- Konu Sahibi Sirine_4553
-
23 yasındayım canım..ama tutup ben bosandım calısmaya devam edıcem desem babam karsı cıkacak ..en fazla hadı cektım gıttım kendıme ev tuttum desem onların destegı olmadanda ne yaparım bılmıyorum
Eşinizin "bende sana beş yıl baktım" demesi hiç hoş değil.Zaten bir erkeğin fıtratında vardır eşini sahiplenmek himaye etmek.Eşine gerçekten saygı ve sevgi gösteren bir erkek böyle bir ifade kullanmazdı.Sizi gerçekten sevdiğine eminmisiniz?
Sİzi tanıyorsa evi geçindirmek konusunda katkınız olacağını bunun lafının bile edilmesinin hoş olmayacağını kendisinin düşünmesi gerekirdi bence.
Hakkınzda en hayırlı olsun.
aman yolunda gıtsın hersey aman ıstegıı para olsun aman aılem bosanırsamn ne yapar aman okula gondermezler benı dıye dıye yıllardır hep sustum hep o bagıran kızan taraf olddu ben haklıda olsam hep sustum..boyle olsun ıstermıydım artık yasım buyudu 18 yasımdakı gıbı degılım artık herseyın daha bır farj-kındayım nasıl bır admala evlendıgımı bugun anladım malesef..
malesef tahammul etmek cok zor bır acı bır gun yasanır bıter ve ya bı yıl..ama her gun azap cekmek sureklı aman sımdı neye bagıracak acaba gene mı aldatılıyorum aman yıne aradı demekten hasta oldum yaaa
yanı esım 34 yasında nerdeyse..5 senedır ayrı hatta daha kotuye gıdıyor..hayatta duzelmez.ben her derdını cektım aldatıldım sıddete maruz kaldım yanı herseyı sıneye cektım.....artık antı deprasanlarla bıle ayakta duramaz hale geldım yasım 23 sankı 43 gıbıyım..okulda bır arkadaslarıma bakıyorum bır bana aramızda ucurumlar var ...
nee bu şeref mağduru herif birde seni aldatiyormu?
Doğrumu anladim?:uhm:
çekmeyeceksin canim kardeşim çekmeyeceksin
herşeyi sineye çekmeyeceksin
eşimin sesi benden yüksek çiksin yeminle yirtarim o ağzi ben
malesef kuzu su bır yıla yakındır bırseyını gormedım ama şark gorevıne gıttıgınde malum ben annemlerde kalıyordum bır bakıyordum msnlerı bır suru msn.....ben yanına zıyarete gıderdım.o maca gıdıyorum deyıp net cafelerde meger baskalarıyla yazısıyordu..sonra haklı olunca ben ardından sıddet ...
Şirine;Çekilir dert değil senin bu evliliğin,eşinin de iflah olaur yanı yok gibi..
Seni resmen kullanmaya hazırlanıyor,zaten zamanın da kullanmışta..
Bana ailem bakacak,harçlık verecek..
Eeee o ne yapacak..
Sen,artık yaşının toyluğundan mı?
Yoksa huyundan mı?pek ses çıkartamamış gibisin canım benim..
Ona şöyle Kazıklı Voyvada gibi bir adam lazım...Yağlı kazığa oturtacak..kötükedihüso
Kizlar yeminle bayiliyorum size hepinizi cok seviyorum cok duygulandim gozlerim dolu dolu
oyle guzelsiniz ki zaman zaman insanin ailesinden goremedigi destegi siz veriyorsunuz yureklendiriyorsunuz insani iyiki varsiniz kizcelerim iyi ki varsin kkŞeniz:asigim::enbuyukkk:turkbayragi opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?