Ehliyet sinavi bi bakin arkadaslar ya?

LargeGemini

Ponçiğin Annesi
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2015
2.980
4.988
Kizlar ehliyet icin kayit oldum subatta sinava girecegim daha hic calisamadim son zamanlarda sinava giren varmi?

Nasil gecti zormu sorular acaba birde ilkinde gecebildiniz mi ?

Kizim küçük o yuzden cok calisamamktan ve sinav basarisiz olur die korkuyorum...

Fikirlerinize ve bu konuda tecrubelerinize ihtiyacim var....

Yazılı sınavsa bahsettiğiniz eskiden de kolaydı şimdi de kolay. Zor olması mümkün değil zaten çünkü sorulacak sorular belli. Döndürüp dolaştırıp aynı soruları soruyorlar.

Evet canim yazili sinav evet arabamiz yok ama ehliyet mutlaka sart ileride daha sikinti olmadan almak istiyorum

Canım hiç korkma kurşun verdiği kitabı bir kere anlayarak güzelce oku önceden çıkmış sorularıda çözersen yapamayacağın birşey değil . Ben bir kere okumuştum ve 80 küsür doksanlarla geçmiştim.

Verilen kitaba çalışın ama sadece sorularını çözün. Ayrıca geçmiş yılların sorularını çözün hatta ezberleyin diyebilirim. Çünkü hakikaten ayni soruları evirip çevirip soruyorlar. Sakın olun geçersiniz, ben bir ay once aldım ehliyetimi çok şükür. Toplasak 2 saat ancak çalışmışımdır yazılı sınava.. Sadece çıkmış sorulari çözmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…