cok büyük gecmis olsun.. Insallah esin bir an önce yogun bakimdan cikar ve sagligina kavusur.. Rabbim beterinden sakinsin.

gecmiş olsun canim allahim şifasini verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…