How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ehliyet yenileme/gözlük

sibelizim

Kağanin annesi
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
2.987
2.928
398
2014 yılında ehliyetimi aldim ehliyetimde gözlük ibaresi var şimdi yenileyecegim ehliyeti sağlık raporunu sağlık ocağı veriyormuş beni göze yollar mi? Yaşayan var mı? Şöyle ki trk izinli vaktimiz yarin ve cuma günü biz de işlerimizi bitirmek ehliyet yenilemeyi halletmek istiyoruz. Ondan size danışmak istedim gözlük yazıyor ise aile hekimi göz doktorundan belge isterse ona gore randevu arayacagim
Guncelleme:aile hekimine gittik sizlerin söylediği gibi öncesinde e devletten form doldurduk,kalbimi ciğerimi dinledi ,düz bir yürüttü. Ellerimi kollarımı kaldırıp indirmedi istedi,harfleri okuttu,renk körlüğü icin olan sayıları sordu, lens gozlük ile kullanabilir diyip onay verdi

Son düzenleme:
2014 yılında ehliyetimi aldim ehliyetimde gözlük ibaresi var şimdi yenileyecegim ehliyeti sağlık raporunu sağlık ocağı veriyormuş beni göze yollar mi? Yaşayan var mı? Şöyle ki trk izinli vaktimiz yarin ve cuma günü biz de işlerimizi bitirmek ehliyet yenilemeyi halletmek istiyoruz. Ondan size danışmak istedim gözlük yazıyor ise aile hekimi göz doktorundan belge isterse ona gore randevu arayacagim
Ehliyet yenilemeden kastınız? Kimlik kartını değiştirmek mi?

Gozluk kullanmıyorum ona ragmen goz ve ruh sagligi bolumunden rapor istedi isleri iyice yokusa suruyorlar Allah yardımcımız olsun.

Gözlüklü kullanımdan gozluksuze çevirecekseniz , evet göz doktorunun onayı isteniyor. Benim de gozlukluydu ama çizdirdım, gozluksuz almak istiyorum dedim ve goz doktorundan onay istediler.

Gözlüklü kullanımdan gozluksuze çevirecekseniz , evet göz doktorunun onayı isteniyor. Benim de gozlukluydu ama çizdirdım, gozluksuz almak istiyorum dedim ve goz doktorundan onay istediler.
Yok ben gözlüksüze geçirmeyeceğim,yani soyle diyim gözlüğüm var (dinlendirici)ehliyetimde gözlüklü yazıyor şimdi yeniden göz den belge istiyor mu bunu merak ediyorum.

Eşim gözlük kullanıyor. 1 ay önce ehliyeti yeniledi. Akşam sağlık ocağından nüfus müdürlüğünden randevu aldı. İnternet bankacılığından ödemesini yaptı. Sağlık ocağında aile hekimine gitmeden e devlette doldurmanız gereken form var. Onu doldurdu.Formun çıktısı ve 1 foto ile randevu saatinde aile hekimine gitti. Aile hekimine orada harfler okutuldu. Ayrı bir yere sevk etmedi.Form imzalandı. Öğleden sonrada nüfus müdürlüğünde halloldu iş. Yani 1 günde herşeyi halledildi. Tabi nüfus müdürlüğü içinde biyometrik foto olmalı. Bir de biz bir akşam önce randevu aldığımızda şansımıza hem sağlık ocağı hem nüfus müdürlüğü randevularında boşluk vardı. Göz için ayrı bir sevk faln olmadı.

2016 öncesi alınan ehliyetler bu yıl sonuna kadar değişmeliymiş. Fotoğrafım gözlüklü degil ama kartta gözlük yazıyor da ondan sordum
Gözlüklü yazıyorsa aile hekimi göz doktoruna gönderir sizi. Ama bazıları göndermeyebiliyor da. Gitmeden e devletten kişisel sağlık formunu doldurup gidin

Bende yenileme için sağlık ocağı gittim.gözlüklü değilim ama teşhislerde 0.5 miyop tanım olduğu için direk göz polk yolladı devlet hast göz polk sağlık raporu için kayıt açtırırkende para ödüyorsunuz bilginiz olsun! Göz doktoru gözlükle ehliyet alır raporu çıkardı:(

Eşim gözlük kullanıyor. 1 ay önce ehliyeti yeniledi. Akşam sağlık ocağından nüfus müdürlüğünden randevu aldı. İnternet bankacılığından ödemesini yaptı. Sağlık ocağında aile hekimine gitmeden e devlette doldurmanız gereken form var. Onu doldurdu.Formun çıktısı ve 1 foto ile randevu saatinde aile hekimine gitti. Aile hekimine orada harfler okutuldu. Ayrı bir yere sevk etmedi.Form imzalandı. Öğleden sonrada nüfus müdürlüğünde halloldu iş. Yani 1 günde herşeyi halledildi. Tabi nüfus müdürlüğü içinde biyometrik foto olmalı. Bir de biz bir akşam önce randevu aldığımızda şansımıza hem sağlık ocağı hem nüfus müdürlüğü randevularında boşluk vardı. Göz için ayrı bir sevk faln olmadı.
Cok detayli ve harika anlatmışsınız cok tesekkur ederim e🥰

Göz muaynesine yolluyor sizi 2015 de aldım ehliyetimi bir kaç ay önce yenilettim ve gözlük kullanıyorum.

Göz muaynesine yolluyor sizi 2015 de aldım ehliyetimi bir kaç ay önce yenilettim ve gözlük kullanıyorum.
Sağlık ocağını aradim randevum yarına oraya gelmeden özele gidip göze muayene olayım mi dedim,hayir doktor gerekli görürü ise sevk edecek kendi kafanızdan gitmeyin dedi bakalim

Beni yollamıştı aile hekimi gö, doktoruna maalesef

Sağlık ocağına gitmiştim bende ehliyetimi yükseltmek için göz ibaresi yoktu ama yükselteceğim dönemde gözlük kullanmaya başlamıştım aile hekimi gözlük ibaresini yapmıştı

Kaybettiğim için yenilemiştim. Bende de gözlük yazıyo. Doktor ayrıca lens yazıyım dedi. Akşamları görmede sorun yaşıyorum arada o yüzden kullanıyorum. Bi de ben edevletten sağlık raporu soldurmuştum. Doktor onu onaylamıştı değişmişti prosedür.

Back