How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ehliyet yenileme/gözlük

2014 yılında ehliyetimi aldim ehliyetimde gözlük ibaresi var şimdi yenileyecegim ehliyeti sağlık raporunu sağlık ocağı veriyormuş beni göze yollar mi? Yaşayan var mı? Şöyle ki trk izinli vaktimiz yarin ve cuma günü biz de işlerimizi bitirmek ehliyet yenilemeyi halletmek istiyoruz. Ondan size danışmak istedim gözlük yazıyor ise aile hekimi göz doktorundan belge isterse ona gore randevu arayacagim
Gözlüklü bir şekilde gidin, doktor muayenenizi yapar, muayenenizde sorun olduğunu düşünürse göze yollar ama muayeneniz normalse direk kendisi verir, asm yi arayarak cevap bulamazsınız bu soruya

2014 yılında ehliyetimi aldim ehliyetimde gözlük ibaresi var şimdi yenileyecegim ehliyeti sağlık raporunu sağlık ocağı veriyormuş beni göze yollar mi? Yaşayan var mı? Şöyle ki trk izinli vaktimiz yarin ve cuma günü biz de işlerimizi bitirmek ehliyet yenilemeyi halletmek istiyoruz. Ondan size danışmak istedim gözlük yazıyor ise aile hekimi göz doktorundan belge isterse ona gore randevu arayacagim
Eşimi göndermişti aile hekimi
Başka bir rahatsızlıktan ötürü
Göz içinde aynı şey olabilir mi bilmiyorum

Sağlık ocağını aradim randevum yarına oraya gelmeden özele gidip göze muayene olayım mi dedim,hayir doktor gerekli görürü ise sevk edecek kendi kafanızdan gitmeyin dedi bakalim
Doktor sizin mhrs kayıtlarınızdan gittiğiniz hastalıklarınızla ilgili tanılarınıza bakıyor örneğin ben ortapediye gitmiştim. Menüsküs şüpem vardı bunun için terkar ortapediye göndermem gerekebilir demişti. O yüzden başka bölümlerede sevk edebilir. Siz muaynenizi bekleyin

Doktor sizin mhrs kayıtlarınızdan gittiğiniz hastalıklarınızla ilgili tanılarınıza bakıyor örneğin ben ortapediye gitmiştim. Menüsküs şüpem vardı bunun için terkar ortapediye göndermem gerekebilir demişti. O yüzden başka bölümlerede sevk edebilir. Siz muaynenizi bekleyin
Gittim bu sabah kendisi muayene etti verdi raporu tesekkur ederim;)

Eşimi göndermişti aile hekimi
Başka bir rahatsızlıktan ötürü
Göz içinde aynı şey olabilir mi bilmiyorum
Merhaba, beni de nöroloji ve göze gönderdi bugün. Aile hekimliği. Eşiniz nasıl kolayca haldebildi mi? Birde illaki devlet hastanesinde mi muayene olmak gerekiyor. Özel hastanelerde olunabilir mi.

Merhaba, beni de nöroloji ve göze gönderdi bugün. Aile hekimliği. Eşiniz nasıl kolayca haldebildi mi? Birde illaki devlet hastanesinde mi muayene olmak gerekiyor. Özel hastanelerde olunabilir mi.
Özel hastane hakkında bilgim yok. Aile hekimine sorabilirsiniz.
Eşim kolayca halletti. Sadece kronik rahatsızlığı göründüğü için dahiliyeye yönlendirilmişti. Zaten muayene olunca direk verdiler raporu.

Merhaba arkadaşlar bugün aile hekimliği ehliyet için rapor verdi. göz ve nöroloji gönderdi. daha önce sistemde çıkan hastalığı göre yöneldiriyormuş😞 vertigodan nöroloji gönderdi.
Bu durumu yaşayanların bilgi verirse çok sevinicem. Özel hastanelerde muayene olunurmu. geçerli olur mu arkadaşlar...

Back