• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim u an youn bakmda desteklerinize ok ihtiyacm var

Allah acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun umarım ameliyat aksilik olmadan hayırlısıyla iyi geçmiştir inşallah Yüce Rabbim eşini sana ve oğluşunuza bağışlasın :Saruboceq:

sorun yoktur inş. allah yardımcınız olsun
dert verip derman aratmasın yüce rabbim

benim anlamadıgımmmm şeyy eşiniz yogun bakımdayken nete nsl girebiliyorsunuz..babam 4 ay önce bi ay beyin kanamasından dolayı yogun bakımda yattııı deil nete girmekk eve bile gelmedimmm.ilginç geldi bana..neysee allah şifasını versin herkesin ruh hali aynı olmuyor böle duurmlarda..

nem benim yanımda bana destek olabilecek duasını isteyebileceğim yada içimdekilerini paylaşabileceğim kimse yok eşim ilk hastaneye yattığında yanına refakatçı almadılar bişey olursa arayacaklarını söylediler 2 hafta aralıklı ziyaretine gittim sadece orada kalsamda yanına giremiyorum bi faydam olmuyo ee burdada çocuğum var onun yanında durdunm salı günüde kan vericileri ayarladım sağ olsunlar 2 kişi geldi bekledi ameliyat sırasında o sabah saat 5 30 da evden çıktım erkenden eşimin yanında oloabilmek için giderkende buraya yazdımki eşime arkadaşlar dua etsin diye sağ olsunlar dualarını eksik etmedi arkadaşlar sabah eşimin yanındaydım ameliyat giysisini ben giydirdim ameliyathaneye kadar yanındaydım onu öperek uğurladım ameliyata elimde tek kıyafetleri kaldı anadan doğma kalmıştı eşim dünyaya geldiği ilk günkü gibi elimde giysileri diğer binaya geçtim 2 saat sonra anons yapıldı taze kan istendi hemenvericilerle gittik kan merkezine o kadar kötü bi duyguyduku sıkıntıdan bi anda dudağım uçuklladı boğazım şişti midem çok kötü oldu neyse 5 buçuk saat sonra ameliyattan çıktı gene anons yapıldı doktoru ameliyatın iyi geçtiğini söyledi yoğun bakıma aldılar eşimi o o gün hastanede kaldım saat başı yoğun bakımı aradım eşimi sordum 11 saat sonra kendine geldi eşim kendine geldiğini duyunca rahatladım ertesi gün servise alıncak diye bekledim telefonda eşimle konuştum eşimin sesi kısılmıştı beni çok sevdiğini özlediğini söyledi servise çıkıcam dayanamıyorum burda kalmaya dedi bekledim anons yapıcaklar bende serviste eşimi görücem diye sevinmiştim anons yapıldı eşiniz bu günde yoğun bakımda kalıcak dendi doktor uygun görmemiş servise çıkmasını tam başımdan kaynar sular dökülmüştüki bir dakika dedi hemşire eşim beni görmek istiyomuş hemen uçtum üst kata ayağımda galoş üzerimde tuhaf bir elbise beni tembihlediler sakın eline bile dokunma aranızda yarım metre mesafe olsun dendi tamam dedim onu görimde dokunmam sağlığı için dokunmama uzaktan bakarım dedim beni götürdüler eşimi gördüm yatakta her yerinde kablo var yüzü sap sarı olmuş beni görünce sevindi ben yanında neşeli davrandım ona moral vermek için konuştuk biraz sonra hemşireler yeter dedi eşime onu çok sevdiğimi söyledim çıktım ordan eve geldim ama nasıl geldiğimi bilmiyorum eve geldim oğlum boynuma atladı annecim diye sabaha kadar onunla koyun koyuna yattık çok üzülmüş yavrum anne beni bırakma ölme sakın diyo bana

şimdi sevgili nem ben ilk hafta eşimin yanında kalamadım doktorlar refakatçı irstemedi evdeydim anca ziyaretine 2 kere gittim o süre zarfında bana destek olan hiç kimse yoktu bende buraya konu açtım destek istedim arkadaşlardan birinin eşin nasıl oldu demesi bile bana büyük destekti ne yapmamı beklerdin evde tek başıma yım destek veren kimse yok paylaşabileceğim kimse yok oğlumda uyuyunca gece tamamen tek kalıyodum bende buraya konu açtım iyide yaptım birsürü arkadaşım dualarını esirgemedi allah razı olsun hepsinden evet herkezin ruh hali aynı olmuyo senin etrafın kalabalıktır babanla ilgilenebiliyosundur yanına gide biliyosundur evdede yanlız değilsindir tabiki vaktin olmamıştır nete girmeye benim hastanede kalmama izin vermedile bahçesinde yatsam ne faydam olucaktıki evdede yanlızdım sen hiç yanlız tek başına kalmadın sanırım şimdide evdeyim eşim hala yoğun bakımda eşim hemşireye telefon ettirdi demin servise bu günde çıkacağı belli değilmiş beni arıcaklarmış boşuna gelmesin demiş eşim zaten ben de o kadar çok yorgundumki en azından bu gece uyudum eve gelmeseydim daha yorgun olucaktım eşim servise çıktığında nasıl bakıcaktım eşime ee kimseyi suçlamamalısın herkezin ruh hali elbetteki farklı ama yanlızlığı sadece yaşıyan bilir

pazartesi normal muayne için doktora gittik 2 saat sonra acil yoğun bakıma aldılar eşimi kalp kapağında yapışıklık varmış ince damarlardan biride tıkanmış patlama olasılığı yüksekmiş yoğun bakımda olduğu için yanında değilim burda tek başıma oğlumlayım mafoldumben güçlü dur demeyin lütfen zaten güçlüyüm ayaklarımın üzerinde durabiliyorum ama tıkanıyorum bazen sanki eşimin başka bi sorunu vardı onun için ameliyat olması gerekiyodu bu çıktı eğer ilaçlara tepki vermezse bay pas olcak zaten göğsünden kasığına kadar dikişli eğer bu ameliyatıda olursa vücudu boydan boya kesik olcak daha diğer ameliyatın psikılojisini atamamıştı üzerinden kızlar aylardır eşimin ne çektiğini bir ben bir allah biliyo dışardan öyle kolay görünüyoki herşey

Allah yardımcın olsun .Sana güç kuvvet versin inşaalh .Allah kımseye çekebilecegğinin üstünde dert vermezmiş.Herseyde bir hayır vardır emin ol.

canım allah yardımcın olsun.
allahım sana güç ve sabır ihsan etsin.bu mübarek günlerde yüzünüze baksın yüce mevlam.
eşinede acil şifa versin rabbim canım.inşallah en kısa zamanda yoğun bakımdan çıkar aranıza gelir gene.

sevgili lolo hengi hastanede olduğunu bana özelden mesaj atrmısın..
burayada yazabilirsin hangi hastanede olduğunu

kızlar desteğiniz ve dualarınız için size çok teşekkür ederim bu gün eve geldik eşim 3 gün yoğun bakımda kalmış ameliyat sırasında komplikasyon oluşmuş kalbi kendine zor getirmişler neyse şu an evdeyiz eşimin çok fazla ağrısı oluyo ama genel durumu iyi mikrop kapmasın diye uğraşıyorum mikrop kaparsa tekrar ameliyat olmak zorunda kalabilirmiş çok tehlikeliymiş şu 3 ayıda atlatırsak allahın izniyle risk azalcak toplam 6 ay sonra normal hayatına yavaş yavaş döner dedi doktorumuz

Bende eşinizin durumunu merak etmiştim. iYı OLDUĞUNA ÇOK SEVıNDıM. bÜYÜK GEÇMıŞ OLSUN. rABBıM ŞıFA VERSıN ıNıŞ. TEZ ZAMANDA.

çok geçmiş olsun canım, umarım eşin bir an evvel sağlığına kavuşur ve evinize döner...
Allah yardımcınız olsun

Back