Ehliyete Sınavına Hazırlananlar Ve Ehliyet Almayı Düşünenler

En Çok Korktuğum Ders ?

• İlk Yardım

OY: 0 0,0%
  • Trafik

OY: 6 22,2%
  • Motor

OY: 21 77,8%

• Ankete Katılan
    27
direksiyon sınavına girenler püf noktaları neler çok zoru soruyorlarm nelerden çok puan kırılıyor lütfen söyleyin c.tesi sınavım varve bizim kursun arabaları değişmiş ve ben yeni arabayla 2 tur atabildim napcam bilmiyorum ya

Ben saat 9.30 da arabadaydım ve umduğumdanda iyi geçti çok şükür rabbime dualarımı kabul etti :)
Sınavım bitti ve araçtan indiğimde kurs hocam beni tebrik etti Sanırım Geçtim Bilemiyorum Rabbimin izniyle :))
Sakın sakın panik yapmayın nasıl öğrendiysenz öyle devam edin allahım yar ve yardımcınız olsun :))

veeee direksiyon sınavımı başarıyla geçtim geçen arkadaşları tebrik ederim kalanlar üzülmesin 2 sefer mutlaka olacaktı

Allah kaza bela vermedn kullanırız inşallah kızlarrrrrrr:)

veeee direksiyon sınavımı başarıyla geçtim geçen arkadaşları tebrik ederim kalanlar üzülmesin 2 sefer mutlaka olacaktı

Allah kaza bela vermedn kullanırız inşallah kızlarrrrrrr:)

Tebrik ederimm :)) Bende geçmişim sınavı çok şükür ya rabbim kaza bela vermesin inşallah :))

hanimlar mrblar
bende ehliyet almak isitoyrum biraz korkuyorum galiba biraz zorlastirmislar
sizler nasil aldiniz kac saat araba surdunuz kac ayda aldiniz sinav nasil geciyor

slm kizlar..
Ehliyet alanlari kutluyorum. Kazasiz belasiz yolculuklar..

Zamaninda onemsemedim ama evlenip cocuk sahibi olunca ehliyet sartmis anladim. Sistem degisti, ehliyet almak zorlasti diye okuyorum ama onceki sistemden haberim olmadigi icin bi fikir de yurutemiyorum.

Size sorum, ehliyet kursu ne kadar suruyor?
Derslere devam sarti var mi ve direksiyon sinavini gecince trafige cikilabiliyor mu?..
Simdiden tesekkur ederim..

arkadaşım bende sendenim:) önceden ne gerek var artık toplu taşıma ile her yere gidilebiliyor derken, kış günü doğan bebişin ilk bir kaç kontrolünde taksi bulamayınca anladık ki bu araba çok elzem bir şeymiş..

o yüzden eşimle ikimiz de ehliyeti geciktirmiştik. bir de en güçlü argümanımız "aman alsak nolcak aktif olarak araba kullanmayınca unuturuz zaten"

keşke alsaymışız.. unutsak da birkaç direksiyon dersiyle yeniden halledilirmiş bence. sen konuya nisan ayında yazmışssın. bu süreçte başvurdun mu ehliyet kursuna naptın?

Haftaya sınav var ben hiç başlamadım .AÖF nedeniyle.onu anlattım sıra bu sınavda
1 hafta kaldı .inşallah başaririm. Çıkmış soruları çözücem bol bol.
Kızlar kaç net yapmak gerek sınavdan.

geçtin di mi sınavdan? dün açıklandı sonuçlar..
beni direksiyon sınavı stresi sardı, yusuf yusuf durumdayım :18:

Son düzenleme:

şimdi gördüm mesajını, kusura bakma..
son kayıt gününe iki gün kala hızlı bi şekilde karar verdim ve kursa kayıt oldum.
belgelerim de tam yetişmedi, kayıttan sonra tamamladım.

10 gün önce de sınava girdim. dün sonuçlar açıklandı işte..
gittiğim kursta direksiyon dersi süresi biraz az, eşimle çalışıyoruz.
ama o da full çalışıyor. akşam geç geliyor. haftasonu çalıştığımız 1 saat yani..
direksiyon sınavına da 10 gün kaldı.. olmazsa ikinci hakta geçicem artık. ne yapalım?...

senin durum nedir bilmiyorum ama fırsatın varsa hemen başvur derim.

hiç biliyor musun peki? kaç saat ders veriyor kurs?

Eşimle çalışıyorum arada.viteslerim durmam falan iyide arabayi kaldirirken zorlanıyorum. Kurs 5 gün boyunca 1 saat ders veriyor.. Bende çok heyecan yapan bi tipim umarım yapabilirim

Eşimle çalışıyorum arada.viteslerim durmam falan iyide arabayi kaldirirken zorlanıyorum. Kurs 5 gün boyunca 1 saat ders veriyor.. Bende çok heyecan yapan bi tipim umarım yapabilirim

seninki iyiymiş. biz alelacele kurs araştırdığımız için kayıtta 6 ders deyince,
yeter diye düşündük, kayıt yaptık. meğerse dersler yarım saatmiş, 6 ders dediği de 3 saat oluyor.

onun da 1,5 saatini kullandım. hemen sonra eşimle ilk kez trafiğe çıktığımda daha ikinci dakikada heyecandan kırmızıda duramayıp
önümdeki araca çarptım. oysaki hocayla çok rahatım. herneyse, o günden sonra eşimle boş alanlarda çalışıyoruz.
benim de dur kalklar sıkıntıydı. kısa mesafede sürekli dur kalk yaparak biraz törpülendi. paralel park zorladı epeyce,
ama onun da mantığını anladım, şimdi yapıyorum.

Ayy geçmiş olsun.iste bende bunları duyunca daha bi korkuyorum.aslinda eşlede çalışılmiyor. Mecburiyetten katlaniyoruz:))ayrıca ben daha parkın p sini bilmiyorum henüz. Bakalım nolucak

Evet canim basvurdum. Sinava girdim 94 aldim simdi direksiyon sinavini bekliyorum. Derslere gidiyorum yaklasik 40 dk dan 12 ders alcaz. 8i bitti 4 kaldi. Aktif trafikte kullanıyoruz bolca dur kalk yapma sansim oluyo o yuzden. Isik yanasiya arkadan dat dat yapiyorlar zaten:) Dersler bu pazar bitiyo. Insallah sinava kadar kavramayi unutmam:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy geçmiş olsun.iste bende bunları duyunca daha bi korkuyorum.aslinda eşlede çalışılmiyor. Mecburiyetten katlaniyoruz:))ayrıca ben daha parkın p sini bilmiyorum henüz. Bakalım nolucak
korkma canım. ben de ilk an şok yaşadım ama attım o hali üstümden..
kimler kimler araba kullanıyor; yarım yaşımdaki veletler, iki lafı bir araya getiremeyen koca göbekli aptal herifleeeer..
biz mi kullanamıcaz?! hıh!

bir de ben eşim yanımda diye öyle heyecan yaptım. ilk kez araba kullandığımı görecek diye

oo, sizin sistem çok daha iyiymiş..
bizim hoca da ilk andan itibaren akan trafikte öğretiyor.
ilk ders çok gerilmiştim, çünkü park halindeyken bile sürücü koltuğuna oturmuşluğum yoktur.
ama kolay alışıyor insan, stres yerini keyfe bıraktı.

Evet cok keyif alıyorum ben de. Ama bugun dengesizin biri hizla gelip resmen onumden makas atarak ikiye ayrilan yolda saga döndü. Şok oldum hic beklemiyordum serit degistirirken aynalarimi kontrol etmistim ama demekki o kadar hizli geliyordu ki gormedim. Hoca bile bagirdi kizdi buna bi ton, yani biz ne kadar dikkat etsek kurallara uygun kullansak da baskalarinin kuralsizligi yuzunden sıkıntı yasayabiliriz.. düz bölünmüş yolda giderken karsimdan atv denen motor bile çıktı yani.polisten kaciyormus megersem.. refleksle bastim frene ama korktum biraz yani bugun. Ne kadar dikkat edersem de trafikte bu dengesizler yuzunden kaza yaparsam diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

karsi yonden atv mi geliyordu???
Valla bu trafik cok ilginc. Bi buyugum, trafikte sadece kendi arabani kullanman yetmez; onundeki arkandaki yanlarindaki araclari da sen kullanmalisin der.
Hakikaten oyle.. Dikkattin surekli acik olmali, reflekslerin hizli olmali.. Sorumsuz ve bilincsiz suruculerin cezasini da kurallara uyanlar cekiyor malesef.
Rabbim kazalardan belalardan korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…