- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
- Konu Sahibi Sirine_4553
Bak arkadasim onceki konularini da biliyorum onlara da yazmistim hatirliyorum...
Hayat senin karar verecek olan sensin, annenin babanin esinin ne dedigi onemli degil onemli olan senin ne istedigin ne baban karisabilir sana ne esin ne de halan bizim toplumda maalesef ki boyle bir cahillik boyle bir bilmislik var ayrilmis kadina ne gozle bakarlarmis kim ne gozle bakiyosa baksin madem!![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Cok sinirleniyorum bu konularda millet aya cikiyor bizim konustugumuz konuya bak bizim toplumumuza bak korkularimiza bak!benneyaptımki
Benim gorusum tabii ki once oluruna bak eger tahammul edemiyorsan simdiye kadar verdim ne degisti giden hep benden oldu diyorsan duzelmeyecegine inaniyorsan elinden geleni yaptiysan savasini verdiysen asla kahrini cekme derim okumussun ne guzel meslegin var parani kazanabilirsin kesinlikle kimseye minnet etme kendin icin yasa...
Dilerim hersey biran once yoluna girer...a.s.
Hayat senin karar verecek olan sensin, annenin babanin esinin ne dedigi onemli degil onemli olan senin ne istedigin ne baban karisabilir sana ne esin ne de halan bizim toplumda maalesef ki boyle bir cahillik boyle bir bilmislik var ayrilmis kadina ne gozle bakarlarmis kim ne gozle bakiyosa baksin madem!
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Cok sinirleniyorum bu konularda millet aya cikiyor bizim konustugumuz konuya bak bizim toplumumuza bak korkularimiza bak!benneyaptımki
Benim gorusum tabii ki once oluruna bak eger tahammul edemiyorsan simdiye kadar verdim ne degisti giden hep benden oldu diyorsan duzelmeyecegine inaniyorsan elinden geleni yaptiysan savasini verdiysen asla kahrini cekme derim okumussun ne guzel meslegin var parani kazanabilirsin kesinlikle kimseye minnet etme kendin icin yasa...
Dilerim hersey biran once yoluna girer...a.s.