- Konu Sahibi Sirine_4553
-
akılsız kızlarım benim ya
ya kızlar tamam iyi nbiyetlisin be güzelim ama eşinin huyunu biliyorsun ne diye açık açık herşeyi detayına kadar anlatıyorsun..
birincisi bankaya yattığını nerden biliyor söyleme elden alıcam de
ikincisi ve bence bu çok öenmli maaşının nekadar olduğunu asla bilmemeli hep eksik bilmeli
bayramlarda ekstra günlerdeki harçlıklarından haberi olmamalı
umarın altından kalkıcağın bir yol bulursun.. herzaman gizli saklı paran olsun be güzelim
bana nişanlım çalışma dedi evlenmek iin tek şartım buydu eğer çalıştırısan evlenirim yoksa yok dedim
ben sana baakarım dedi tamam dedim ozaman çalıştığım bana kalır..
tabi hepsi bana kalma zyarıdm ederim ama ağzımdan hep bunu duymuştur o benim asla eve vermem
sadece alışmasın diye ..
sende güzelim sakla herşeyinii söyleme öylee maaşının miktarını alıcağın günü vs..
ya kızlar tamam iyi nbiyetlisin be güzelim ama eşinin huyunu biliyorsun ne diye açık açık herşeyi detayına kadar anlatıyorsun..
ikincisi ve bence bu çok öenmli maaşının nekadar olduğunu asla bilmemeli hep eksik bilmeli
umarın altından kalkıcağın bir yol bulursun.. herzaman gizli saklı paran olsun be güzelim
bana nişanlım çalışma dedi evlenmek iin tek şartım buydu eğer çalıştırısan evlenirim yoksa yok dedim
tabi hepsi bana kalma zyarıdm ederim ama ağzımdan hep bunu duymuştur o benim asla eve vermem
sadece alışmasın diye ..
sende güzelim sakla herşeyinii söyleme öylee maaşının miktarını alıcağın günü vs..
sadece alışmasın diye ..
canım çok üzüldüm senin adına ya.
ama adam ailenin tavrını biliyo ve kaçtığın için ona mecbur olduğunun farkında sana böyle davranıyo.
benim ablam evlendi bi gün ağlayarak geldi hergün dövüyomuş kaynanası yüzünden babam gitneyeceksin çalış kendini geçindir ben senin o ş....siz dövsün diye büyütmedim dedi.
10 gün kaldı amlam rapor aldık işe gitmedi dinlendi tabi kocası arıyo pişmanım daha olmaz affet falan ablam tutturdu ben gidicem babam hayır dedi göndermem.
tabi ablam salya sümük kocamda kocam.
babam gelsin buraya dedi bunu aldı karşısına bir kere değil dayak bir tokatını küfürünü duyarsam ya sen beni vur ya ben seni vururum bunu kafana sok dedi.
bunu yerin dibine soktu çıkardı şimdi bi görün melek sadece kanatları yok.diyeceğim buna birileri bir kere haddini bildirecek ailen yalandan da olsa sana destek oluyomuş gibi yapacak. yazık sana ama ya.
offff offf benim ailemde eşimde aynı anlattığın gibi Nedir bizim bu çektiğimiz. Daha ne kadar kopartabilirim diye bakıyo eşim
benim bide çocuğum var
Ben bişi yapamıyorum çocuğun olmadan sen kurtar kendini bari senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?