- 1 Kasım 2014
- 342
- 49
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sınav yerine gidince kurs hocalarınızı görürsünüz zaten sırası geleni çağırıyorlarmerhabalar herkese,ehliyet sınavına saat kaçta ve hangi plakalı araçla girecegimizi kim belirliyor acaba kursdakiler mi yoksa milli eğitim mi kesin bilgisi olan varsa eger bilgi verebilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sana mesaj geliyosa bize niye sordugunu anlamadim. Zaten biliyosun?Hayır bana mesela sinavdan bir gun önce kurstan mesaj geliyor şu plakali aracla şu saat şu sirada gireceksiniz diye
farkindaysaniz bn bunu kimin belirledigini soruyorum milli egitim mi belirliyor dedim yoksa kurs mu zaten mesaj geldigini bende biliyorum
Sınava gireceğiniz aracı ve sınav saatinizi kurs belirler açık ve net.farkindaysaniz bn bunu kimin belirledigini soruyorum milli egitim mi belirliyor dedim yoksa kurs mu zaten mesaj geldigini bende biliyorum
merhabalar herkese,ehliyet sınavına saat kaçta ve hangi plakalı araçla girecegimizi kim belirliyor acaba kursdakiler mi yoksa milli eğitim mi kesin bilgisi olan varsa eger bilgi verebilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler.