Eim , Kzm ve Ben ...te bizim mutlu yuvamz :)

Evin her yeri güzel ama ben en çok bebiş odasını sevdim.Kıyamam.:emir_bebek:
Güle güle otur.kaydirigubbakcemile3

bebeğin ve kocişinle huzrla oturun inşallah a.s.

Agiz tadiyla oturun insallah.

çok şirin ve kibar evin tıpkı senin gibi canum
güle güle ağız tadı ile oturun

sağol zeynacımm

evın çok guzelmiş eylülüm, kızınınkı daha guzellllll zemuszemus

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü Şeniz

güle güle otur canmm allahh agızınızın tadını bozmasn

Evin her yeri güzel ama ben en çok bebiş odasını sevdim.Kıyamam.:emir_bebek:
Güle güle otur.kaydirigubbakcemile3

a.s. a.s. a.s.

Mutlu mesut saglıcakla oturmanız dılegıyle.. Ozellıkle oturma odasındakı mavı koltukları cok begendım

sağolun arkadaşlar beğenileriniz için

yeni fotolar ekledim bakmak isterseniz..

hihoyyythihoyyythihoyyyt

öncelikle güle güle otrmanı temenni ederim evinde.ama gözümn takıldğı bikaç yer var sölemeden geçemicem doğrusu.mutfağn çok karışık görünüyor acayip bir renk karmaşası var sanki ve birde eğer kendi evinse o yerdeki ve duvardaki fayansları değiştr derim çok soğuk görünüyorlar.yerlere onun yerine granit döşetebilrsin daha sıcak ve modern şık görünür..yatak odandaki örtünle perdelerin çok çok uyumsuz.salonundaki o heryere konulmuş rengarenk birbirinden bir haber çiçekler kesnlikle uyumlu görünmüor.salonu kötü gösteriyor.masanın üzerindeki tabakta ayrıca bir uyumsuz olmuş.o yerde duran kaşık/çatala ait sandıkta bi gereksiz olmuş konsolda durması daha mantıklı olurdu ortada bir kaşık-çatal sandık seti pek hoş görünmüyor doğrusu.sevgiler...

öncelikle güle güle otrmanı temenni ederim evinde.ama gözümn takıldğı bikaç yer var sölemeden geçemicem doğrusu.mutfağn çok karışık görünüyor acayip bir renk karmaşası var sanki ve birde eğer kendi evinse o yerdeki ve duvardaki fayansları değiştr derim çok soğuk görünüyorlar.yerlere onun yerine granit döşetebilrsin daha sıcak ve modern şık görünür..yatak odandaki örtünle perdelerin çok çok uyumsuz.salonundaki o heryere konulmuş rengarenk birbirinden bir haber çiçekler kesnlikle uyumlu görünmüor.salonu kötü gösteriyor.masanın üzerindeki tabakta ayrıca bir uyumsuz olmuş.o yerde duran kaşık/çatala ait sandıkta bi gereksiz olmuş konsolda durması daha mantıklı olurdu ortada bir kaşık-çatal sandık seti pek hoş görünmüyor doğrusu.sevgiler...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kısasa kısas bu oluyor haaa ,çok komik ,cevap bile vermiyorum :lepi:

X