• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim u an youn bakmda desteklerinize ok ihtiyacm var

çok çok gecmiş olsun allah yardımcın olsun dualarımız seninle

Allah acil sifalar versin esinize..
Umarim biran önce iyilesir, sagligina kavusur..
Cok cok gecmis olsun..

CANIMM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN..a.s.

ALLAH ŞİFA VERSİN TEZ ZAMANDA İNŞALLAH..:Saruboceq:

GÜÇLÜ OLDUĞUNA EMİNİM ,ÇOCUĞUNUZ VE KENDİNİZ İÇİN..

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN..a.s.

cok gecmis olsun rabbim tez zamanda sifasini versin.seni o kadar cok iyi anliyorum ki ,benimde babam kirz gecridi ve by pass yaptilar.ve kalp kagagini degistirdiler.2 ay hastanede kaldi bir haftasi yogum bakimda gecti.babami ilk amaliyattan sonra yogum bakimda gördüm ama sanki yatan babam degildi senağlama
amaeliyattan sona 20 kilo birden verdi.hic birsey yiyip icemedi.birde seker hastasiydi yaralri kapanmiyordu tam yarasi iyilersirken kemikler yerinden ayrilmis tekrar amaliyata aldilar bir güclükle kapanan yarayi yeniden kesip bictiler.senağlama
bugün müü cok sükür o günler geri de kaldi bir aydir evmizde babam.eskiden babamin omuzlarima basimi koydugumda dag gibi babam var der omuzlarina baktikca bakasin gelirdi.baya vucutlu idi simdi elimi dokunmaya korkuyorum omuzlarina.ama hersey cok güzel olacakkkk dualarimiz onu bu güne getirdi.insallah sizde bu zorluklari atlatcaksiniz.bende cok dolmustum sessiz sesiz aglamistim.sizin basligi görünce o günlere gittim.dualarim sizinle olcak .insallah rabbim bu ayin hürmetine sifa verecek.yine bir topikteeee bizimle mutlulugunuzu paylascaksiniz insallah.

çok geçmiş olsun arkadaşım benim eşimin 2. ameliyatı olucak ilkinde baya sorunlar yaşamıştık inşallah bu ameliyatı daha iyi geçer

Babam by-pass oldu temmuz 23'de.. bahsettiğin kesiler göğüs kemiğinin kesilmesi ve bacaktan alınan damar almak için bacağın kesilmesi..Kasığına kadar kesi olamaz.Kasıktan yapılan anjiodur ki ufak bir deliktir o..

Babam kalp krizi ile by pass oldu.Zor günlerdi ama geldi geçti.Güçlü ol demeyin demişsin ama babam için doktor " ilacı bünye kabul etmezse by pass bile olmadan ölecek" dediğinde tek yapacağımız güçlü olmaktı.Şimdi taş gibi,damarları değişti,hayatı kurtuldu.

Güçlü Ol..Allah yardımcınız Olsun..

selam arkadaşım eşimin geçirdiği önceki ameliyattan bahsetmiştim ben karnında tam 42 dikiş var ve ameliyat sonrasıo fıtık var şu an kendisinde karnından ameliyat olması gerekiyodu kalp çıktı kalbinden ameliyat olduktan sonra birde karnından ameliyat olması lazım

canım çok geçmiş olsun,
''bana güçlü ol demeyin, zaten güçlüyüm, ayaklarımın üzerindeyim'' demişsin,
bu çok güzel neden? çünkü eşinin ve yavrunuzun sana ihtiyacı var,
sen güçlü ol ki onlara moral olsun, sen güçlü olki, eşine ve çocuğunuza faydan olsun, eğer sende kendi koyverirsen işler dahada sarpa sarar,
derdi veren mevlam dermanıda verirmiş, bol bol dua et rahatla,
rabbim neylerse güzel eyler, gönlünü ferah tut canım,
eşine acil şifalar diliyorum, allah yardımcınız olsun...
Dualarım sizinle..

ne kadar gücüm kaldıysa kullannıyorum ama inanın omuzlarım çökmeye başladı artık bu ilk sorun değilki allahıma şükürler olsun hiç isyan etmiyorum niye ben demiyorum bunları yaşıyosum vardır bir hayır diyorum ama genede çok yük hissediyorum oğlum 3 yaşında ölümden döndü yoğun bakımdan çıkana kadar ömrümden ömür gitti hala içimde korkusunu yaşıyorum eşim hiç ummadığım bir anda geçdiğimiz ekim ayında ağır yaralandı maganda lar yüzünden kalbe giden atar damarlar kesildi çok çektik daha iyileşmedi yoruluyo diye zorla kalp doktoruna götürdüm bu seferde kalbinde sorun çıktı tam 3 kere sevdiklerim için yoğun bakım kapısında acaba burdan çıkabilecekmi diye düşündüm şimdi 4. kez beklicem yoğun bakım kapısında o ameliyattayken ömrümden ömür gidicek o uyurken ameliyatta ben tek başıma o 7 saati nasıl geçiricem nasıl biticek o 7 saat hiç bilmiyorum

kızlar hepinize ilginizden ve dualarınızı eeksik etmediğiniz için çookk teşekkür ederim .

eşim 4 gündür evdeydi dişlerini yaptırmak için izin verdiler dişlerini yaptırdık dün tekrar hastaneye yatırdım perşembe veya cuma kesin ameliyat olucak tabi bi sorun çıkmazsa ben hala verici arıyorum kan gerekiyo biliyosunuz 2 kişi var bakalım inşallah ameliyat sırasında bekleye bilecek 2 kişi daha bulurum tam bilemiyorum kaç verici istiyolar bu gün nbetyleşir kesin
kızlar dualarınızı eşimin üzerinden eksik etmeyin bu mübarek haftada yanımızda olun

şimdi temiz<lik yapıcam dip köşe en ufak bir yerde toz kalmaması lazım bütün dolaplerı dökücem bu gün bütün işlerimin bitmesi lazım ki ameliyat olursa yardın hastanede olucam mikrop kapmaması gerekiyomuş bu yüzden yattığı yerin çok steril olması lazımmış bende evin bütün her yerini tertemiz edicem eve gelince mikrop kapmaması için
perşembe günüde okullar açılıyo burdamı olurum bilemiyorum oğlumu okula götürmeliyim 4. sınıfa geçti bu sene daha 1 kalem bile alamadım oğluma ilk defa bu bayram bayramlık almıcam oğluma ve ilk defa bu bayram oğlum babasız geçircek bayramını ve ben bende ilk defa eşi
m siz bir bayram yaşıcam ee nasıl yaşanırsa artık eşimin yanında olucam oğlum burada tek

neyse allahım bunada şükür bu günlerde geçicek biliyorum ama işte bana düşün büyük bir sabır

Canım çok çok geçmiş olsun Rabbim Acil şifalar versin bugünün yüzü suyu hürmetine .

sakın üzülmeyin allah tedasi mümkün olmayan dert keder vermesin..
herşey düzlecek bence..
sağ salim yanınızda olacak eşiniz.

kızlar dualarınızı eksik etmeyin üzerimizden bu sabah saat 07:15 de ameliyata giricek eşim .

canım rabbım tez zamanda sıfasını versın sevdıklerıne sızlere bol bol sabırrrr

Birazdan kalkıp namazımı kılacağım ve eşiniz için dua edeceğim duası kabul olunacak bir insanmıyım bilmiyorum ama bu gecenin hürmetine Allah acil şifalar versin.

allah yardımcısı olsun rabbım onu sıze ve cocguna bagıslasın ıns aksılıksız atlatır evıne saglıklı bı sekılde doner :)

ıcınızı ferah tutun ne dusunursenız o olur :)

geçmiş olsun canım.şu saatte eşin muhtemelen yeni girdi ameliyata.rabbim onu size ve sevdiklerine bağışlsaın inşallah

rabbim acil sifalr versin,allah yardimciniz olsun.dualarimiz seninle...insallah sag,salim atlatir ameliyatini.

Back