Dikkatli davranıp korkunuzun üstüne gitmeniz lazım.Sözde çocuklarımı alıp gezecektim dört ay oldu ehliyeti alalı hevesım gıttı o kadar uğraştım kazanmak ıcın stres oldum. Sonra yüzme kurşuna götürdüm kızımı çok uzak değil 2 km uzakta ama trafık olan yerler.. Neyse bı korktum kalabalık trafikte sonra hevesım gıttı... Kaza gecırcem korkusu vs... Ne yapmam lazım arkadaşlar sürüyo imreniyorum ya.
Keşke yaDikkatli davranıp korkunuzun üstüne gitmeniz lazım.
Zamanla alışacaksın ilk zamanlar hep böyle olur sürekli araba sürSözde çocuklarımı alıp gezecektim dört ay oldu ehliyeti alalı hevesım gıttı o kadar uğraştım kazanmak ıcın stres oldum. Sonra yüzme kurşuna götürdüm kızımı çok uzak değil 2 km uzakta ama trafık olan yerler.. Neyse bı korktum kalabalık trafikte sonra hevesım gıttı... Kaza gecırcem korkusu vs... Ne yapmam lazım arkadaşlar sürüyo imreniyorum ya.
Şu an nasılsınKullanmazsan bu korkun artar. Araba kullandikca gelisen bir sey.Dikkatli ol ve yavas yavas her gun 10 dakika bile surden cok sey degisiyor inan ben de cok korkardim.ama zamanla atarsin.
Sonuç olarak kaza yaptın mı? Hayır. Demek ki dikkatli sürünce kaza olmuyormuş.Sözde çocuklarımı alıp gezecektim dört ay oldu ehliyeti alalı hevesım gıttı o kadar uğraştım kazanmak ıcın stres oldum. Sonra yüzme kurşuna götürdüm kızımı çok uzak değil 2 km uzakta ama trafık olan yerler.. Neyse bı korktum kalabalık trafikte sonra hevesım gıttı... Kaza gecırcem korkusu vs... Ne yapmam lazım arkadaşlar sürüyo imreniyorum ya.
Sabah kimseler yollarda yokken çıkacaksınız,önce mahallede kısa turlar sonra giderek uzatacaksiniz mesafeyi.Direkt 2 km gitmek olarak düşününce gözünüz korkabilir ama sabah erkenden kimse yokken önce mahalle sokak, sonra cadde turları atarsanız yenersiniz korkunuzu.Sözde çocuklarımı alıp gezecektim dört ay oldu ehliyeti alalı hevesım gıttı o kadar uğraştım kazanmak ıcın stres oldum. Sonra yüzme kurşuna götürdüm kızımı çok uzak değil 2 km uzakta ama trafık olan yerler.. Neyse bı korktum kalabalık trafikte sonra hevesım gıttı... Kaza gecırcem korkusu vs... Ne yapmam lazım arkadaşlar sürüyo imreniyorum ya.
Sözde çocuklarımı alıp gezecektim dört ay oldu ehliyeti alalı hevesım gıttı o kadar uğraştım kazanmak ıcın stres oldum. Sonra yüzme kurşuna götürdüm kızımı çok uzak değil 2 km uzakta ama trafık olan yerler.. Neyse bı korktum kalabalık trafikte sonra hevesım gıttı... Kaza gecırcem korkusu vs... Ne yapmam lazım arkadaşlar sürüyo imreniyorum ya.
ben böyleydim 4.hakkımda aldım ehliyeti. sonra trafige ciktim sanki tüm arabalar canavarmış gibi üstüme üstüme geliyorlar gibi hissediyordum. arabayı sırtımda götürüyorum gibi geliyordu. pazar sabahları yollar boşken sürdüm, boş yollarda sakin yollarda dönüşler yaptım sonra ya bismillah diyip yavas yavas trafige ciktim. zaten yavas sürünce öyle cok tehlikeli bisey olmuyor senin acemi oldugun anlasiliyor. çok seritli yollarda sağdan git cok korkarsan trafikte yak dörtlünü cek sağa. youtube'dan videolar izle. mutlaka hergün trafige cikman lazim 10 dakika bile olsa baska türlü oturmuyor 2 gün bile ara verince sil bastan oluyorsun ama 20 30 gidisten sonra resmen otomatiklesiyorsun sen bile şasıracaksın.:)) ben ilk tek basıma trafige çıktığımda arabamla kuaförr gidip bakim yaptirmistim, sen de ilk böyle keyifli bir yere ama yakin yere git motivasyonun olur:) güvenli sürüşler:))Sözde çocuklarımı alıp gezecektim dört ay oldu ehliyeti alalı hevesım gıttı o kadar uğraştım kazanmak ıcın stres oldum. Sonra yüzme kurşuna götürdüm kızımı çok uzak değil 2 km uzakta ama trafık olan yerler.. Neyse bı korktum kalabalık trafikte sonra hevesım gıttı... Kaza gecırcem korkusu vs... Ne yapmam lazım arkadaşlar sürüyo imreniyorum ya.
Debriyaj sandığınız kadar da zor değil inanın birçok insan yapabiliyorsa siz de yaparsınız sadece biraz pratikAyy ben de yıllardır sizin gibiyim ,ehliyet cüzdanın bir köşesinde duruyor.Evde kardeşimin arabası var kızıyorlar bana cesaretin yok diye ama ya birşey olursa diye korkudan ve debriyaj ile geçmişim kavgalı olduğundan cesaretim yok..Şimdi eski de olsa sehir içinde pratik yapayım diye ucuz bir araba bakıyorum otomatik ama..Bakalım olursa ben de yenecegim korkumu..Herkesin yaptığı birşey ben neden yapamadım diye kendime de kızıyorum çok.
Şuan motorlu kurye sayıları daha çok arttı her yerden çıkıyorlar şehir merkezinde özellikle kural tanımayan bir sürü motorlu kurye var Allah onları da bizi de onlardan korusun.Ben de aynı şekildeyim, üstelik iyi kötü kullanırken şapşal bi kurye ışıklarda dururken bana arkadan çarptı diye bıraktım ve üstünden 2-3 yıl geçti hiç kullanmadımşu an sıfır gibiyim ve çok korkuyorum ama artık çocuğun var onu eve hapsedemem. Biraz daha büyüyünce özel ders alacağım. Çevremdeki herkes de özel derslerden sonra tam anlamıyla rahat şekilde araba kullanmaya başladılar.
Kullandıkça gelistirebilirsin bende çok korkuyordum alalı da çok zaman olmustu bir sokak diğer sokak diğer cadde derken gelişiyor . Ben alalı yıllar oldu o zamanki eğitime eğitim denemez. Ama üzerine gittim ve yaptım. Şimdi zaten ehliyeti zor veriyorlar tam trafiğe çıkacak kıvama geliyorsun yoksa alamazdin. Sakın ha pes etme.Sözde çocuklarımı alıp gezecektim dört ay oldu ehliyeti alalı hevesım gıttı o kadar uğraştım kazanmak ıcın stres oldum. Sonra yüzme kurşuna götürdüm kızımı çok uzak değil 2 km uzakta ama trafık olan yerler.. Neyse bı korktum kalabalık trafikte sonra hevesım gıttı... Kaza gecırcem korkusu vs... Ne yapmam lazım arkadaşlar sürüyo imreniyorum ya.