ehliyet hakkında acil bilgi lütfen!

hepinize teşekkür ederim zaten bende teorigi gectim de direksiyonda takılıyorum biraz en ufak hatada bile indiriyorlar hemen üçüncü girişim olacakda o yuzden istedigim araçta sınava girebilme imkanim var mi acaba diye merak ettim
Milli eğitime sınav randevunuz verilmeden önce kursa rica ederseniz yapabilirler

hocaya bir kere sordum istedigimiz araçta girebilirmiyiz sınava diye yok dedi bende o yüzden milli egitim belirliyor sanmıştım

ders aldığım araba ile girdim ben genelde de öyle olur çunki plaka saat ve adın eşleşmek zorunda

Tamam çok teşekkürler malesef bizde öyle olmuyor zaten ders aldigim arabada hergün aynı olmuyorda yinede arabanin birinde hic kullanamıyorum sanki onun debraj ayarı daha hassas gibi

randevu sistemiyle sınav yapılıyor,, size bir saat veriliyor.. Kurstaki hocanızı arayın, vakit gecmediyse bilgi alırsınız

Kurs belirliyor diye biliyorum.
Yada rasgele de seçiyor olabilirler.
Genelde eğitim aldığın araçla giriyorsun sınava..

Arkadaslar ben 13 subat 2016'da sınavım var cokmu zor bana yardımcı olun daha 1.5 ay var cok stres yaptm internette sorular cozuyorum en fazla en fazla butun testlerden 10 yanlsım cıkıyor bide direksiyon nasıl girenler yardımcı olursa cok sevinirim simdiden teskurler

Arkadaslar ben 13 subat 2016'da sınavım var cokmu zor bana yardımcı olun daha 1.5 ay var cok stres yaptm internette sorular cozuyorum en fazla en fazla butun testlerden 10 yanlsım cıkıyor bide direksiyon nasıl girenler yardımcı olursa cok sevinirim simdiden teskurler
Yarısından çoğu bildiğin şeyler zaten yarısını kafadan yaparsın trafik ve çevre bilgisine iyi çalış derslere mutlaka git. Hepi topu 50 soru 35ini yaptınmı tamamdır yanlış doģruyuda götürmüyor :KK66:

Ya zaten 7 subat derslerim var.gidicem benlik sıkıntı yokta cok korkuyorum kalanlari duydukca stajyerlikte umrumda degil zaten ama cok zorlasıcaklar diyorlar:KK12:

Ya zaten 7 subat derslerim var.gidicem benlik sıkıntı yokta cok korkuyorum kalanlari duydukca stajyerlikte umrumda degil zaten ama cok zorlasıcaklar diyorlar:KK12:
Sallıyorlar hiç bişeyi yok stajerliğin normal ehliyetten bi farkı yok bizim millet büyütleyi sever

Aynn ole onu hicc umursamıyorum ama sınavlardan cok korkuyorum hayatta tek hedefim onuda esimin sayesinde insallah alrım ☺

merhabalar herkese,ehliyet sınavına saat kaçta ve hangi plakalı araçla girecegimizi kim belirliyor acaba kursdakiler mi yoksa milli eğitim mi kesin bilgisi olan varsa eger bilgi verebilirseniz cok sevinirim şimdiden teşekkürler.
Kurstakiler sinav yeri ve saatini soyluyorlar zaten bir de hocanin numarasini al gidince ararsin. Ben oyle yapmistim

İstediğin araç değil de canım ders aldığın araçla sınava girmen gerekiyor. Benim hocam ders aldığınız araçtan farklı bir araçla girip kalırsanız itiraz etme hakkınız olur demişti.
Bir de neden hep farklı araçla ders aliyormussunuz bence kursunuz çok ciddiyetsiz bu konuda. En iyi şoförler bile araba degistirdiginde bir süre bocalar ve bunu direksiyon hocalarının hepsi bilir. Hep aynı arabayla ders alıp sınava da onunla girmeniz gerekir.

X