Ehliyet

Araç sahibine ceza vermediler mi? Ehliyetsiz kişiye araç verdi diye.

şirket aracıydı kullandığım ve ben kullanmak zorundaydım aracı kısa bi süre
ve şansa o arada çevirmeye düştük
bilmiyorum başka cezayı

Son düzenleme:

Bıldgm kadaryla yenı cıkacak ehlıyetler degsms halıyle cıkacak Bu arada snavda zorladılar mı? ben grmedm eylulde grcem ama benm bazı ark kalms :S

Bıldgm kadaryla yenı cıkacak ehlıyetler degsms halıyle cıkacak Bu arada snavda zorladılar mı? ben grmedm eylulde grcem ama benm bazı ark kalms :S

2 Kere stop ettirdim rahatlattılar sakin ol biz yokuz dediler.88 le geçtim.
Ama sizinki zor olacak rampada dur kalk ve iki araba arasına park etme yaptırcaklar.

2 Kere stop ettirdim rahatlattılar sakin ol biz yokuz dediler.88 le geçtim.
Ama sizinki zor olacak rampada dur kalk ve iki araba arasına park etme yaptırcaklar.

Iste bu snavda stop ettırenı hemen ındrmsler arabadan bılmyrm braz abartı geldı sankı ...Hocasınada baglı bıraz 2 kez calıstm ben cok eglencelı geldı bakalm snavda nasl olcak :)

Bilgi verdiginiz için teşekkürler o zaman yukarıda verdigim bilgi doğru ehliyetin iptali söz konusu olamaz demiştim evrakları yenilemek yeterli.

hmm tamam canım ben öyle bilmiyodum ben direksiyon sınavının ertesi gün aldım zaten ehliyetimi :)

http://buyuktorbali.com/ehliyetini-almayanin-sertifikasi-iptal-olacak şunuda bi okuyun yinede canlar

Son düzenleme:
Ben 2005 te aldim ama ehliyetimi cikaramadim randevu alamadim iptal oldu hep ihmal ettik cok uzuluyorum simdi

Ben 2005 te aldim ama ehliyetimi cikaramadim randevu alamadim iptal oldu hep ihmal ettik cok uzuluyorum simdi
Geçtiğimiz temmuz ayında (sertifikası olup da ehliyetini almayanlar için süre doldu.her yerde,her haber kanalında ve sitesinde bangır bangır bağırdılar resmen duymadınız sanırım.şimdi en baştan başlayacaksınız.üşengeçliğinizin bedelini ödeyeceksiniz.

Bendr diyorum herkes 2014 de yenilenicek diyo milletin kafa kalmış 2 sene öncesinde

Allah sizi

bu konud
bu konuda eminsiniz dimi? ben ehliyet almaya hak kazandim ama hamileydim, dogumdu, cocuktu derken 2 yili gecti. kime sorduysam yeniden sinava girmek lazim dedi. trafik polisi bir tanidiga sordum o da ayni seyi soyledi. ayy sizin dediginiz gibiyse cok sevinirim bunaa :)

Yalnız bu konu 2 sene önce açıldı eskiden evet öyleydi şimdi simtem değişti artık böyle değildir yeniden sınava girmeniz gerek diye biliyorum artık ben de ve stajyer ehliyet dönemi başladı.
Arkadaş link eklemiş 2 sene içinde alinmayan ehliyet iptal olacak diye siz yinede sürücü kursunuza sorun yada Şoförler odasına.

Yalnız bu konu 2 sene önce açıldı eskiden evet öyleydi şimdi simtem değişti artık böyle değildir yeniden sınava girmeniz gerek diye biliyorum artık ben de ve stajyer ehliyet dönemi başladı.
aaa tarihe bakmadim yeni sandim tuuuhh sevinmistim bende :)

aaa tarihe bakmadim yeni sandim tuuuhh sevinmistim bende :)
Şimdi netten bir habere baktım ehliyeti alinmayanlara süre verilmiş eğer Mayıs 2013 te yada Mayıs 2013 ten önce yazıldıysaniz süresi 29 Mayıs 2015 te son.eğer Mayıs 2013 ten sonra yazildiysaniz 2 yıl dolmamissa alabilirsiniz galiba sureni hatırlıyor musun

ben gidip bi konusayim :) sevindim valla :) tesekkur ederim cvplarin icin :)

aaa 2015 diyosun :) gecti artik. ben rakamlari yanlis goruyorum bugun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…