direksiyon sınavı geçti mi yoksa daha girecek misin?.. bende yıllarca çok korktum..bi cesaret iki ay evvel kayıt oldum..otomatik vites alıyorum ehliyeti mi..sınav bitti şu an işlemlerin hallolmasını bekliyorum..ilk dersten trafiğe çıktık biz..bayaa aktif yollarda kullandım..ne bileyim geçti gibi korkum kullanabilirim gibi geliyor artık..ehliyetim çıksın hocayla kendi arabamla birkaç saat daha özel ders alıcam..hep sınav istikametinde çalıştık biz..günlük kullandığım yollarda çalışıcam birazda..sıcağı sıcağına kullanmaya başlarsam başlarım..ara verirsem cesaretim kırılır gibi geliyor bana..
Ne kadar çok pratik yaparsanız o kadar çabuk alışırsınız.
Kazasız kullanın inşallah.
aynen bende sınavı geçtim şimdi sıra direksiyonda vuuv bende korkuyorum ama bizim 4 kez direksiyon dersimiz oldu bir hafta ara verdiler bu hafta yine başlıycak valla ben yanımda hocayal sürüp gidiyorum ama naptigimı bilmyorum stres ve heycandan yol güzergahını bıle ezberleyemedimmm :)))
ilk kez cnm dha önce direksiyona bile oturmadım yani ve kendime güvenmedim ben bu işi hayatta yapamam diyodum ama oluyo yaa kimler kimler sürüyo bizmi süremicez peehhh :))ilk defamı kullandınız peki
Onlardan biri benimAraba kullanmaktan korkan çok var, hatta nasil oluyorsa ehliyetini almis araba kulllanmayi bilmeyen(bu daha ilginc) , kullanmaya korkan da coook insan var. Bu nasil iş diye dusunmuyor degilim.
ilk kez cnm dha önce direksiyona bile oturmadım yani ve kendime güvenmedim ben bu işi hayatta yapamam diyodum ama oluyo yaa kimler kimler sürüyo bizmi süremicez peehhh :))
peki kullandığın araba eski modelmiydi ben maşallah dıyeyım kaldırmada hiç stop ettirmiyorum ama öğretende sorun vardır tam anlatamamıştır sna debriyaj gaz ilişkisini =)ben bikaç denedim olmadı ciddi anlamda olmadı ama arabayı bile kaldıramadım sonra bıraktım kursta öğrenirim diye yazıldım korku yine had safhada tabi bu hafta inş başlıycaz derslere bakalım ne yapıcam
ben bikaç denedim olmadı ciddi anlamda olmadı ama arabayı bile kaldıramadım sonra bıraktım kursta öğrenirim diye yazıldım korku yine had safhada tabi bu hafta inş başlıycaz derslere bakalım ne yapıcam
peki kullandığın araba eski modelmiydi ben maşallah dıyeyım kaldırmada hiç stop ettirmiyorum ama öğretende sorun vardır tam anlatamamıştır sna debriyaj gaz ilişkisini =)
daha derslere başlmadın sanırım..ilk ders öncesi bende çok heyecenlıydım nasıl yapıcam diye..ama kullanmaya başlyınca çokta zor değilmiş dedim..manuel olmayınca devriyaj vites falan uğraşmayınca gaz fren direksiyon kolay oluyor gerçekten..ilk dersine başla rahatlayacaksın emin ol..ilk defamı kullandınız peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?