• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim isiz ne olur yardm....

bayanmawi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
46
0
86
Bilecik
eşim 6 aydır işsiz.krizden bizde nasibimizi aldık herkes gibi.kendisi şofördü.e sınıfı ehliyeti var.tır ve kamyon tecrübesi var.ne olur tanıdıklarınız varsa bilecik ve sakarya çevresinden iş arıyoruz.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.bi çözüm yolu bulamıyoruz.

RABBIM mubarek gunler yuz suyu hurmetime,esine ve tumisi olmiyan kullarina,ekmek kapisi acsin,amiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:,,,canim benim,hersey yoluna girecek iyisallah:Saruboceq:

eşim 6 aydır işsiz.krizden bizde nasibimizi aldık herkes gibi.kendisi şofördü.e sınıfı ehliyeti var.tır ve kamyon tecrübesi var.ne olur tanıdıklarınız varsa bilecik ve sakarya çevresinden iş arıyoruz.yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.bi çözüm yolu bulamıyoruz.

üzülme tatlım ...ama 6 ay çok uzun bir süreç kötü günler geçirmiş olmalısınız mafoldumben birkere eşinin tır kamyon ehliyetinin olması süper bişey çünkü gazete ilanlarında bir sürü şoför arayanlar var o da olmadı nakliyat firmalarında mutlaka şoföre ihtiyacı olan olur ...

Son düzenleme:
canım iş ve işci bulma kurumu bazı iş kursları veriyo ve bunu verirkende ücret ödüyor.. onlara basvursun cok zorda kalırsanız.. Allah yardımcınız olsun..

evet o kursları duyduk ama bizim bulunduğumuz yerde sadece elektrik kursu var o da 1 buçuk ay önce açılmış yani geç kaldık bende arıyorum ama bulamıyorum.burada fabrika çok ama adamı olan giriyo..ne yapıcağımızı şaşırdık.sermayamizde yok bi iş kursak.Allah yardımcımız olsun ne diyim

canım ablam Allah yardımcınız olsun elimden belki bir şey gelmez ama size dua edicem.çok zor günler geçiriyoruz.şuan bir memur emeklsi bile çocuğunu okutamaz hale geldi nereye kadar bu devam edecek bilmiyorum.dün kız arkadaşımla konuştum babası emekli memur dedi ki ekmeği borçla alıyoruz.babası dışarıdan 10 lira borç isteyecek kimsem yok kimsede para yok diyormuş.biliyorum çünkü bizde geçinemediğimiz için köye yerleştik sizi çok iyi anlıyorum ablacım Allah hepimizin yardımcısı olsun.ben halimden utanmıyorum utanması gerekenler zaten yolunu bulmuş gözlerini kapıyorlar.

ne olucak böyle bilmiyorum elimizden hiçbirşey gelmiyo.çabalıyoruz ama boşuna galiba.sabretmekten başka çaremiz yok

seni çok iyi anlıyorum.benim eşimde 5 aydan beri işsizdi.çok şükür yarın iş başı yapacak ama 5 ayın biriken borçlarını kapatıp yoparlamak için 1 seneye ihtiyaç var.umarım eşinde tez zamanda iş bulur.Allah yardımcınız olsun

ah canım benim keşke elimizden birşey gelsede yapsak sadece dua edebilirim ben inanki öyle insanlardan tanıdığımız yok maalesef umarım en kısa zamanda iş bulur eşin :1no2:

Back