Eim, maa kartm ve kle gibi alan ben

aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık yani seninki
işin zor koca çekilecek gibi değil aile anlayışsız hangisini tercih etsen daha az zorlanırsınki
en iyisi biraz daha sıkıp dişini çalışıp ayaklarının üzerinde durman bu aradada
eşine biraz elinin tersini göstermen tabi dövemezsin sövemezsin ama en azından biraz senden
tırsmasını sağlasan yeter
o yaptıkça sen biraz daha üste çıkmaya çalış ne demişler dinsizin hakkından imansız gelirmiş
olmadı kendine güvenin yerine gelir maddi gücün olur o zaman düşünürsün ne yapacağını

eşimi el birliği ile evden uzaklaştırmak isteyenler ...tüm illere yakın bir ortak merkez.den otobüs kaldırıp yardıma gelmenizi isticem.

23 yasındayım canım..ama tutup ben bosandım calısmaya devam edıcem desem babam karsı cıkacak ..en fazla hadı cektım gıttım kendıme ev tuttum desem onların destegı olmadanda ne yaparım bılmıyorum

ailenin tavrını anlamadım kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz allah aşkına. hem seni üniversitede okutuyorlar hem de boşanırsan çalışamazsın diyorlar. umarım bu tavırlarından en kısa sürede vazgeçerler. bence bu süreçte kimseye kendini ezdirme ve kararlı ol. yaşanacak hayat senin hayatın bir başkasının değil ki:1hug: eşin konusunda da diyecek birşey bulamıyorum. ben böyle bir adama asla tahammül edemezdimkötükedihüso

malesef tahammul etmek cok zor bır acı bır gun yasanır bıter ve ya bı yıl..ama her gun azap cekmek sureklı aman sımdı neye bagıracak acaba gene mı aldatılıyorum aman yıne aradı demekten hasta oldum yaaa

Ev arkadaşı değilsiniz ki ben sen durumu olsun.Evlilikte benim param senin paran olayı girerse evde bereket olmaz.
İkimiz de maaşımızı kendimiz çekeriz ama bir arada toplar, harcamalar ortak yapılır.
Kimse kimsenin kartını zorla alamaz. Nasıl böyle bir hakka sahip olduğunu düşünebiliyor.
Dediğin gibi okumak için yıllarını vermişsin çalışma ne demek ailenin çalışman konusunda destek olması gerekirdi.
Anladığım kadarıyla sadece para meselesi değil, aynı zamanda ezmeye de çalışıyor.
Ailenin yanında kalmak veya bu adamı çekmek zorunda değilsin.
Alışkın olmadığından başta cesaret edemezsin ama yalnız yaşayan o kadar çok kadın var ki.
gelirine göre harcamalarını yaparsın. zamanla herşey düzene girer.
Sadece cesaret gerisi gelir.

Eşinizin "bende sana beş yıl baktım" demesi hiç hoş değil.Zaten bir erkeğin fıtratında vardır eşini sahiplenmek himaye etmek.Eşine gerçekten saygı ve sevgi gösteren bir erkek böyle bir ifade kullanmazdı.Sizi gerçekten sevdiğine eminmisiniz?
Sİzi tanıyorsa evi geçindirmek konusunda katkınız olacağını bunun lafının bile edilmesinin hoş olmayacağını kendisinin düşünmesi gerekirdi bence.
Hakkınzda en hayırlı olsun.

yani ben çalıştım mesela tezim ıcın esıme yuk olmayayım o parayla tezımı yapayım ıye..aldı maasımı..
ben tezımı annemlere yaptırdm.mesela..gene calsıtım mezunıyet kıyafetlerımı almak ıcın gene esım aldı paramı gene aılem aldı kıyafetlerımı artık utanıyorum resmen

evet şekerim zamaninda verdiğin tavizlerden dolayi
bak bugün adamin önü alinmiyor
biraksaydin bağirsaydi çağirsaydi cingar ciksaydi
ama böyle aliştirmasaydin keşke
sende bağirip çağirip ailene siğinsaydin
onlarda okutmayi verselerdi
en azindan evinde misler gibi otururdun ananin dizinin dibinde
böyle bir manyağin derdini çekeceğine
bu adamdan bi yol (pok) olmaz en kisa zamanda çoluk combalak olmadan ayril

yanı esım 34 yasında nerdeyse..5 senedır ayrı hatta daha kotuye gıdıyor..hayatta duzelmez.ben her derdını cektım aldatıldım sıddete maruz kaldım yanı herseyı sıneye cektım.....artık antı deprasanlarla bıle ayakta duramaz hale geldım yasım 23 sankı 43 gıbıyım..okulda bır arkadaslarıma bakıyorum bır bana aramızda ucurumlar var ...

çekmeyeceksin canim kardeşim çekmeyeceksin
herşeyi sineye çekmeyeceksin
eşimin sesi benden yüksek çiksin yeminle yirtarim o ağzi ben

nee bu şeref mağduru herif birde seni aldatiyormu?
Doğrumu anladim?:uhm:

malesef kuzu su bır yıla yakındır bırseyını gormedım ama şark gorevıne gıttıgınde malum ben annemlerde kalıyordum bır bakıyordum msnlerı bır suru msn.....ben yanına zıyarete gıderdım.o maca gıdıyorum deyıp net cafelerde meger baskalarıyla yazısıyordu..sonra haklı olunca ben ardından sıddet ...

canim ayril gitsin neden bu kadarini cekiyorsun madem kendine bakiyorsun evliyken eline 2 kurus kaliyor..
ayrilirsan bagimsiz olursun kendi paranin hesabini bilrek harcansin..siddet,aldatilma,imkanlarinin alinmasi..bi suru olumsuzluk bir aradaa

Yazik değilmi be güzelim sana
canini sokaktami buldun
önce sen kendine değer vermelisin ki
karşindaki adamda değer versin
sen kendini hiçe sayip adam ne yapmişsa eyvallah demişsin
tek çaren ayrilmak gibi geliyor çünkü bu saatten sonra
ne o insan müsvettesi öküzlüğü birakir(öküzlerden özür diliyorum bu aradaopuyorumnanaktan)
nede sen artik dişini gösterebilirsin gibime geliyor
yanlişsam düzelt arkadaşim:teselli:

Şirine;Çekilir dert değil senin bu evliliğin,eşinin de iflah olaur yanı yok gibi..
Seni resmen kullanmaya hazırlanıyor,zaten zamanın da kullanmışta..
Bana ailem bakacak,harçlık verecek..
Eeee o ne yapacak..
Sen,artık yaşının toyluğundan mı?
Yoksa huyundan mı?pek ses çıkartamamış gibisin canım benim..
Ona şöyle Kazıklı Voyvada gibi bir adam lazım...Yağlı kazığa oturtacak..kötükedihüso

Vallahı haklısınız o kadar bezdımkı ayrılmalıyım...yanı sırket egıtıme gonderıyor ıkı hafta Allahıma sukur dıyorum kafamı dınleyecegım...herkesten uzakta ah aılem bıraz ılımlı olsa sanıye durmam ben burdaaa....ınsallah dıyorum.ınsallah su yazın polislik alımları olursa guzelım ısımıde bırtakıcam aama kımseye mınnet etmeden baska ıle gıderım ..

vereliniortakvereliniortakvereliniortakaynen yani köle çalışacak para getırecek..köle izaura...işte hem biraz aptallıktan hem aılem tam anlamıyula sozde destek oldukları ıcın ozde destek olsalar hoppp napıyosun der uste cıkabılırdım bugune kadar da aman okuyorum aılem okuldan alır korkusu vardııı....

Kizlar yeminle bayiliyorum size hepinizi cok seviyorum cok duygulandim gozlerim dolu dolu
oyle guzelsiniz ki zaman zaman insanin ailesinden goremedigi destegi siz veriyorsunuz yureklendiriyorsunuz insani iyiki varsiniz kizcelerim iyi ki varsin kk Şeniz :asigim::enbuyukkk:turkbayragi opuyorumnanaktan

ne aliyon la gene bu ara kafan iyi oluyor böylezemuszemus
söyle de bizde alalim
:asigim:-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…