Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

soruları okudumda hep eski sorular yada biraz değiştirilmişi offf çok stres yapmıştım yüzüm sivilce dolmuştu ama değdi hiç kursa gitmeden bileğimin hakkıyla geçtim çok şükür. pazar günü direksiyon dersinede gitmiştim ondada gayet başarılıydım hayırlısıyla kazasız belasız inşallah elimize alacağız ehliyetimizi

sevocan dıreksıyon basladımıda sınavı gecemedn baslamıyo dıe bılıyorum ben aha bakamadım bide cvpları hatıralmıyom cok

cnm pazar hemen başlattılar bazı kurslardada normal derslerle birlikte başlatıyorlarmış. ben sınavdaki hocadan izin alıp boş kağıda sınav sonunda cevapları yazmıştım

hadi hayırlı olsun sevocan tebrik ederim bacıııııımmmmm:roflol:
ya tahminen verdiğim cevaplara bakılırsa geçiyor gibi görünüyorum
az çok verceğim cevaplar bellidir zaten onlara göre yeniden çözdüm
çok bi sorun yok ama neolur bilinmez belki sınav stresi soruları yanlıi cevapladıysam ya da kaydırma olduysa bilemem ama
dedğim gibi galiba geçecek gibi görünüyorum
ya kızlar hepimiz geçelim inşallah emek verildi netice de

sağolun kızlar inş herkes geçer. ben zaten cevaplara en sonda bakamadım ellerim titremeye başladı müdürümüz geldi o baktı hadi gözün aydın dedi ben başladım ağlamaya hemen annemi aradım ardından eşimi eşimide kandırdım trafikten kaldım dedim oda canın sağolsun geçersin dedi sonra şaka dedimm

kızlar biz direksiyon dersine normal derslerle beraber başladık
O dersler sınav sonucuna bağlı değil bildiğim kadarıyla
ondan da geçseydik hayırlısıyla

Kızlar Selam.
ßende ehliyet almak istiyorum .
Kısmetse bende başlayacağım .
Ama hiç bi konuda bilgim yok .
ßana biraz bilgi veririmisiniz neler yapılıyo,ne oluyo .

seyhn sana kurstan evrak verecekler sağlık raporu resim vs isteyecekler o evrakları hazırlayıp kursa görüeceksin. daha sonra dersler başlayacak ben derslerin hiç birine girmedim internetten geçmiş dönem sorularını indirdim onlara ve kursta verilen kitapa çalıştım. evde çalışammadım bebeğim var iştede ne kadar fırsat olursa çalıştım ama korkma ben motordan çok korkuyordum ama hiçde korkulacak gibi değilmiş inşallah sende alırsın ehliyetini

kızlar tebrik ederim sizi
genel olarak herkes geçmiş sanırım
darısı başıma bende bi başlasaydım kursa:kedi:

Kızlar Selam.
ßende ehliyet almak istiyorum .
Kısmetse bende başlayacağım .
Ama hiç bi konuda bilgim yok .
ßana biraz bilgi veririmisiniz neler yapılıyo,ne oluyo .

İstanbulun neresinde oturuyorsun canım
Kursa mümkün olduğunca derslerine katıl
Kitaptan okunup ezberlenecek şeyler değil eğer aktif olarak araba kullanacaksan bilmen gereken çok önemli şeyle var canım
Bana göre benim fikrim bu
Herşeyi çok iyi öğrenmeye çalış ki iyi bir sürücü ol
İnşallah:Saruboceq:
Geriye kalan geçmen için bol bol test çöz geçmiş dönemin bütün sorularını bastır ve sürekli test çöz
Sorulara aşinalığın artıyor
O kadar zor değil aslında gözün korkmasın
canıma.s.

slm kızlar ben de ehliyet alacağım insallah.gecen hafta kayıt oldum sürücü kursuna.ders çalışmayada başladım.bir yandan da eşimle direksiyon derslerine başladık.şuan için iyi gidiyor sayılır.hayırlısı bakalım.konulara çalıştıktan sonra onlıne sorular çözüyorum.umarım alırım ehliyeti.sızlerede şimdıden hayırlı olsun.darısı bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…