ehliyet hakkında acil bilgi lütfen!

Arkadaslar ben 13 subat 2016'da sınavım var cokmu zor bana yardımcı olun daha 1.5 ay var cok stres yaptm internette sorular cozuyorum en fazla en fazla butun testlerden 10 yanlsım cıkıyor bide direksiyon nasıl girenler yardımcı olursa cok sevinirim simdiden teskurler
Boşuna stres yapma hiç.
Ben derse 1 kere gittim sonrasında gitmedim. Baktım hoca verilen kitabın aynısını cümlesi cümlesine anlatıyor. Dedim kendimde çalışırım boşuna zaman kaybı yani. Hoş yine çalışmadım :)
İş yerinde boş vakitlerimde sürekli internetten çıkmış soruları çözdüm. Ama mutlaka geçmiş sınav sorularını çöz.
Yanlışın çıktığında aç internetten bak doğrusu neymiş diye.
Ben 96 almıştım sınavdan bu şekilde. Kolay zaten sorular.
Çalışılmış oluyor zaten.

Direksiyon sınavı ise tamamen rahatlık istiyor. Stres yaptığın an yanlış yapıyorsun. Tek bir stop ettirmende affetmiyor çoğu komisyon. Ben ilk sınavda stop ettirdiğim için kaldıım. Hemde tüm parkurları tamamlamıştım hemen hemen.
Geri park yapıp tam yola çıkıcakken stop ettirdim arabayı. İndirdiler arabadan :KK70:
Yani olabildiğin kadar heyecansız ve stressiz olmaya çalışmanı tavsiye ederim.

Ayy cokkk saol arkadsm ya valla cok guzel moral verdin insallah ya zaten kitabı bitirdim cıkms soraları artık cozmekten sadece 2 yanlsım oluyor insallah alırım direksiyondan cok korkuyorum

bize diyorlarki arabaların hepsi aynı marka değişik değil diyorlar ama bana göre hiç öyle değil bir tanesi çok farklı geliyor ve artık en ufak hatada bile indiriyorlar ben mesela 3.de de kaldım çok stres yapıyorum sınav anında bu son hakkım umarım bu sefer geçerim...Yazılı sınavdan hiç korkmayın genelde herkes geçiyor onu üstelik hep yüksek notlarla

Cnm zaten bnde sınavdan korkmuyorumda direksiyondan hic pratigim yoktur bide ben cok stres yapan heyecandan dizleri kırılan birisiyim ondan korkuyorum yapmamaya calscam insalah alırım bu benim hepsi ilk deneyimim

aynen işte bende senin gibiyim arabada daha önce hiç kullanmadım ilk defa direksiyona kursda oturdum normalde hocalarla gayet iyi sürüyorum allaha şükür ama sınav anında işte ne oluyorsa çok heycan yapıyorum elim ayagım nasıl titriyor

Ayyy cok heycanLıyim suan bile diyorum.rabbimin izniyle alsamda rahatlasam insallah heyecan yapmam bu arada sınavdan sonra direksiyon egitimi bide sınavı ne zmn

kesinlikle heycan yapma ben hep o yüzden kaybediyorum bildiklerimi yapamaz oluyorum bizimki yazılı sınavdan 1 ay sonra gibi flan başlamıştı direksiyon eğitimimz oda üç hafta sürüyordu sonrasında da sınav zaten size mesaj yoluyla falan haber verirler kursdan kursa değişiyor olabilir

Bizim bölgemizde direksiyon sınavı 9-10 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek.

EDIT: Pardon yazdıktan sonra farkettim, arkadaş yazılı sınavına daha girmemiş..

X