Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifasini versin.seni o kadar cok iyi anliyorum ki ,benimde babam kirz gecridi ve by pass yaptilar.ve kalp kagagini degistirdiler.2 ay hastanede kaldi bir haftasi yogum bakimda gecti.babami ilk amaliyattan sonra yogum bakimda gördüm ama sanki yatan babam degildi senağlama
amaeliyattan sona 20 kilo birden verdi.hic birsey yiyip icemedi.birde seker hastasiydi yaralri kapanmiyordu tam yarasi iyilersirken kemikler yerinden ayrilmis tekrar amaliyata aldilar bir güclükle kapanan yarayi yeniden kesip bictiler.senağlama
bugün müü cok sükür o günler geri de kaldi bir aydir evmizde babam.eskiden babamin omuzlarima basimi koydugumda dag gibi babam var der omuzlarina baktikca bakasin gelirdi.baya vucutlu idi simdi elimi dokunmaya korkuyorum omuzlarina.ama hersey cok güzel olacakkkk dualarimiz onu bu güne getirdi.insallah sizde bu zorluklari atlatcaksiniz.bende cok dolmustum sessiz sesiz aglamistim.sizin basligi görünce o günlere gittim.dualarim sizinle olcak .insallah rabbim bu ayin hürmetine sifa verecek.yine bir topikteeee bizimle mutlulugunuzu paylascaksiniz insallah.
Babam by-pass oldu temmuz 23'de.. bahsettiğin kesiler göğüs kemiğinin kesilmesi ve bacaktan alınan damar almak için bacağın kesilmesi..Kasığına kadar kesi olamaz.Kasıktan yapılan anjiodur ki ufak bir deliktir o..
Babam kalp krizi ile by pass oldu.Zor günlerdi ama geldi geçti.Güçlü ol demeyin demişsin ama babam için doktor " ilacı bünye kabul etmezse by pass bile olmadan ölecek" dediğinde tek yapacağımız güçlü olmaktı.Şimdi taş gibi,damarları değişti,hayatı kurtuldu.
Güçlü Ol..Allah yardımcınız Olsun..
canım çok geçmiş olsun,
''bana güçlü ol demeyin, zaten güçlüyüm, ayaklarımın üzerindeyim'' demişsin,
bu çok güzel neden? çünkü eşinin ve yavrunuzun sana ihtiyacı var,
sen güçlü ol ki onlara moral olsun, sen güçlü olki, eşine ve çocuğunuza faydan olsun, eğer sende kendi koyverirsen işler dahada sarpa sarar,
derdi veren mevlam dermanıda verirmiş, bol bol dua et rahatla,
rabbim neylerse güzel eyler, gönlünü ferah tut canım,
eşine acil şifalar diliyorum, allah yardımcınız olsun...
Dualarım sizinle..