Ehliyet Almak İsteyenlerin Ve Gidenlerin Alanı!!

ben bazı cevaplarımdan emin değilim
geçiyorum herhalde ama 3 mayısta kesinleşecek...

merhaba kızlar,işaretlediğim cevapları yazıp almıştım dün gece kontrol ettim her dersten 3 yanlışım var böylece ilkyardım 90, trafik 94,motor 92,5 geçtim yani ::))yaptığım yanlışlarda saçma sapan aslında çok iyi bilip,tam okumadan cevap verdiğim sorular olmuş,yanlış olmasını beklediğim asıl birkaç soru doğru çıkmış.direksiyon 15 mayısta galiba inşallah orda da başarılı olurum.ayrıca başarılı olan arkadaşları kutluyorum::)

bende kontrol ettim soruları
bazılarnı hatırlayamadım ama
büyük ihtimall geçtim
yinede daha büyük rakamlarla geçmeyi düşünmüştüm
motor 72 geliyor kılpayı geçtm..diğrleri yine ii
hadi direksiyona kolay gelsin artık
direksiyon kursumda 3 mayısta başlıyor..
sanırım o daha heyacanlı olur
bu arda bugün biizm evin önünde kaza oldu
iki araba feci çarpıştı
öyle bir ses ki çok korktum
araba apartmana girdi sandım önce
meğer diğer şöförün arabası bozukmuş...ve adam sinir hastasıymış
nası böylerine araba kullandırırlar anlamam...
Rabbim kazadan korusun bizleri...

amin canım,trafik kazası çok kötü bir durumdireksiyon sınavı 8 mayısmış,ben 15 mayıs zannediyordum.şimdiden heyecan bastı valla

Benim direksiyon tarihim beli oldu kızlar haftaya düt düttt başlıyor eyvahedigeldismile

bu arada sınavım 15 mayıs bilmiyorumkismile

amin canım,trafik kazası çok kötü bir durumdireksiyon sınavı 8 mayısmış,ben 15 mayıs zannediyordum.şimdiden heyecan bastı valla

8 mayıs mı ?CADIARZU
benm kursum 3 mayısta başlıyor
2 hafta sürecek
sınavda 23 mayısta
yani herkesin direksiyon sınavu farklı tarihte mi ?
ben bilmiyordum...yazılı sınavda herkes ynı tarihte olunca...

selam bayanlarrr bende 3 temmuzdaki sınav için kaydımı yaptırdım ama ben gidemiyeceğim maalesef kursa kitap verdiler cd verdiler internetten geçmiş soruları indirdim onlara çalışacağım bide.. ya bu masraflar ne kadar çok 40 tl muayeneye 5 tl sabıka kaydı 15 tl resim 40 tl harç ooo daha neler çıkıcak neler 300 de kurs offf ilk sınavda geçiyimde yoksa eşime rezil olucam

benimde sınavım 3 temmuzda 3 hafta kursa gittim mayısın sonunda direksiyon dersleri başlıcak inş hayırlısıyla alırız :Saruboceq: sınava giren arkadaşlarda kazanmıştır inş sonuçlarınızı merakla bekliyorum a.s.

sınavdan önce mi direksiyon dersi göreceksin
böyle bir uygulama daha güzel aslında
kşke bizim sistemde böyle olsa
benm direksiyon kursum yarın başlıyor
2 hafta sürecek
hayırlsısıyl bunu da atlatırız inş.

merhaba canim evet bende sinav öncesi basliyorum direksiyon derslerine 45.dk si 25 euro ya hayirlisi bakalim herkese basarilar kizlar

kızlar tahmin ettiğim geldi
motor 95
trafik 92
ilkyardım 83

darısı herkesin başına çok mutluyum bekle beni 8 mayıs

lalehancım evet canım sınavdan önce direksiyon dersleri senin nasıl kursun derslere katıldınmı mevcan gözünaydın canım kazasız belasız sürüşler alkisalkisalkis

çok şükür
motor 90
trafik 80
ilkyardım 77
azıcık bir çalışmaya bu kadar yapabildim
bundan sonra sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum:)

lalehancım evet canım sınavdan önce direksiyon dersleri senin nasıl kursun derslere katıldınmı mevcan gözünaydın canım kazasız belasız sürüşler alkisalkisalkis

derslere pek katılamadım
ama eski sorulardan bazılarını çözdüm
ama sen katılırsan daha çok faydası olur

bende kazanmışım.. darısı szlere inş.
bugun direksiyon dersim başladı
23 mayısta da ikinci sınav maratonu
şuan direksiyonu erteleyimi kararsız kaldım CADIARZU
inş. bebeğime bişey olmaz..endişem ondan
sağlıcakla...
herkese başarılar
a.s.

kızlar tahmin ettiğim geldi
motor 95
trafik 92
ilkyardım 83

darısı herkesin başına çok mutluyum bekle beni 8 mayıs
tebrikler canim

çok şükür
motor 90
trafik 80
ilkyardım 77
azıcık bir çalışmaya bu kadar yapabildim
bundan sonra sınava girecek arkadaşlara başarılar diliyorum:)
canim tebrik ederim ins bende alirim

senide tebrik ediyorum canim ins bebisede bisey olmaz sanirim benimde direksiyon dersleri bitmeden hamile kalma sansim yüksek ertelersem burda 1 seneymis süre türkiyede nekadar uzun bu süre canim? ins bebeklerimize bisey olmadan aliriz rabbim saglikla nasip etsin ins

merhaba arkadaşlar,bende öğrendim motor:95,trafik:94,ilkyardım:87 direksiyon sınavı pazar günüymüş benim herkese başarılarr:)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…