• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim u an youn bakmda desteklerinize ok ihtiyacm var

çok sağolun destekleriniz için eşimle konuştum öğlen endoskopi yapıcaklarmış bakalım ona göre karar vericeklermiş

canım Allah yardımcınız olsun
inşallah eşin düzelir

eşim yanında olmamı istemiyo oğlumun yanında dur diyo aslında doğru söylüyo yoğun bakımda yanına sokmuyolarki orda olsam bişey yapamam ama ya bişey gerekirse ya bişey olursa yetişemezsem diyede çok üzülüyorum hastane evimden çok uzakta çünkü

Çok geçmiş olsun canım...
Benim de eşim by pass oldu,inanın tıp çok ilerledi,
aklınıza olumsuz hiçbirşey getirmeyin,
olsun sağlık için,dikiş de olacak,ameliyatta,
Allah çaresi olmayan hastalık vermesin,
sakın isyan etmeyin,sadece dua edin...
ameliyattan sonra eşinizin durumuna göre psikolojik destek aldırabilirsiniz...
Allah yardımcınız olsun...
eşinize de acil şifalar diliyorum...

sefa da O'ndan cefa da...
Şu mübarek günlerde bol bol dua edin.. ...Siz de kendinizi ve eşinizi önce O'na sonra da doktorlara teslim edip, moral seviyenizi yüksek tutmaya çalışın...Rabbim acil şifalar versin :Saruboceq:

eşim yanında olmamı istemiyo oğlumun yanında dur diyo aslında doğru söylüyo yoğun bakımda yanına sokmuyolarki orda olsam bişey yapamam ama ya bişey gerekirse ya bişey olursa yetişemezsem diyede çok üzülüyorum hastane evimden çok uzakta çünkü

oğlunuzu bırakabileceğiniz bir yer varsa,
aklınız eşinizde kalacağına,
yanında durun belli saate kadar,evet
yoğun bakıma almazlar ama en azından bilgi alabilirsiniz...
çünkü insan yanında olmadığını zaman,aklınıa
binbir türlü şeyler getiriyor...
Ben,hayata herşeyin iyi yönünden bakılmasını öğrendim,
iyi düşününce,iyi şeylerin olduğunu öğrendim...
lütfen sakin olun,çocuğunuzun ve eşinizin size çok ihtiyacı var...
siz güçlü ve sağlam olacaksınız ki,onlara bakabilesiniz...:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar çok sağolun destekleriniz için evet dua ediyorum dahada çok etmeliyim biliyorum kendimi bırakmıcam eşime destek olabilmek için dualarımla onun yanında olucam allahın izniyle servise çıkıncada moralli bir şekilde destek olucam

bir kere atlattık bunuda atlatıcaz inşallah

geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Bu tarz şeyleri ancak yaşayan bilir...

bende ameliyat olacağım zaman allaha verdiği her nefes in bin kere şükrediyordum...

allahım kısa zamanda şifasını verecektir eşinin canım...üzülme demicem üzül ama isyan etme...

Allah ım acil şifalar versinn çok geçmiş olsun..

oğlumu bıraka bileceğim yer var üst katımda halası oturuyo ama eşim yanında olmamı ısrarla istemiyo
ben eşimin haberlerini alabiliyorum kardeşim o hastanede önceden hemşirelik yaptı arkadaşlarına rica etti bilgi alabiliyoruz

fakat uzakta olmak beni çok üzüyo bu gün endoskopi olucak gelim dedim illa gelme dedi

eşimin bünyesi çok kuvvetli doktorlar bile şaşırıyo eşime tamam dayanıklı ama sıkıntısınıda içinde yaşayan biri

songül senin eşine geçmiş olsun şu an durumu nasıl eşinin

canım Allah büyüktür...Allahtan ümit kesilmez..onun için fazla sıkıntı yapmamaya çalış..senin ruh sağlığın bozulur sonra..onun için sabırlı olmaya çalış ..Allah şifalar versin....

Back