ehliyet hakkında acil bilgi lütfen!

karpuzum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
342
49
32
merhabalar herkese,ehliyet sınavına saat kaçta ve hangi plakalı araçla girecegimizi kim belirliyor acaba kursdakiler mi yoksa milli eğitim mi kesin bilgisi olan varsa eger bilgi verebilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler.

biz çalıştığımız arabayla girmiştik
saat değil de sıra numaramızı söylediler ona göre gittik

merhabalar herkese,ehliyet sınavına saat kaçta ve hangi plakalı araçla girecegimizi kim belirliyor acaba kursdakiler mi yoksa milli eğitim mi kesin bilgisi olan varsa eger bilgi verebilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Sınav yerine gidince kurs hocalarınızı görürsünüz zaten sırası geleni çağırıyorlar :KK66:

Hayır bana mesela sinavdan bir gun önce kurstan mesaj geliyor şu plakali aracla şu saat şu sirada gireceksiniz diye

Ben kurs gordugum arabayla girmistim ve hocam da yanimdaydi. Ama kursa gitmemisseniz mesaj gelir hangi arabyla gireceginize dair..

farkindaysaniz bn bunu kimin belirledigini soruyorum milli egitim mi belirliyor dedim yoksa kurs mu zaten mesaj geldigini bende biliyorum

Hayır siz yanlış anladiniz lafım size degildi k.bakmayin diger arkadas demis ya sana mesaj geliyor neyini soruyorsun diye

Kurs belirleyip milli eğitime bildiriyor sinav saati sana verdikleri sinav giriş kagidinda yazar

Milli eğitim her kursa 2 hoca veriyor bildigim kadarıyla. Araba kursun arabası onu da kurs belirliyor.

Merhaba, ben de bu yıl aldım ehliyetimi.
Öncelikle bir sürücü kursuna kayıt yaptırıyorsunuz, sanırım yılda altı kere falan sınav oluyorlar. Direksiyon dersleri ve teorik dersler oluyor( ben teorik derslere katılmamıştım, evde kendim çalışmıştım)
Sürücü kursu size haber veriyor, sınava yakın. Sınav giriş belgesini onlar veriyor. (Belgenin üzerinde sınav yeri, saati yazıyor.) Önce teorik sınav yapılıyor, merak etmeyin çok kolay. Teorik sınavı geçtiğiniz taktirde direksiyon sınavına girmeye hak kazanıyorsunuz.
Sınav günü geldiğinde 15 dk önce orada olmanız gerekiyor. Sınav da eğer fazla hata yapmazsanız 30 dk sürüyor.

hepinize teşekkür ederim zaten bende teorigi gectim de direksiyonda takılıyorum biraz en ufak hatada bile indiriyorlar hemen üçüncü girişim olacakda o yuzden istedigim araçta sınava girebilme imkanim var mi acaba diye merak ettim

X