- 5 Aralık 2007
- 5.220
- 960
- 363
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Allahım umarım değişmez ama benim erkek arkadasım şimdiden ilerde çalışırsan eğer istersen tabi senin parana dokunulmayacak gerekmedikçe sadece sana ait olsun o benim kazancımlada ev geçindiririz inşallah diyor yani ne bilim garipmiş bu adam
cidden çok şımarmış.
tabikide sizde çalışınca yardım ediceksiniz ama kart neden onda durucak
ailende anlayışsız heralde
neden göz yumuyorlar
ayrıca SEN BİR BİREYSİN KENDİ KARARLARINI KENDİN VEREBİLİRSİN
okurken daral geldi bana..yaşadığınızı düşünmek bile istemiyorum..
afkursun dursun köpek..
sen çalış arkadaşım verme kartını filanda.akıllı davran.ezik bir kadın gibi davranıp tüm haklarını o kocan olacak adama verme..
sonrada boşan..ailen ne derse desin sen bir bireysin..kendi kararlarını verirsin..
üniversiteden mezun olacağınıza göre aşağı yukarı 22-23 yaşındasınızdır. bu yaştaki bireyler kendi kararlarını verebilecek yeterliktedirler. ne anne-babanızın ne de eşinizin kölesisiniz. bence hayatınızı ilgilendiren konularda kendiniz karar verin. başkalarının hayatını yaşamayın. kendi mutluluğunuzu kendiniz inşa edin. çok üzüldüm ben yazdıklarınızı okuyunca...
canım okurken başıma ağrı girdi çok üzüldüm haklısın ailende destek çıkıyo ama şartları hoş değil boşamı okudun sende haklısın .....eşimde kusura bakma ama neyse kötüde söylemek istemiyorum içimden çok şey geçiyor neyse bu işten hayır gelcenide sanmıyorum adam alışmış benim bi arkadaşım boşanmıştı bu sebepten bide çocuk olmuştu ama dayanamadı sen bari çocuk yapma canım ..eşinin yaptığı tamamen saçmalık bakacak tabi allah allah sanamı güvenmiş ! ben çalışmıyorum ama eşimin maaşını yarı yarıya bölüşüyoruz düşün istediğim gibi harcıyorum bu benim hakkım kusura bakmasın benim eşim enayimi bu durumda bende ona sorarım ! allah yardımcın olsun canım bu zamanda hala dul zihniyeti taşımalarınada anlam veremedim babanın ailesinin ama kusura bakmasınlar 4 duvar arasında çektiğini sen biliyosun onlara ne oluyo...?
arkadaşım..git bankaya..maaş kartımı kaybettim,çaldırdım vs. de..
yeni bir kart çıkarttır ve bir daha verme..
eşinin eline bakan adamdan da hayır gelmez..
madem işin varmış,boşan ve kendi hayatını kur.Babanın baskıları seni bağlamasın.sen okumuş,çalışan bir bayansın...
Kendin için yaşa..
Size güvenip de mi evlenmiş eşiniz?
Kendi paranız elinizden alınıyorsa bekar yaşardınız daha iyi.kötükedihüso
Eşinizi fazla şımartmışsınız.Şimdi işin içinden çıkamıyorsunuz.
anca kartımı su sekılde verır bana odaa maaası tamamen ceker sonra otekı maas gunune kadar sende kalsın der..yanı rezıllık cekıcem calıssam da evde ıslerım sorumluluklarım olacak..ıhtıyaclarım olacak e artık calsııyorum aıleme de aldıramam utanırım..ben yol yemek karın tokluguna beyfendının kölesı olacagımö ben bu okulu bıtırmek ıcın cok caba sarfettım hem okudum hem calsıtım o paralarımı da aldı cektı.mısalen paramı cekıyor..snra bır ıhtıyacım oluyor alınıyor. adı ben aldım oluyor...ama ben o kadar calsımsıım zaten sana yuk olmuyorum desemde bırclar senın yzuunden dıye baslıyor
Yani arkadaşim hiç kusura bakma ama
bence bunda senin hatan çok büyük
Öyle aliştirmişsin adami öylede devam etmek istiyor
bir çocuğa hergün şeker verip aliştirip birgün vermezsen
çocukta hakli olarak ağlar
okurken o kadar sinirlendim ki bir an babam geldi gözümün önüne annem calısan bayandı annemin kredi kartlarını alır bi güzel borc yapar borcuda anneme yıgardı hala ve bu evimizde olan küçücük sorundan bir tanesi...lafı uzatmayım artık annem ona kart filan vermiyor ama düzelmedi hep sebebi olmayan borcu vardır evin erkegi dedil sankiklava:hiç suya sabuna karısmaz senin esin de ilerde böyle olur..bak biri demişti dersin ..bence kendi yolunu ciz..Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?