- 23 Mayıs 2019
- 607
- -43
-
- Konu Sahibi mickeymouse1
O kadar çok teşekkür ederim ki harikasınız ya, sırayla anlatmıssınızÖnce nüfustan randevu alıyorsunuz. sonra biyometrik fotoğraf çektiriyorsunuz, sonra aile hekiminden ehliyet için rapor alıyorsunuz, sonra harcınızı yatırıp randevu gününüzde nüfusa gidiyorsunuz.
not: ehliyetinizi e-devlet üzerinden iptal etmediyseniz hiçbir şeye gerek yok. Kullanmaya devam edebilirsiniz. İptal ettiyseniz tüm bu işlemlerden önce nüfusa gidip bir sorun bakalım iptali geri alma ihtimalleri var mı diye.
Aile hekimi veriyorsa çok iyi. Büyük hastaneler çok uğraştırıyor çünküAile Hekimi vermiyor mu ?
Değişmiş mi kanun ?
Benim de miyopum varBir sikintiniz yoksa saglik ocagi veriyor. Ama mesela esimde kornea incelmesi var onu goz doktoruna yonlendirdi aile hekimi sonra olur verdi.
Verir,kaybettiğinizi söylersiniz..Aile hekimi veriyorsa çok iyi. Büyük hastaneler çok uğraştırıyor çünkü
Miyop sorun degil bnm de miyopum var. Aile hekimi harf okutup gozluk yada lensle olur yaziyor. Benim dedigim daha degisik hastaliklar.Benim de miyopum var
Aile hekimi veriyor o raporu. Hatta bende kaybetmiştim sonra buldum ama ehliyetim zaten eskiydi. Yenilemiş oldum. Ehliyetimi kimliğime de işlettim.Aile hekimi veriyorsa çok iyi. Büyük hastaneler çok uğraştırıyor çünkü
Ehliyeti kimliğe işletmek ne demek? Bir de parmak izi ve imza zorunlu mu? Mesela benim babaannem kimliğinde imza yok ama geçerli kimlik yaniAile hekimi veriyor o raporu. Hatta bende kaybetmiştim sonra buldum ama ehliyetim zaten eskiydi. Yenilemiş oldum. Ehliyetimi kimliğime de işlettim.
1 Ocakta zam geldi. Yıl sonuna kadar gelmez dahaEn son ne zaman zam geldi acaba bilgisi olan var mı? Zam gelmeden bu işi halletmek istiyorum ama bu aralar başka işlerim de var
Kimliğinize ehliyet bilgileriniz aktarılıyor. Tek kart hem ehliyet hem kimlik yerine geçiyor. Ve evet imza şartEhliyeti kimliğe işletmek ne demek? Bir de parmak izi ve imza zorunlu mu? Mesela benim babaannem kimliğinde imza yok ama geçerli kimlik yani
Evet ya yeni kimliklerle ehliyet birleşiyormus ama maliyeti nedir bilemedim ehliyet harcimi yatiyor kimlik harcimi acabaKimliğinize ehliyet bilgileriniz aktarılıyor. Tek kart hem ehliyet hem kimlik yerine geçiyor. Ve evet imza şart
Bi kaç kişiden duymuştum bende yeni çipli kimliklere işleniyo diye. Kimliğimede işletmek istiyorum dedim hemen orda bi cihaz vardı ona tuttu tamam dedi. Parmak izi verdim mi yeni hatırlamıyorum ama imza atmıştım. Parmak izi zaten sistemde vardı.Ehliyeti kimliğe işletmek ne demek? Bir de parmak izi ve imza zorunlu mu? Mesela benim babaannem kimliğinde imza yok ama geçerli kimlik yani
Ücretsizmiş.Evet ya yeni kimliklerle ehliyet birleşiyormus ama maliyeti nedir bilemedim ehliyet harcimi yatiyor kimlik harcimi acaba