Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

kızlar hepimize hayırlı olsun
inşaallah direksiyon sınavını da hayırlısıyla atlatırız
hepimize kolay gelsin:)

herkesi tebrik ediyorum.umarım direksiyon sınavınıda başarıyla geçeriz.yolların bizim gibi şöföre çoook ihtiyacı var.

Sıra bana gelmiş :lepi: en korktuğum ilkyardımdı.Onu da geçmişim

İlkyardım 87

Trafik 82

Motor 88 Oh beee içim rahatladı.Sırada direksiyon var kızlar

Hadi bakalım.Umarım hepimiz onu da atlatırız

Hepinizi tebrik ediyorum :teytey::teytey::teytey:

canım hepimiz motordan korkuyoduk ama en basiti motor oldu
belli şeyleri öğrenirsen rahatlıkla geçersin
ben sadece motor derslerine katıldım onun dışında hiç kursa da gitmedim
evde geçmiş dönemlerden sorular çözdüm
ki kayınvalidem in ayağı yandı gelen giden den vakit bile olmadı doğrusu
ama merak etme hiç zannedildiği kadar zor değil bu sınav
başarılar:)

ilgine çok tşk ederim. bende kursa gitmeyeceğim senin gibi eski soruları vs çöszüyorum trafik ten daha derslere hiç çalışmadan 76 alıyorum ilk yardım yine öyle ama motor beni mahvelti yok enjeksiyon yok karbüratör :

gerekirse motor derslerine netten de bakabilirsin canım yine burdan nonis arkadaşımız tavsiye etmişti sağolsun
aydın sarı sürücü kursunun sitesine bir bak
son bir gün kala haberim olmuştu ama çok faydalandığımı söyleyebilirm
hem de online sınavlar var çok daha keyifli ordan çözmek
kolay gelsin canım:)

Son düzenleme:
Arkadaşım ben önce okudum sonra okuduklarımı,burdan bir arkadaşın tavsiyesiyle

zirve sürücü kursu'nun videolarını izleyerek pekiştirdim.

Sen de motoru ordan mutlaka dinle çalışp dinle ki sağlam olsun.

bende 3 temmuz da sınava gircem inş. motordan korkuyorum sadece zaten araba kullanıyorum bir ehliyetim yok oda olur inş. hepimizin allah yardımcısı olsun

dün aldım ehliyetimi kıslar...rahat rahat aktım trafige...
sadece çıkan sorulara çalışın çünkü bu sorular paket halde hersınavda bi paket açılıyo..

merhaba bayanlar ben de 3 temmuzda sınava girmek için başvurcam ama 1 aylık eğitim varmış. bu eğitime devamsızlık yapmadan gitmek gerekiyomu? kitap alıp çalışsak olmazmı?

merhaba arkadaşlar,son direksiyon dersim dündü.biraz taktik çalıştık hocayla pazar öğlen olacak sınavım 9. sıradayım herkese başarılar diliyorum::))))

off kızlar o kadar şansızımki anlatamam.moralim yerle bir oldu.
sabah direksiyon sınavım vardı.hep aynı arabada aynı hocayla çalıştım sınavdada o arabayı vermişlerdi.90 model kazulet bi renault.hidrolik deil aksine çok sert ama ayağım alıştığı için gayet iyiydim.neyse sıra bana geldi, gayet sakin bindim ayarlarımı yaptım kontağı çevirdim çalışmam allah çalışmam tabii bi şeyi yanlış yapıyorum diye korktum sonra hoca bi in dedi kendi geçti.araba çalışmıyor(tabii müfettişler o arada kızdılar bu nasıl bi şey ya nerden getirdiniz bunu diye ,başka bi araba bulun hemen dediler.gele gele son model hidrolik bi araç(ben alışmışım kazulete ayağım debriyaja yetişmiyor koltuk ayarı bile dijital neyse şans dedim ama o kadar üzgünümki anlatamam.o arada biraz konuştuk moral bozma başla dediler.tabii kalkışım biraz bağırtılı oldu çünkü debriyaj kuş tüyü gibi.trafik felç araba hafif.bi kez istop ettirdim bi kezde 2 yerine 4 e attım.durup kalkarken az bağırttım ama direksiyon hakimiyetim gayet iyiydi.3 vitese çıkıp 70 le gittim.sinyalleri asla unutmadım öndeki trafiğin arkasına takılmadım boş olunca solladım hepsini müfettiş gayet iyisin üzülme artık dedi..
neyse turumu attım gayet güzel bi şekilde park ettim yumuşak durdum ayarlarımı yapıp indim.benden sonra o araca bi kız geçti.2 dakika sonra benim hoca arabayı kullanarak geldi kız yanında.kızcağız ağlıyor arabayı durmadan istop ettirmiş benim gizi ayağı pedallara yetişmemiş.bu sefer bi bağırık herkeste bu nasıl bi şey nasıl arabalarınız var sizin felan diye.tabii ben o kadar üzgünümki eşimde vardı üzülme istop ettin diye kalmazsın bence kalkışın duruşun ve boş yolda diğerlerini sollaman süperdi geçersin felan dedi.o sırada müfettiş bayan dahamı üzülüyorsun senin şanssızlığındı takma dedi.diğer arac gelene kadar mola vermişler bende dedimki geçermiyimki dedim.bayan gülerek söylemem heyecan yap dedi.yaa felan dedim.sonra araç geldi uzaklaşırken tekrar sordum nasıldım bari onu diyim dedim.kafasını sallayıp güldü geçtin meraklanma dedi.:))üzülsemmi sevinsemmi bilemedim.ya yalansa kafan allak bullak onca emeğim boşa giderse çok üzülürüm.

çok uzun olmuş ama çok doluydum kızlar....

Bak ne güzel anı olmuş işte.Tebrik ederim geçmene sevindim

sıkıntı yapma boşuna,geçmesen kadın salak mı niye öyle desin sırnaşık şey

Benim kullancağım aracın da vitesi bir garip ama öyle usta şoför olmamızı beklemiyorlar

Tekrar geçmiş olsun opuyorumnanaktan

kızlar merhaba
bugün direksiyon sınavım vardı
95 ile geçtim çok şükür:)
darısı hepinize inşaallah
mevcan geçtiysen hiç önemli değil canım benim
şimdiden hayırlı olsun:)

tebrik ederim canım,mevcan arkadaşta geçmiştir büyük ihtimal yarın öğlen de benim sınavım umarım iyi geçer::)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…